NLP módszer, célkitűzés, természetes nyelvtanulás, játékosítás

Ez mindig dilemma lesz szerintem, hogy mikor vegyünk igénybe ingyenes lehetőségeket, és mikor fizessünk valamiért.

Én mindkettőt szeretem. De tévedés ne essék. Az ingyenest nem azért szeretem, mert nem kell érte fizetni, hanem azért, mert JÓ. Ha nem jó, hiába is ingyenes - kell a fenének. Nem?

A fizetősért pedig akkor fizetek, ha szükségem van rá, és ha megéri.

Nálunk, a Mindennapi NLP-nél nagyon sok ingyenes anyag van. Ennek az az oka, hogy jó fejek vagyunk, és szeretjük az Olvasóinkat, mert ők is jó fejek, és ők is szeretnek minket.

Nálunk, a Mindennapi NLP-nél nagyok sok fizetős anyag van. Ha nem volnának fizetős tanfolyamaink, akkor az ingyenes anyagoknak is befellegzene.

Most szeretnék neked  4 ingyenes anyagot ajánlani, ami nagyon jó, és mutatok hozzá 4 fizetős anyagot is, ami szintén nagyon jó. Kérlek, hogy kedved és lehetőséged szerint válaszd ki közülük a neked megfelelőt.


Nyelvtanulás

Egy új nyelv elsajátítása óriási lehetőség - ugyanakkor sokaknak hatalmas kihívás is. Érdekes, mennyire rémisztőnek, sőt, egyenesen lehetetlen küldetésnek tartják egy nyelv megtanulását azok az emberek, aki tökéletesen beszélik az anyanyelvüket. Vajon azt hogyan tanulták meg?

Lehetséges volna, hogy nem az emberekkel van a probléma, hanem az általánosan elterjedt nyelvtanulási módszerekkel?

INGYENES:
A nyelvtanulás 10 óriási tévedése + Szóbagoly

  • Miért életbevágóan fontos a nyelvtanulásban, hogy megtaláld az "embered"?
  • Mi a jelentősége a nyelvtanulásban a "mikrokörnyezetnek"?
  • Miről olvasgat az okos nyelvtanuló?
  • Mekkora az esélye annak, hogy valóban nincs nyelvérzéked?
  • Hogyan kell a nyelvtani szabályokat és a szavakat megtanulni?
  • Mi a közös a szexben és a nyelvtanulásban?
  • Mire kell figyelni, ha meg akarsz tanulni egy nyelvet?

Murányi Péter igazán tudja, mitől döglik a légy, ha nyelvtanulásról van szó. Hogy miért szeretjük őt? Mert ő az, aki ahelyett, hogy izzadtságszagú, görnyedős, éjszakába nyúlós magolásokkal és nyögvenyelős felelésekkel tuszkolná a fejünkbe a szavakat, olyan módszereket ad a kezünkbe, amelyek egyszerűek, természetesek, örömteliek és izgalmasak. Az ebook-ot több százan töltötték már le, de még ennél is több a Szóbagoly olvasóinak a száma. A Szóbagoly egy rövid, kedves és szórakoztató levelekből álló sorozat, amely életszerű pillanatokat ragad ki a nyelvtanulás világából - feldobja a napodat. Huszonnégy fejezeten keresztül szórakoztat téged.

FIZETŐS:
Természetes Nyelvtanulás Tanfolyam

Azt gondolom, sőt, meggyőződésem, hogy ha pénzt fektetsz a nyelvtanulásba, akkor ez a tanfolyam a nyerő. Mindegy, hogy portugálul, mandarinul vagy lengyelül szeretnél megtanulni - ez a tanfolyam olyan módszereket ad neked, amit bármilyen nyelvhez tudsz használni.

Egy életre szóló élményre tehetsz szert ezen a hétvégén. Úgy mész majd haza, hogy útközben azt tervezgeted, hogyan ugrasz fejest abba a nyelvbe, amely nem is idegen, csupán új és izgalmas, s hazaérve magad elé veszed a tanfolyami jegyzetet, és varázsütésre teremted meg magadnak az anyanyelvi környezetet... Ja, de szépen mondtam, igaz?

NLP módszer, célkitűzés, természetes nyelvtanulás

Ez a tanfolyam nem piskóta. Ráadásul igen sok kedvezményt vehetsz igénybe, ha jelentkezel.

Játékos személyiségfejlesztés

A játékosítás, vagyis a gamification az egész világon teret hódított már, hiszen a játék minden idők legnépszerűbb tevékenysége. A gyerekek nonstop játszanak, és legtöbben felnőtt korunkban is folytatják, ha nem is pont ugyanazokkal a játékokkal.

A játékosítás azt jelenti, hogy a VALÓSÁGBA hozol be olyan elemeket, amelyeket egyébként játékokban használunk. Ezáltal pedig újrarajzolhatod a világot magad körül, és a szürke hétköznapokból új dimenziókba léphetsz, ahol kalandok és kihívások várnak rád.

INGYENES:
Napi Küldetés Generátor

Nos, tudod, hogy nagyon sok oldalunk van. Rengeteg tanfolyam, blog, cikk és hasonlók. Van azonban egy olyan oldalunk, amelynek a nézettsége a tízszerese az utána következő legnézettebb oldalunknak is. Az elmúlt 30 napban több, mint 7000 oldalletöltéssel a teljes forgalmunk 44,5 százalékát teszi ki.

Ez az oldal pedig nem más, mint a

NLP módszer, célkitűzés, természetes nyelvtanulás, játékosítás, véletlen napi küldetés generátor

A Napi Küldetés Generátor algoritmusába egy csipetnyi Univerzumot rejtettünk el, így minden nap új kihívások várnak rád. A cél a személyiséged fejlesztése, és tudod, abba annyi minden belefér, mint egy kétajtós szekrénybe, sőt, kicsit még több is. Talán fel kell hívnod egy ismerősöd. Elintézni valamit, amit ezer éve halogatsz. Meglátogatni a nagyit, végigsétálni egy utcán, ahol még sosem jártál, vagy nutellás-kolbászos kenyeret enni. (Na jó, azt nem.)

Elég a szóból, ha még nem teljesítetted a napi küldetésed, akkor irány a 

Célkitűzés

Célkitűzésre igazság szerint nem volna szükség. Vannak emberek, akiknek valóban nem kell ilyesmivel foglalkozni. Te is ezek közé tartozol, ha tele vagy tervekkel, és ezeket a terveket remekül kezeled az időben, folyamatosan cselekszel, haladsz előre, eredményeket érsz el, fejlődsz. Ha így van, akkor sem szükséged, sem időd nincsen célkitűző gyakorlatokra. Tulajdonképpen a véredben van a célkitűzés, ösztönösen és folyamatosan csinálod.

Ha azonban nem igazán tudod, mit kezdj magaddal, nem találod a helyed, nincsenek nagy terveid, vagy ha vannak is, nincs időd velük foglalkozni, sőt, magadra sincs időd, mert ezer meg ezer fontosabb dolgod van magadnál, vagy nem azért, hanem azért, mert semmi kedved már változtatni a dolgokon, akkor igenis, a célkitűzés az, ami kihúz a pácból. Mert pácban vagy, ha így vagy.

NLP módszer, célkitűzés, természetes nyelvtanulás, játékosítás, célkitűzés

De az is lehet, hogy vannak céljaid, teszel is értük, de nem érzed elég hatékonynak magad. Ekkor a célkitűzés lesz a változás katalizátora az életedben.

És ha nem csak dobbantani akarsz egy nagyot, hanem szárnyalni is egész évben, akkor...

FIZETŐS:
Nagy Belső Utazás

Már elindult, már tart, sokan már elindultak - a Mindennapi NLP egész éven át tartó, nagy szabású online célkitűző kalandtúrája, a Nagy Belső Utazás 12 hónapon keresztül ellát téged izgalmas feladatokkal, NLP és kreatív írásgyakorlatokkal, ráadásul kapsz egy különálló, csak NBU résztvevőknek elérhető küldetéscsomagot is, amely 25 kihívást tartogat neked. Bár az NBU fizetős, kedvezményhegyek várnak rád, amelyek sokszorosan megtérítik a befektetésedet.

Nagy Belső Utazás, személyiségfejlesztés

Az NBU tulajdonképpen egy VIP tagság, így első kézből értesülhetsz újdonságainkról, és egész évben számíthatsz a kiemelt támogatásunkra, ha segítségre van szükséged.

Az NBU-sok olyan tanfolyamokra foglalhatnak helyet, amelyek még ki sincsenek írva a weboldalon (most is van egy ilyen, a helyek egyharmada már foglalt). Zárt levelezőlista és Facebook csoport biztosítja a kommunikációt a nagyszerű csapatnak, amelynek ha még nem vagy tagja, nem késő:

Te jó ég, mennyit írtam, most már rövidre zárom magam, és csak egy dolgot említek:

NLP

Vagyis:

  • Neuro: mert az idegrendszerünkön keresztül érzékeljük a világot.
  • Lingvisztikus: mert a nyelv útján tudunk kapcsolatot teremteni egymással.
  • Programozás: mert képesek vagyunk az előbbi kettővel változásokat elérni.

Az NLP pimaszul elegáns, kedvesen játékos, és eszméletlen hatékony tud lenni. Hallottál már a Süttyről? A gyors fóbia gyógymódról? A magától karcsúsító stratégiáról? A múlt átértékeléséről? A Varázshelyről?

Ezek olyan klasszikus NLP gyakorlatok, amelyeket bárki meg tud tanulni, de a gyakorlatokon túl, sőt, azok előtt is ott vannak az NLP előfeltevései, amelyek önmagukban képesek megváltoztatni a világképedet.

INGYENES:
NLP hírlevél

Ha még nem tartozol a 100 részes NLP hírlevél többezer fős olvasói táborába, akkor ideje feliratkoznod a Mindennapi NLP legelső, legnépszerűbb sorozatára, amely folyamatosan ellát téged elgondolkoztató, mélyenszántó, időnként pedig kiakasztó olvasmányokkal.

A hírlevél nagy sikerére való tekintettel az egészet könyv formában is kiadtuk (Mi az ördög az az NLP? és Nagy vagy, agy!), de most maradjunk az ingyenes változatnál:

NLP módszer, célkitűzés, természetes nyelvtanulás, játékosítás, NLP hírlevél

De ha tervszerűen és komolyan akarsz fejest ugrani a Neuro Lingvisztikus Programozásba, akkor most erre is biztosítunk neked lehetőséget:

FIZETŐS:
Online NLP tanfolyam

Hatékony gyakorlatokra épülő online tanfolyamsorozatok a Neuro Lingvisztikus Programozásról - otthoni használat, sok feladat, egyedi és klasszikus NLP gyakorlatok.

Az NLP-s célkitűzés, az érzékszervi élesség, a követés és vezetés, a szemmozgások mögött megbúvó mélyebb összefüggések, kommunikációs típusok, a zseniális rögzítések, és a csodálatos Életfonal...

Életfonalas célkitűzés, kreatív írás-gyakorlatok, metaforikus gondolkodás.

NLP módszer, célkitűzés, természetes nyelvtanulás, játékosítás, online NLP

Tudnék még írni másik négy ingyenes és négy fizetős lehetőséget, ami fejleszt - de már így is elvetettem a sulykot. Remélem, azért a célon nem lőttem túl, mert akkor aztán átesnék a ló másik oldalára, és utána hogy másznék ki ebből a slamasztikából?

About the author 

Tibi

A Mindennapi NLP alapítója, szerző, tréner, írásmániás, családapa. Ha meg akarod ismerni, olvasd el az írásait, kövesd a Twitteren: https://twitter.com/tibiszucs

  • Szia Tibor!
    Olvasom az írásaid, nyomon követem az ajánlásaid. Gratulálok hozzá! Csatlakozom az előttem szólókhoz és bízom benne, hogy kapsz annyi visszajelzést, hogy ez erősítsen. 😉

  • Kedves Tibi! Nagyon köszönöm! Örömmel olvasom írásaidat.A továbbiakhoz kitartást és minden jót kívánok!

  • Kedves Tibi!
    Kezdek elkötelezett híved lenni, olyan kedves, természetes, emberi mindaz, amit küldesz, nagy hiánypótló, fontos dolgok!
    Szeretettel gratulálok mindehhez, és szívből remélem, hogy kapsz annyi visszajelzést, hogy egyhamar ne hagyd abba.
    Üdv. LJ

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >