Online NLP tanfolyam


Végre! Íme, itt az első magyar nyelvű online NLP tanfolyam, azoknak, akiknek nincs ideje, vagy lehetősége eljutni egy élő képzésre!

Akár már régóta érdekel az NLP kimeríthetetlen önismereti tárháza, és csipegettél fel róla információkat, de sosem jutottál el egy élő kurzusra; akár konkrét problémádra keresel bizonyított, szerte a világon sikerrel használt módszereket, jobb helyen nem is járhatnál.

Hogy nem tudod mi az NLP? Pedig máshogy nem keveredhettél ide, csak ha valami benned a változásra vágyik - az NLP nem kevesebb, mint a változás művészete. Olvasd el itt!

Van átmenet a nagy, élő, több hetes-hónapos, személyes tanfolyamok és a szimplán NLP-s könyvek olvasása között, úgyhogy most megcsináltam: Neked.

A legjátékosabb, legjobban használható és legszórakoztatóbb NLP-s technikákat gyúrtam össze neked egyetlen, nagy ívű tananyaggá.

 

Nézzük, mit is fogsz kapni:

42 fejezetből álló tréning
Jó reggelt, itt a változás - tizenkét hetes levélsorozat

A tananyag tartalmi részét egy belső oldalon éred el, de az aktuálisan elérhető anyagokról emlékeztető email-eket is kapsz, melyeket ki is kapcsolhatsz. Te döntöd el, mennyi időd van a tanfolyammal foglalkozni. Az újabb fejezetek két naponta válnak elérhetővé, s ez az időzítés adja meg a tanfolyam ritmusát, és tart téged az úton - persze a tananyag végeztével egyszerre a teljes anyaghoz is korlátlanul hozzáférhetsz a belső oldal online tantermi rendszerében, akár évekkel később is.

Saját tréner a monitoron: online audioanyag és prezentáció

Az online tanteremben, kényelmes felületen meghallgathatod és elolvashatod a teljes anyagot, s közben megnézheted a prezentációt, sokkal könnyebbé téve így mind az elméletet, mind a gyakorlatokat.

Letölthető anyagok

Míg az audioanyagok szövegét a fejezetek írott formban is tartalmazzák , a segédanyagokat és a gyakorlatokhoz tartozó feladatlapokat az online felületről le is töltheted.

Nem vagy egyedül - kérdezhetsz

Minden egyes fejezetnél lehetőséged van feltenni a kérdéseidet a tanfolyami oldal hozzászólásában, avagy emailben - ezekre én magam fogok válaszolni.


Ez az tréning hónapokra ellát feladatokkal, számíthatsz izgalmas felfedezésekre, és sok hasznos változásra.


Online NLP Tanfolyam: 28 880 Ft
Részletek itt.

Az Online NLP Tanfolyam az NLP-t játékos, és mély GYAKORLATI oldaláról közelíti meg, az otthon is elvégezhető önfejlesztő feladatok által. 

Amit még jó, ha tudsz: a tréning nem ad oklevelet, csak tudást. Ez az anyag kifejezetten a mindennapi gondjaink megoldására, a személyes céljaink elérésére íródott. A legtöbb gyakorlat univerzálisan használható, így egy-egy probléma ellen több gyakorlatot is bevethetsz.

 

Milyen esetekben ajánlom a tréninget?

  • Ha konkrét problémáid vannak, megakadtál.
    (Elfogult vagyok: majdnem minden problémádnak nekieshetsz vele, akár lámpalázas vagy a tömeg előtt, vagy egy nem kívánt élethelyzetből akarnál kilépni. Az NLP nem válogat - nem a probléma mikéntje érdekli, csak az, hogy te magad idegrendszeri szinten milyen szerkezetben tárolod.)
  • Ha érdekel a játékos, könnyed, mégis hihetetlenül hatékony személyiségfejlesztés.
  • Ha érdekelnek a tudattalanra ható módszerek.

    Az NLP-s ismeretek gazdagítják a kommunikációs tárházadat, figyelmet, lendületet, mélységet adnak, és mindezt olyan elegánsan teszik, mint az önfejlesztő módszerek közül kevesen.

Tanuld meg kényelmesen, otthonról, használd, és meglátod az eredményét!

Online NLP Tanfolyam
Listaár: 28 880 Ft

Részletek itt.

Ha bármilyen kérdésed van, írj!

info@mindennapinlp.hu

Megosztás

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
tibi képe

Kedves Éva! Egy online

Kedves Éva!

Egy online tantermi rendszerben lehet feltenni a kérdéseket írásban, amire írásban válaszolok. Email-ben is lehetséges ugyanez.

Üdv:

Tibor

Kedves Tibor, Az online

Kedves Tibor,
Az online tanfolyamon élô kapcsolatban is lehet kérdezni vagy emailben kapunk választ
Eva

tibi képe

Szia! A név és egy cím

Szia!

A név és egy cím elegendő.

Üdv:

Tibi

Szia Tibi!   Nagyon érdekelne

Szia Tibi!

 

Nagyon érdekelne a tréninged. A kérdésem az lenne, hogy az űrlap kitöltésénél a számlázási adotok közül mire lenne szükség. Válaszodat előre is köszönöm!

tibi képe

Szia! Én azt nevezem

Szia!

Én azt nevezem metaforikus gyakorlatnak, amikor csak szimbólumokkal dolgozunk,vagyis nem azt csináljuk, hogy problémákat erőforrásokkal átalakítunk, hanem helyette a zseblámpával megvilágítjuk az égboltot, vagy megöntözzük a belső kertünket, meghúzzuk a csavarokat a gépezetben, stb. Tehát amikor a gyakorlat főként ilyen elemekkel működik, azt tekintem én metaforikus gyakorlatnak.

A metaforaírással nem foglalkozik ez a tanfolyam, az túl nagy téma, és elérhető a Metaforaíró tanfolyam, ami csak erről szól:

http://mindennapinlp.hu/metaforairo_tanfolyam

Szia Tibi!   Engem csak az

Szia Tibi!

 

Engem csak az érdekellne, hogy a tanfolyami bemutatóban szerepel az, hogy "Metafórikus gyakorlatok". Ez alatt azt érted, hogy metafórát tanulunk írni vagy ez is egy NLP-s önfejlesztő gyakorlat?

tibi képe

Szia Attila! Ez a tanfolyam

Szia Attila!

Ez a tanfolyam jelenleg email-ek formájában érkezik, vagyis minden anyag írott, és a gyakorlatokhoz segítségképpen letölthető, kinyomtatható PDF-ek is vannak. Minden gyakorlatot példákon keresztül magyarázok el.

Hogy melyik rész mit tartalmaz, azt nem tudom most leírni, 42 fejezetről van szó, de fent olvashatod a "Témák, amelyekben elmerülhetsz" és "Néhány gyakorlat" c. felsorolásokat, azokat tudom a figyelmedbe ajánlani.

Ez a tanfolyam arra koncentrál, hogy azonnal tudd használni a gyakorlatokat.

Bármeddig elérhető, bármikor hozzájuthatsz.

Minden jót! Smile

Tibi

Szia Tibi!   Nagyon érdekelne

Szia Tibi!

 

Nagyon érdekelne az online tanfolyamod! :) Szeretnék érdeklődni, hogy ezeket az anyagokat hanganyag formájában kapjuk vagy egyszerű leírást kapunk. Továbbá az érdekelne, hogy melyik rész mit is tartalmazna. Engem személy szerint nagyon érdekel az NLP és az erről írott könyvek nagy része megtalálható itthon.

És még annyit, hogy meddig érhető el ez a tanfolyam?

 

Üdvözlettel: Attila

 

 

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Hozzászólás

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><p><br><img><table><tr><th><td><tbody><theader><sub><sup>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről