Elindult az Élő Küldetések - online személyiségfejlesztő játék!

Itt van, elindult a Mindennapi NLP vadonatúj online személyiségfejlesztő játéka! 
Huszonöt küldetést kapsz, amivel javíthatsz az életeden.
Te mennyit vállalsz be?

Mi ez az egész?

Ezer meg ezerféle tanfolyam, módszer, stratégia létezik, hogy fejleszd magad, megtaláld a céljaid, kitörj a szürke hétköznapokból, egyszóval, hogy javíts az életminőségeden. Ha ismersz, akkor tudod, hogy a célkitűzés, NLP és kreatív írásmódszerek mellett a játékos, szórakoztató személyiségfejlesztő gyakorlatok lelkes felfedezője vagyok, és most összeállítottam neked huszonöt küldetést, amelyek csak arra várnak, hogy próbára tedd velük saját magadat.

Vajon meddig jutsz el? Bevállalsz néhány kisebb feladatot, vagy minden kihívást elfogadsz?

Meglátjuk!

Hogy mi ebben a jó? 

Az, hogy ez az egész valóban egy játék, egy 100%-ban online kihívás, amely nem terhel meg, mégis, kimozdít a komfortzónádból, felébreszti szunnyadó képességeid, és megmutatja neked, hogy a változás, amire talán már régóta vágysz, igenis elérhető, sőt, mindig is itt volt az orrod előtt.

De miről van szó pontosan?

A játék hat hétig fut, de hamarabb is a végére érhetsz. A feladatokat email-ben küldjük el neked. Induláskor megkapod az első küldetést. Ha ezt teljesíted, aktiválhatod a másodikat, majd a harmadikat, és így juthatsz el a teljes küldetéssorozat végére.

Hogyan fejleszti a személyiséged ez a játék?

Erőteljesen.
Tudatos szinten már nagyon jók vagyunk. Ez a játék azonban kreatív, jobb agyféltekés módon fogja megdolgoztatni az idegrendszeredet. A játékos gyakorlatokban pedig mindig sokkal több van, mint azt elsőre gondolnánk. Ebben rejlik az NLP sikere és népszerűsége is - de most még az NLP-t is túlszárnyaljuk.

Hogy milyen küldetéseket fogsz kapni?

Nos, ez legyen meglepetés!
De mindent megtudhatsz hamarosan, hiszen a regisztrációs fázis már elindult!

Érdekel? 
Beszállnál? 
Egy kattintásra vagy ettől a lehetőségtől:

Mindent tudni akarok erről a játékról!

Gyere, és játssz velünk!

Megosztás