HOZD MAGAD EGYENSÚLYBA!

A Mindennapi NLP élő webináriuma:
Hogyan érhetsz el EGYENSÚLYT az életedben? Stratégiák és modellek.

Rendben van az életed? Sikerül a legjobbat kihoznod a családi életedből, a munkádból, a párkapcsolatodból? Megfelelő az egészséged? Elég időt töltesz igazi barátok között?
Gondolkoztál már azon, hogyan lehetséges elérni a HARMÓNIÁT, amely minden életterületen elégedettséget teremt?

A Mindennapi NLP 11. INGYENES online műhelyén most nem csupán elgondolkodhatsz, hanem felismeréseket is találhatsz, és döntéseket is hozhatsz a pozitív változásért.

2018. január 16, kedd
este 8 óra

A részvétel INGYENES.
A webinárium megtekinthető számítógépen és mobil eszközön is.


Házigazda:
Szűcs Tibor,
Mindennapi NLP

Ők ott voltak a korábbi online műhelyeken: 


Több életmentő "elsősegély" technikát is bemutattál...

A műhelyen nagyon sok információt és gyakorlati technikát kaptam, amelyekből hármat fel is jegyeztem magamnak. A kérdésekre adott válaszokban több életmentő "elsősegély" technikát is bemutattál, ezeket biztosan alkalmazni fogom. Nagyon szépen köszönöm neked Tibi.


Márti tanuló

Máskor is jövök, ha lehet.

Jól éreztem magam, nagyon hasznos volt minden, felkészültem rendesen, kinyomtattam az Életkereket, volt színes ceruza, meg toll füzettel, le is írtam mindent, amiről szó volt, már csak alkalmaznom kell a hallottakat. "Minden célt el lehet érni, ha megfelelően kis lépésekre bontom." Ez engem nagyon inspirál. Máskor is jövök, ha lehet. Nagyon köszönöm!


Treier Gabi óvónő

remekül éreztem magam a műhely során...

Kedves Tibi, remekül éreztem magam a műhely során! Legjobban a házi készítésű apró kártyacsomag ötleted tetszett. Kipróbálom :) Kitaláltam a 3 küldetésemet is. Tenni, tenni és tenni kell mindennap a céljaink megvalósításáért- ez volt az élő webinár legfontosabb üzenete számomra. U.i.: külön köszönet azért hogy tableten is végignézhettem az élő adást- köszönöm szépen a tippedet, sikerült! :) Gratulálok!


Petra
>