NLP iskola indul!

nlp alaptanfolyam

NLP ALAPTANFOLYAM

Tanár: dr. Stenger Györgyi

Az iskola első része a az NLP Alaptanfolyam, amelynek elvégzése nemzetközileg elismert NLP-művelői oklevélre (NLP Practitioner) jogosít. Ezt követi majd az NLP Mestertanfolyam, amely nemzetközi NLP mesteri oklevelet (NLP Master Practitioner) biztosít.

Az NLP Alaptanfolyama 10 hétvégéből áll, amelyet három részre bontottunk.:

  • Bevezető az NLP-be (1. hétvége)
    A Bevezető az NLP-be tanfolyam az NLP Alaptanfolyamot megelőzve végzendő el, s ez feltétele az Alaptanfolyamon való részvételnek! (Ezt már korábban is elvégezhetted. Az Alaptanfolyam díja nem foglalja magába a Bevezető tanfolyamot!)
  • AlapokAlapja (2-5. hétvége)
  • HaladóNLP (6-10. hétvége)

Az első öt hétvége után a részvételt tanúsító oklevelet kaptok, megjelölve az elsajátított készségeket.

Árak, időpontok és helyszínek


Tematika


Az 1. hétvége a bevezető tanfolyam, ahol megsimerkedhetsz az alapvető enelpés fogalmakkal, s gyakorlatban is belekóstólhatsz a módszer nagyszerűségébe. Hogyan tűzhetünk ki hatékonyan célokat? Mik azok a rögzítések? Mi az az Életfonal?
::bővebb információ a bevezetőről::

A 2. hétvégén bővítjük a rokonszenv kialakításának módjait. Új rögzítéses gyakorlatokat ismerünk meg. Elkezdjük felfedezni és begyakorolni a Meta-modellként ismert nyelvi mintákat, amelyen keresztül jobban megérthetjük, hogy mi lakozik a másik fejében. Erőforrásokat gyűjtünk életünk fonalán.

A 3. hétvégén folytatjuk a Meta-modell gyakorlását. Hogyan tágíthatjuk kérdések segítségével valakinek a világmodelljét? Részletesebb célkitűzés, amely több szempontot is figyelembe vesz és ökológikus (ökológia = a következmények vizsgálata).

A 4. hétvégén a Milton-modell, azaz a befolyásolás nyelvi mintáinak megismerésébe kezdünk. Tovább élesítjük érzékszerveinket, hogy még finomabb megkülönböztetésekre legyünk képesek.

Az 5. hétvégén a Milton-modell segítségével közvetlen kapcsolatba kerülünk tudattalan elménk erőforrásaival, és felhasználjuk azokat céljaink eléréséhez. Az első öt hétvége összefoglalása. Írásbeli és szóbeli vizsga.

A 6. hétvégén haladó miltoni minták. A metaforikus gondolkodás alapjai.

A 7. hétvégén folytatjuk a szubmodalitások titkainak felfedezését. Óriási változások - egyszerű módszerrel. Több szemszögből is megvizsgálunk egy javítandó kapcsolatot.

A 8. hétvége a harmóniateremtésről szól. Hogy vegyük észre a belső bizonytalanságot és mit kezdjünk vele? Az ellentmondások kibékítése egy személyen és egy rendszeren belül.

A 9. hétvégén folytatjuk a harmóniateremtést. Hogyan érjük el céljainkat: bevezető a gondolkodási stratégiákba.

A 10. hétvége az elsajátított ismeretek integrációja. Átfogó NLP modellek alkalmazása. Írásbeli és szóbeli vizsga.Árak, időpontok és helyszínek

 

 

Megosztás