INSPIRE - Tudatos Szokások - Személyiségfejlesztő kártyajáték és online tréning

Ismerd meg a szokásaidat!

Játékos személyiségfejlesztő eszköz

 

A játékot használhatod társasjátékként is, és önálló személyiségfejlesztő eszközként is.

Az alábbi oldalon részletesebben is megismerheted a játékot.

 

Az INSPIRE - Tudatos Szokások kártyajáték

 

A társasjáték
Az Inspire – Tudatos Szokások egy kártya alapú játékos személyiségfejlesztő eszköz, ami segít tudatosítani a szokásaidat, ezáltal elhagyni rossz szokásokat, és új, hasznosabb viselkedésmintákat kiépíteni.

Csak húzz egy szokáskártyát, és oszd meg a gondolataidat a többiekkel a kiválasztott szokásról a kihúzott akció kártya támogató kérdése alapján. Mennyire igaz rád? Vajon milyen hatása van? Hasznos szabály: hagyd a többieket is szóhoz jutni!

Ennyi. Egy szokás egy kérdéssel. Nincs időkorlát, nincsenek megkötések arról sem, hogy mennyit osztasz meg a saját szokásaidról másoknak. Akár passzolhatsz is, ha nincs kedved hozzászólni. Igaz, azt kapod, amit beleteszel.

Miért érdemes egyáltalán a szokásokról beszélgetni?
Az apró kis dolgok, amiket nap mint nap teszünk, komoly hatással vannak az életünkre hosszútávon. Vagy talán nincsenek. Talán pont ugyanúgy fogsz élni tíz év múlva, mint ahogy most. Esetleg még rosszabbul is. Ez a te döntésed. A szokások azok az cselekvés sorozatok, amit nap mint nap csinálsz. Senki más, csak te tudod őket megváltoztatni. Az első lépés bárminek a megváltoztatása előtt az, hogy egyáltalán tudjál róla. Miközben másoknak mesélsz a szokásaidról, tudatosítod magadban, hogy milyen gyakran csinálod őket, sőt, olykor még az is előjön, hogy miért teszed, amit teszel. Amint tudod a miértet, máris elkezdhetsz gondolkodni rajta, hogy megtartod, vagy megváltoztatod a szokásaidat olyanokra , amelyek jobban támogatnak téged.


Önálló játék
A Tudatos Szokások kártyát önállóan is használhatod. A szabályok részben megegyeznek a társasjáték szabályaival, más részről úgy alakítottuk ki őket, hogy egy jól használható, szórakoztató személyiségfejlesztő játékká váljon a kezedben a pakli.

A játékszabályokat letöltheted PDF formátumban innen:
INSPIRE - Játékszabály 

Érdekel a Tudatos Szokások kártyajáték!