Processzor úr

3 Hozzászólás

november 19, 2009

NLP, önismeret. személyiségfejlesztés, Processzor úr

Valamikor elmondták nekem, vagy olvastam, hogy a memória egyre lassabb, meg egyre nagyobb, ahogy távolodunk a processzortól.

A processzor az nagyon komoly dolog ám,  még le is fényképezték abban a könyvben, úgy emlékszem. Igazából ő az úr az alaplapon. Ezért bináris körökben gyakran szólítják Processzor Úrnak.

Szóval a Processzor Úrnak van pár tárolója. Nagyon kicsi, de olyan gyorsan kipakolja, meg vissza, hogy mindenki csak les. Aztán a RAM következik. Azért csak RAM, mert nem lehetett ÁRAM, a pályaválasztási tanácsadóban memóriamodulnak küldték, mert túl gyorsan felejtett. Azóta nyugodtan bútol. Na, a RAM manapság már bazi nagy. 4 giga már nem cucc. És még elég gyors is, DE MEG SEM KÖZELÍTI a Processzor Urat.

Aztán ott van Vincs Eszter, akit a legtöbben csak Vinyónak szólítanak. Az egy kész hodály – csak hát kicsit lassúcska.

Persze, van még sok minden. A nyomtató szegény oly csiga, hogy a többiek állóképnek látják.

És ez arról jutott az eszembe, hogy a Twitter a leggyorsabb. Aztán jön a Posterous, ez itt ni, amit éppen írok. Persze ez már sokkal nagyobb.

Szerintem a Twitter a Processzor Úr!

About the author 

Tibi

A Mindennapi NLP alapítója, szerző, tréner, írásmániás, családapa. Ha meg akarod ismerni, olvasd el az írásait, kövesd a Twitteren: https://twitter.com/tibiszucs

  • Érdekes meglátás. Szerintem a gondolatnál nincs gyorsabb! De ő Úri nő, és nem kérkedik!:)

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >