2 napos bevezető az NLP-be

2 napos bevezetõ az NLP-be tanfolyam

 

 

 

Nagy Belső Utazás kedvezmény: - 2000 Ft 

(A Nagy Belső Utazás résztvevőinek! Erről a programról itt olvashatsz.)


Amennyiben az NBU kedvezményed szeretnéd érvényesíteni,
kérlek, írd a megjegyzés rovatba, hogy "Mindennapi NLP, NBU kedevzemény",
és jelezd felénk is, ha érvényesíteni akarod ezt a kedvezményedet.

Árak, időpontok és helyszínek

 

Ha szeretnél komolyabban foglalkozni az NLP-vel, akkor ezután a tanfolyam után végezheted el az NLP Alaptanfolyamot, mely elvégzésérõl nemzetközileg elismert oklevelet (NLP Practitioner) kapsz.

 


 

 

Mi az NLP?

A természetes tanulás művészete
Ahogy a magban benne rejlik az egész növény, úgy bennünk is megvan minden szükséges tudás, csak engedjük kibontakozni! Az NLP visszavarázsolja a tanulást játékká, nevetéssé, kísérletezéssé, melyben biztonságos keretek között szabadíthatjuk fel belső képességeinket.

Cél elérésének tudománya
Gyakran nem tudjuk, hogy problémáink helyett pontosan mit is szeretnénk. Mintha csak annyit mondanánk a taxisnak: "Indulhatunk!", de nem közüljük uticélunkat. Az NLP térképeinek segítségével kijelölhetjük, hova akarunk eljutni, felmérhetjük az odavezető utak lépéseit - s menet közben a visszajelzésre figyelve - elérhetjük a céljainkat.

A kiválóság továbbadása
A legjobb képességeink rendszerint úgy működnek, akár az anyanyelvünk. Remekül csinálunk valamit, s közben magunk sem vagyunk teljesen tisztában azzal, hogyan. Az NLP a gondolkodás, az emlékezés, a kreativitás, az érzelmek stb. belső szerkezetét hozza felszínre, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a kiválóság mintáit. Az NLP eszközeivel bármilyen kitűnő emberi tulajdonságot eltanulhatunk.

Kapcsolat magunkkal és másokkal
Az NLP az egyénen, a családon, a szervezeten belüli együttmüködést állítja helyre, és fejleszti tovább. Amikor a megfelelőponton módosítunk, és közben az egész folyamatra figyelünk, gyakran nagyon hamar születik új, teljesebb egyensúly.

 


És mi nem?

Az NLP nem valami felszínes hókusz-pókusz. Nem is rögzített filozófiai, netán vallásos jellegű hiedelemrendszer. A tanfolyamok nem életidegen, szakszavaktól hemzsegő előadások, hanem nagyon is gyakorlati élmények, ahol fontos az aktiv részvétel és a személyes tapasztalat.

Az NLP segítségével megszabadulhatunk
- Belső harcainktól, ellentmondásainktól
- Már meghaladott beidegződéseinktől, szokásainktól
- Indokolatlan félelmeinktől és egyéb, életünket nem segítőérzelmektől

Az NLP-vel megtapasztalhatjuk
- A belsőharmóniát ("jóban leszünk" magunkkal)
- Tudattalan bölcsességünket, találékonyságunkat és más erőforrásainkat
- A hatékony, élvezetes, könnyű tanulást (idegen nyelv stb.)
- Választási lehetőségeket az eddig megoldatlannak tűnő helyzetekben
- Az eredményes döntési és késztetés stratégiákat
- Hogy érhető el az érintett felek számára kölcsönösen előnyös megoldás


Az NLP elősegíti szakmai fejlődését
mindenkinek, aki munkája során emberekkel foglalkozik.

 

Néhány példa:

A tanárok, oktatók, előadók
megtanulhatják, hogyan keltsék fel tanítványaikban vagy közönségükben az érdeklődést, a tudásszomjat, a könnyű tanulás természetes állapotait; hogyan adják át az anyag elsajátítását lehetővé tevő gondolkodási stratégiákat; miként fejtsenek ki ellenállhatatlan hatást a csoportra.

Az üzletemberek, vezetők, vállalkozók
jelentős mértékben csökkenthető a munkahelyi stressz-szintje, sikeresebben tudják megoldani, sőt megelőzni a konfliktusokat; munkatársaikat egyéniségük figyelembevételével jobban ösztönözhetik és előhozhatják erőforrásaikat; hatékonyabbá tehetik bármilyen vállakozás működését.

Az orvosok és más testi gyógyítók
az NLP eszközeivel megteremthetik a gyógyulás gondolati és érzelmi hátterét pácienseikben és segíthetnek nekik az egészséget támogató életmód kialakításában.

A lelki gyógyítók, pszichoterapeuták
számos konkrét eljárást sajátíthatanak el, amelyekkel hatékonyan, fájdalom és ellenállás nélkül segíthetik pácienseiket a kívánt változás elérésében.


"A hatvanas évek humanisztikus pszichológiai robbanása óta
talán az NLP az emberi kommunikáció legfontosabb szintézise."
(Science Digest)


Ezen a bevezető tanfolyamon...

...előadás, bemutatók, megbeszélés, és sok kiscsoportos gyakorlat révén ízelítőt kaphat az NLP gazdag tárházából a következő témakörökben:

Az NLP előfeltevései - olyan szemléletmód, megértés kialakítása, melyből kiindulva könnyen elérhetjük valódi céljainkat
Érzékelésünk kiélesítése - milyen apró jelekbõl olvashatjuk le, mi történik másokban; hogyan válhatunk érzékenyebbé belső jelzéseink iránt
Rokonszenv - a minden eredményes érintkezéshez szükséges alapvető bizalom kialakítása mások alapvető tudattalan mintáinak követésével
Kiváló belsőállapotok - Kívánt érzelmeink meglepő módon mindig is megvoltak bennünk. Ha a megfelelő helyen és módon keressük ezeket, hozzájuk is férhetünk.
Cél megalkotása - pozitív, pontosan meghatározott, a magasabb értékeket megvalósító cél kitűzése
Az élet fonala - Az idő és benne lévő élményeink szubjektív érzékelése átalakítható, s ezzel életünk egészére kiterjedő változást érhetünk el.


 

 

 


Nagy Belső Utazás kedvezmény: - 2000 Ft 
(A Nagy Belső Utazás résztvevőinek! Erről a programról itt olvashatsz.)
 

Amennyiben az NBU kedvezményed szeretnéd érvényesíteni, 
kérlek, írd a megjegyzés rovatba, hogy "Mindennapi NLP, NBU kedevzemény",
és jelezd felénk is, ha érvényesíteni akarod ezt a kedvezményedet.

Árak, időpontok és helyszínek

 

Ha szeretnél komolyabban foglalkozni az NLP-vel, akkor ezután a tanfolyam után végezheted el az NLP Alaptanfolyamot, mely elvégzésérõl nemzetközileg elismert oklevelet (NLP Practitioner) kapsz.

Megosztás