Csúcsteljesítmény

A mi kultúránkban a jelentős eredményeket a magas hegycsúcsok szimbolizálják. Különösen a sportban szoktak csúcsokat döntögetni. Vajon csak a sportolóknak, hegymászóknak, tudósoknak, művészeknek és topmenedzsereknek van szükségük arra, hogy képesek legyenek csúcsteljesítményt nyújtani? A válasz természetesen nem. Hiszen bizonyos élethelyzetekben mindannyian ki akarjuk hozni magunkból a legtöbbet – legyen az egy vizsga, állásinterjú vagy egy ünnepi vacsora.

 

 


Nagy Belső Utazás kedvezmény:

(A Nagy Belső Utazás résztvevőinek! Erről a programról itt olvashatsz.)
3 000 Ft kedvezmény

Amennyiben az NBU kedvezményed szeretnéd érvényesíteni, 

kérlek, írd a megjegyzés rovatba, hogy "Mindennapi NLP, NBU kedevzemény",

és jelezd felénk is, ha érvényesíteni akarod ezt a kedvezményedet.

Árak, időpontok és helyszínek

 

Vadonatúj CSÚCSTELJESÍTMÉNY tréningünkön egy különleges eszköztárat kapsz a kezedbe, hogy önmagadban megtaláld, és tudatosan használatba vedd belső erőforrásaidat.

Egy visszajelzés:
“A csúcsteljesítmény tréninggel kapcsolatban különösebb elvárásom nem volt. Arra gondoltam, hogy egy önismerettel, önfejlesztéssel eltöltött hétvége lesz kellemes, támogató társaságban. Csak javamra válhat. Sokkal ,,CSÚCSabbra,, sikeredett…
Elég céltudatosnak ismerem magam, de voltak olyan céljaim, vágyaim amiknek valahogy soha nem sikerült – különböző hiedelmeim miatt – nekiállnom. Titkon egy soványabb, egészségesebb külsőről álmodtam, de erőfeszítéseket nem tettem érte.
Úgy hozta a ”véletlen”, hogy a hétvége csúcs gyakorlatát pont egy csúcs sportolóval végezhetem el.
„Le akarok fogyni.”; ,,Le akarok adni.” „Sovány szeretnék lenni.,, – hajtogattam.
Sikertelen céljaim helyett most egy számomra sokkal ökológikusabb csúcs célt határoztunk meg:
Meg akarok szeretni sportolni! Még aznap felhívtam a csoporttársamtól kapott edző telefonszámát. Azóta, ha tehetem, sporttal töltöm a szabadidőm. Gyakran hajnalban kelek, 5:30-kor egy jó edzésért. Két alkalommal is körbetekertem a Balatont és a Margitszigeti kör-körök sem jelentenek gondot. Addig nem remélt teljesítményeket érek el. És a mellékhatás? Mínusz 10 kiló és sok-sok centi…. 3 ruhaméret 13 hónap alatt!
Azoknak ajánlom a Csúcsteljesítmény tréninget, akik személyes csúcsok elérésére vágynak…
A hétvége eredménye pedig az lehet, hogy a vágyakozást felváltja a csúcsra törekvés!”
Movik Gabriella
movikgabriella@yahoo.com

Pontosabban fogod tudni, milyen célokat érdemes kitűznöd, és hogyan valósíthatod meg terveidet, feladataidat könnyen és magas szinten. Felfedezheted, hogyan hárítsd el az utadban álló akadályokat: mások kritikáját, vagy épp önmagad szabotálását. Elsajátíthatod, hogyan hívd elő magadból bármikor a szükséges erőforrásokat, hogy tényleg az legyél, aki lenni tudsz. Átélheted az önfeledt cselekvést, az áramlást – Csíkszentmihályi Mihály kifejezésével a „flow” élményét.

 

„Abban nincs semmi csodálatos, ha valaki másnál kiválóbbak vagyunk. Igazi csoda a korábbi önmagunkhoz képesti kiválóbbságban mutatkozik meg.” - Hindu közmondás

 

A tréning további különlegessége, hogy itt olyan erőforrásokra is rábukkanhatsz, amelyek esetleg már feledésbe merültek, vagy amelyekről talán nem is tudtad, hogy megvannak Benned. Így aztán a feladatod megoldásához több, alternatív lehetőség is feltárul előtted.

Olyan ez, mintha nyári délután felmásznál az öreg ház padlására, hogy megkeress egy régi könyvet, ahol aztán a kimozdult tetőcserép helyén besüt a nap, a fénypászta rávilágít a könyvre, amelyet kerestél, ám mellette meglátod egykori játékaidat, és egy dobozban régi fényképekre bukkansz, vagy gondosan összehajtogatott gyermekruhákra, amelyek – ahogy letisztogatod őket – kinccsé válnak a kezedben, szinte életre kelnek, és elővarázsolják az egykori izgalmas kalandokat, vidám élményeket. És ekkor elmosolyodva talán úgy döntesz, magaddal hozod egyik-másik régiséget, hiszen néhanapján olyan jól jön egy kis emlékeztető, hogy milyen sokfelé jártál, és mennyi mindent éltél már át. Mekkora erőt tud adni, amikor úgy éled át a jelenedet, hogy abba beépítetted a múltad legszebb pillanatait! Mennyi váratlan lehetőséget tudsz felfedezni!

Két és fél nap alatt csúcsokat járhatsz be, sőt még azon túl nézhetsz!

 

Árak, időpontok és helyszínek

 

A CSÚCSTELJESÍTMÉNY tréningen elsajátítható gyakorlatok a motiváció, a magabiztosság és a kompetencia területein segítenek, hogy tisztába kerülj saját lehetőségeiddel, és erőforrásaid aktivizálásával létrehozd magadban a csúcsteljesítmény állapotát.

Sőt! Ezek mellett azt is megtapasztalhatod, hogyan működhetsz közre támogatóként abban, hogy más is átélje és megerősítse önmagában ezt az érzést.

A CSÚCSTELJESÍTMÉNY tréning olyan NLP gyakorlatokon alapszik, amelyek a leghatékonyabban és leggyorsabban juttatnak el a csúcsteljesítményhez szükséges erőforrás-teli állapotba. A tréning anyaga élvezetes, és azok számára is könnyedén elsajátítható, akik nem rendelkeznek NLP-s előképzettséggel.

Munka? Megmérettetés? Tanulmányok? Sport? Új tervek? Magánélet?
Bármilyen területen használhatod majd tudásodat, hogy kihozd magadból a maximumot!

 

Neked ajánljuk a CSÚCSTELJESÍTMÉNY tréninget, ha:

  • úgy véled, jól jönne egy plusz adag önbizalom például egy nyilvánosság előtti megszólalás alkalmával, vagy
  • le akarsz szokni önmagad szabotálásáról, vagyis önmagad ellensége helyett önmagad barátja akarsz lenni, vagy
  • kreatívan fel szeretnéd tárni, milyen készségekkel és jártassággal rendelkezel egy feladat teljesítéséhez, és kíváncsi vagy, hogyan egészíthetnéd ki, fejleszthetnéd ezeket tovább, vagy
  • miután megtapasztaltad a „flow”-t, szeretnéd megtanulni, hogyan idézheted ezt elő akár önmagadban, akár másokban.

 

Két és fél nap, hogy készen állj csúcsokat hódítani...

 

 


Nagy Belső Utazás kedvezmény:

(A Nagy Belső Utazás résztvevőinek! Erről a programról itt olvashatsz.)
3 000 Ft kedvezmény

Amennyiben az NBU kedvezményed szeretnéd érvényesíteni, 

kérlek, írd a megjegyzés rovatba, hogy "Mindennapi NLP, NBU kedevzemény",

és jelezd felénk is, ha érvényesíteni akarod ezt a kedvezményedet.

Árak, időpontok és helyszínek

Megosztás