kutyavilág

0 Hozzászólás

február 2, 2011

NLP, önismeret, kutyavilág

Már egy ideje csinálgatok egy weboldalt, azért csak csinálgatom, mert annyira nagyon nem értek hozzá, de az oldal így is él és működik. Mint minden weboldalnak, ennek is konkrét célja van. Ez a cél pedig a segítségnyújtás. 

Teljes bizonyossággal kijelenthetem, hogy a Mindennapi NLP-nél mindenki szereti az állatokat. Van is a házunk táján bőven él ilyen-olyan teremtény, kutya, macska, és különböző egzotikus vagy hétköznapi lények. Nálunk az állat családtag, a lehetőségeinkhez mérten mindent elkövetünk, hogy jól érezzék magukat, és azt gondolom, akinek gyerekei vannak, sok jóra taníthatja őket az állatok gondozásán keresztül. Minden állatért, amelyet tartunk, teljes felelősséggel tartozunk. 

Elkóborolt állatok befogására, tartására, gondozására, elhelyezésére nincs időnk, lehetőségünk, azonban szeretnénk, ha valamilyen módon mégiscsak segíthetnénk egy részükön, ezért is készítettük el a Rétitanya weboldalát. A Rétitanya helyileg Heves megyében egy Balaton nevű falvacskában van, de azt gondolom, bárhol élsz is, ha segíteni szeretnél, a távolság nem lehet akadály.  

Hogyan segíthetsz? Örökbefogadással, ha szeretnél egy kutyust. Ezen kívül segítség lehet bármi, állateledel, pokróc, nem beszélve az ivartalanítás és a kötelező oltások költségeiről. Ha tudsz valakit, aki épp kutyát keres, kérlek add meg az oldal elérhetőségét! 

Jelenleg is sok kutya vár gazdára, és hamarosan újabb kutyusok kerülnek fel a weboldalra. Kérlek, látogasd meg ezt az oldalt, és ha bármilyen kérdésed volna, tedd fel a fórumban! 

Köszönöm 🙂 

About the author 

Tibi

A Mindennapi NLP alapítója, szerző, tréner, írásmániás, családapa. Ha meg akarod ismerni, olvasd el az írásait, kövesd a Twitteren: https://twitter.com/tibiszucs

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>