Énkép

Tanár:

Dr. Stenger Györgyi
NLP-tanár


Nagy Belső Utazás kedvezmény: 

(A Nagy Belső Utazás résztvevőinek! Erről a programról itt olvashatsz.)

4 000 Ft kedvezmény

Amennyiben az NBU kedvezményed szeretnéd érvényesíteni, 

kérlek, írd a megjegyzés rovatba, hogy "Mindennapi NLP, NBU kedevzemény",

és jelezd felénk is, ha érvényesíteni akarod ezt a kedvezményedet.

Énkép – Hogyan gondolunk magunkra?

Az „Önmagunk megváltoztatása”-tanfolyam az NLP fő mintáira épülő, bevált módszer, amely lényünk egészéről alkotott fogalmunkkal, „önazonosságunkkal” foglalkozik.

Önazonosságunk kihat életünk minden területére; meggyőződéseinkre és értékeinkre, képességeinkre, viselkedésünkre, valamint mindazokra a „környezetekre”, amelyekben élünk. Steve Andreas 12 éve vizsgálja, hogy az emberek miképpen változtatják meg a magukról alkotott véleményüket. E kutatás folyamatosan tökéletesedő eredménye az Énkép-módszer. Az eljárás különösen hatékony a személyiségfejlesztésben, a terápiában, a tanácsadásban, a coachingban dolgozóknak és azokon a területeken, ahol fontos, miként vélekedünk saját magunkról. Természetesen a személyes fejlõdésben is óriási kincs ez mindenkinek. Van-e egyáltalán olyan terület, ahol ez nem fontos?

Az Énkép segítségével feltérképezhetjük a múltból származó, korlátozó viselkedéseinket, és a magunkról alkotott, tudattalanul megjelenő gondolataink módosításával feloldhatjuk ezeket. Ennek több módja van. Ha céljainkat el akarjuk érni, önmagunk képének gyakran új oldalait kell kifejlesztenünk. Az ehhez szükséges belső erőforrások könnyen mozgósíthatók.

Ha például valaki kreatív szeretne lenni, e módszer révén akkor is az lehet, ha eddig nem volt ilyen emléke. Ugyanígy megszilárdíthatunk magunkban valamilyen eddig bizonytalan tulajdonságot. Előfordulhat, hogy bizonyos helyzetekben kreatívak vagyunk és más helyzetekben pedig nem. Ezért esetleg nem tudjuk eldönteni, hogy merjük-e kreatívnak tartani magunkat, hiszen olyan sok helyzetben nem nyilvánul meg kreativitásunk. Ha ezt a bizonytalanságot meg akarjuk változtatni, miután a kreatiíitás számunka érték, megtehetjük ezt.

Az egyik legnagyobb változás, hogy negatív énképünket (nem vagyok megbízható) átalakíthatjuk pozitívvá (megbízható vagyok). A változás általában könnyen megy élményeink belső szerkezetének módosításával. Aki még nem ismeri az NLP módszereit, az első nap megismerkedhet a gondolkodás szerkezetével. A szerkezet módosításával változtathatók meg élményeink, akár az is, amit olyan régóta gondolunk magunkról.

Az Énkép-módszer eleganciája, szépsége abban áll, hogy a változás kihat életünk sok más területére is. Az átalakulás általában mély és tartós. Akik tudatosan változtattak énképükön, meglepő eredményekről számolnak be.

 

Mire jó ez a workshop?

Segít

  • Fefedezni az énképünkre ható tudattalan mintákat

  • Tartós, mégis rugalmas pozitív énképet kialakítani

  • Finomítani, újjáalkotni és megerősíteni pozitív énképünket

  • Teljesen új, kívánt tulajdonságokat beépíteni

  • Nem kívánt tulajdonságokat átformálni

  • Megtalálni lényünk határait kapcsolatainkban

  • Egészséges határok kiépítésében

  • Kapcsolataink javításában

  • Elsajátítani a fentieket lehetővé tevő eszközöket

  •  


 

A módszer megalkotója:
Steve Andreas

Steve Andreas 1977 óta tanára és aktív fejlesztője az NLP tudományának. Számos jól ismert és bevált NLP-módszert alkotott. Több könyv szerzõje vagy társszerzője, többek között a következőké: „Heart of the Mind” (Az elme szíve), „Virginia Satir – The Patterns of Her Magic” (Virginia Satir csodálatos mintái) „Change Your Mind and Keep the Change” (Gondold meg magad – tartsd meg a változást) és „Transforming Your Self” (Változtasd meg önmagad). Steve Andreas feleségével Connirae-vel együtt megalapította az NLP Comprehensive nevű, nemzetközileg elismert szervezetet, amely a szakma fõ fejlesztõi által tartott minőségi NLP-oktatásáról híres.

Az NLP Comprehensive tréningjein köztudottan nagy hangsúlyt kap a személyes ökológia, azaz minden egyes résztvevő személyes értékeinek, fejlődésének tiszteletben tartása. A cég hatalmas mennyiségű, NLP-tanfolyamokon és egyéni foglalkozásokon készült kép- és hangfelvétellel rendelkezik. Különleges értéket képviselnek azok a felvételek, ahol csodálattal adózhatunk Milton Erickson, Virginia Satir, Richard Bandler és John Grinder géniuszának. Steve Andreas a Real People Press könyvkiadónak is alapítója, amely sok, az NLP-vel kapcsolatos könyvet ad ki.

Steve Andreas több mint 10 éve dolgozik az Énkép kialakításán, amelyet a „Transforming Your Self” (Változtasd meg önmagad)-című könyvben és számtalan tanfolyam és workshop keretében tesz közkinccsé. Leginkább hitelességéről és őszinteségéről ismert, valamint gyakorlati NLP-módszereket alkotó munkájáról, melyek lehetőséget adnak az embereknek, hogy egyre jobban megtalálják és kifejezzék igazi önmagukat.

 


A módszert Magyarországon kizárólag Dr. Stenger Györgyi taníthatja!

 

Szeretnél Te is részt venni ezen a varázslatos 3 napon?

Tanár:

Dr. Stenger Györgyi
NLP-tanár


Nagy Belső Utazás kedvezmény: 

(A Nagy Belső Utazás résztvevőinek! Erről a programról itt olvashatsz.)

4 000 Ft kedvezmény

Amennyiben az NBU kedvezményed szeretnéd érvényesíteni, 

kérlek, írd a megjegyzés rovatba, hogy "Mindennapi NLP, NBU kedevzemény",

és jelezd felénk is, ha érvényesíteni akarod ezt a kedvezményedet.

Árak, időpontok és helyszínek


Rendeld meg
az Énkép című könyvet!