2008 őszi tanfolyamajánló

Tanfolyamok a közeljövőben (és egy kicsit később)

Természetes Nyelvtanulás

Lassan lezárul a jelentkezés a Murányi Péter féle Természetes Nyelvtanulás tanfolyamra, amely 2008. november 15-16-án kerül megrendezésre. Gyakorlatilag az összes hely betelt. (Azért gyakorlatilag, mert még 1, azaz egyetlen egy szabad hely van rá.) Mivel addig még van 2 hónap, lázasan igyekszem összehozni még egy időpontot a közeljövőben. Hamarabb biztosan nem lesz, mint a már meghirdetett tanfolyam. Most kilátásba került még egy novemberi időpont, de biztosat nem ígérhetek.

Kreativitás

Még mindig Murányi Péter, és most a Kreativitás Tanfolyam. Végre megvan a konkrét időpont, igaz, hogy nem túl közeli. A tanfolyam Budapesten lesz 2009. április 18-19-én. Már most vannak rá jelentkezők. Jelen pillanatban még van rá 20 szabad hely. Hogy mikor tudunk még egy ilyen tanfolyamot összehozni, az ugyanolyan kérdéses, mint a Természetes Nyelvtanulás.

NLP Alaptanfolyam

2008. szeptember 27-28-án NLP Alaptanfolyam indul. Erről röviden csak annyit, ha szeretnél mélyebben elmerülni az NLP-be, akkor most itt a lehetőség. A következő ilyen tanfolyam leghamarabb 2009. első felében indul, pontos információk azonban még nincsenek erről.

Sajnos helyhiány és egyéb okok miatt vannak, akik lemaradtak az augusztusi 2 napos bevezető tanfolyamról, ami az előfeltétele annak, hogy részt vegyenek az Alaptanfolyamon. Ezért nagy valószínűséggel szervezünk egy különálló, kiscsoportos, egy napos gyorsított képzést a számukra. Ha Te is szeretnél jönni az Alaptanfolyamra, és nem voltál még Bevezetőn, akkor ez egy extra lehetőség most a számodra. Arra kérlek, ha szeretnéd kihasználni ezt a lehetőséget, akkor jelezd ezt felém a jelentkezes[kukac]mindennapinlp.hu címen.

Villámolvasás

Ha szeretnéd egy kicsit (nagyon) felturbózni az olvasási sebességedet, az olvasottak megértési szintjét, és meg akarsz ismerkedni egy igazán különleges olvasási módszerrel, akkor szeretettel várlak szeptember 13-14-én Budapesten. Paul Scheele világhírű teljes elmével történő olvasási vívmánya elsajátítható ezen a kétnapos, intenzív tanfolyamon. Mindenféle olvasmányra alkalmazható, ha pedig tanulsz, megdöbbentő eredményeket érhetsz el a segítségével. Bõvebb információ: Villámolvasás

Énkép

2008. október 10-11-12-én Énkép tanfolyam lesz Budapesten.
Steve Andreas 12 éve vizsgálja, hogy az emberek miképpen változtatják meg a magukról alkotott véleményüket. E kutatás folyamatosan tökéletesedő eredménye az Énkép-módszer. Az eljárás különösen hatékony a személyiségfejlesztésben, a terápiában, a tanácsadásban, a coachingban dolgozóknak és azokon a területeken, ahol fontos, miként vélekedünk saját magunkról. Természetesen a személyes fejlõdésben is óriási kincs ez mindenkinek. Ha szeretnél az önmagadról alkotott képeden formálni, akkor most megteheted. Az Énkép módszert Magyarországon kizárólag Dr. Stenger Györgyi tanítja.

NLP Agykontrollosoknak

Ha agykontrollos vagy, és szeretnéd egy újabb lehetőséggel növelni a módszer hatékonyságát, vagy csak egyszerűen meg akarod ismerni az NLP-t, akkor megteheted ezt 2008. október 11-12-én egy kellemes hangulatú, különleges 2 napos tanfolyam keretein belül. Mi mindennel ismerkedhetsz meg ezen a hétvégén? Pl. az NLP előfeltevésekkel, a hatékony célkitűzés módszerével, rögzítésekkel, a szemmozgásokból kiolvasható információkkal, kommunikációs gyakorlatokkal/játékokkal, az Életfonallal, és még sok más érdekes és hasznos dologgal, amelyet azonnal az erőforrásaid közé állíthatsz. Nagy szerettel várlak! Bővebb információ: NLP Agykontrollosoknak Tanfolyam.

Megosztás