Szabi, aki nem a Szabolcs. Csak sima szabi.

3 Hozzászólás

december 27, 2009

NLP, önismeret. személyiségfejlesztés, szabadság, szabi

Közeledik az év vége, vagy mi közeledünk hozzá? Végül is teljesen tökmindegy, nem? Azért az fura, ha Karácsonykor mondjuk “szabadságon vagyunk”, (azért tettem gondolatjelbe, hogy be tudd helyettesíteni azzal, ami Neked a szabadságon levés), és azt hisszük, végre, most nem kell csinálnunk bizonyos fontos dolgokat, hanem foglalkozhatunk azzal, ami valóban a legfontosabb, akkor hiába van ebben igazunk, mert a bizonyos fontos dolgok nemcsinálása egy idő után kezd kényelmetlenné válni, s emiatt nem is olyan jó az a valóban legfontosabb, vagy csak Te nem csinálsz valamit jól – na ezért érdemes elkezdeni szövögetni a tervet, hogy hogyan is csináljuk a jövőben okosabban. Neked mit jelent a szabi?

About the author 

Tibi

A Mindennapi NLP alapítója, szerző, tréner, írásmániás, családapa. Ha meg akarod ismerni, olvasd el az írásait, kövesd a Twitteren: https://twitter.com/tibiszucs

  • Nekem a szabi olyan időszak a nyárban, amikor a szeretteimmel a tengerparton pihenünk és teljesen gondtalanok vagyunk. Élvezünk mindent, amit a nyár adhat: napfény , tenger, kagylók, csigák, növények, virágok, természeti csodák, kirándulások, szűk sikátor , régi templomok, esti fagyizás egy hangulatos kikötő teraszán, beszélgetések, finom ételek és gyümölcsök, sok nevetés és játék, olvasgatás, pihenés a teraszon, egy csodálatos naplementében vagy a hajnali villámlásban való gyönyörködés. Lehet egyedül boldognak lenni, pl. a hajnali úszáskor , amikor még mindenki alszik, és egy teremtett lélek sincs a közelben, és a víz még tükörsima, vagy a teraszon kávézgatva, könyvet olvasva hason az ágyon, vagy együtt a többiekkel, bármikor. Én akár három-négy hétig is elviselem ezt az állapotot egyhuzamban, nem vágyom haza, sőt, ilyenkor érzem azt, hogy most kéne megállítani az időt.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >