Online NLP tanfolyam


Végre! Íme, itt az első magyar nyelvű online NLP tanfolyam, azoknak, akiknek nincs ideje, vagy lehetősége eljutni egy élő képzésre!

Akár már régóta érdekel az NLP kimeríthetetlen önismereti tárháza, és csipegettél fel róla információkat, de sosem jutottál el egy élő kurzusra; akár konkrét problémádra keresel bizonyított, szerte a világon sikerrel használt módszereket, jobb helyen nem is járhatnál.

Hogy nem tudod mi az NLP? Pedig máshogy nem keveredhettél ide, csak ha valami benned a változásra vágyik - az NLP nem kevesebb, mint a változás művészete. Olvasd el itt!

Van átmenet a nagy, élő, több hetes-hónapos, személyes tanfolyamok és a szimplán NLP-s könyvek olvasása között, úgyhogy most megcsináltam: Neked.

A legjátékosabb, legjobban használható és legszórakoztatóbb NLP-s technikákat gyúrtam össze neked egyetlen, nagy ívű tananyaggá.

 

Nézzük, mit is fogsz kapni:

 • 42 fejezetből álló tréning
 • Jó reggelt, itt a változás - hat- vagy tizenkét hetes levélsorozat
  A tananyag főbb tartalmi részét email-ben is megkapod. Te döntöd el, mennyi időd van a tanfolyammal foglalkozni. A leveleket kérheted naponta, vagy két naponta. A meghatározott időszakonként érkező email-ek adják meg a tanfolyam ritmusát, és tartanak téged az úton - persze egyszerre a teljes anyaghoz is korlátlanul hozzáférhetsz az Önképző Videók online tantermi rendszerében, akár évekkel később is.
 • Saját tréner a monitoron: online audioanyag és prezentáció
  Az online tanteremben, kényelmes felületen meghallgathatod a teljes anyagot, s közben megnézheted a prezentációt, sokkal könnyebbé téve így mind az elméletet, mind a gyakorlatokat.
 • Letölthető anyagok
  Míg az audioanyagok szövegét email-ben kapod meg, a prezentációt, segédanyagokat és a gyakorlatokhoz tartozó feladatlapokat az online felületről le is töltheted.
 • Nem vagy egyedül - kérdezhetsz
  Minden egyes videórésznél lehetőséged van feltenni a kérdéseidet - ezekre én magam fogok válaszolni.
 • Fűszerezd sajáttal - jegyzetelhetsz
  A hagyományos jegyzetelésen túl használhatod az oldal belső jegyzetét is - ez minden fejezetnél elérhető.

Ez az tréning hónapokra ellát feladatokkal, számíthatsz izgalmas felfedezésekre, és sok hasznos változásra.


Online NLP Tanfolyam: 28 880 Ft

Az Online NLP Tanfolyam az NLP-t játékos, és mély GYAKORLATI oldaláról közelíti meg, az otthon is elvégezhető önfejlesztő feladatok által. Az NLP főként ELMÉLETI hátteréről, kommunikációs modelljéről a Turbó Kommunikáció tréning szól, ami ennek az anyagnak nem része.

Ha metaforában mutatnám a különbséget, ezzel a tanfolyammal egy csúcsszuper autó kulcsait nyomom a kezedbe, te pedig már indulhatsz is, hogy olyan tájakat fedezz fel, amiről még csak nem is álmodtál. Ha pedig extra sebességre vágysz, a szükséges pluszt a Turbó Kommunikáció tréningből tanulhatod meg.

Ez is érdekel? A Teljes NLP Online Termékcsomagban mindkettőt megvásárolhatod.

Teljes NLP Online Termékcsomag listaára: 35 100 Ft.

 

Ha érdekel az anyag, mind a 42 fejezet rövid leírását külön megtalálhatod már most is, ha az adott videórész mellett a “Részletek” gombra kattintasz, valamint három fejezetet ingyen is megnézhetsz.
(Szerintem kezdd ezzel!)

Ehhez ingyenes regisztráció szükséges az Önképző Videók oldalára. (Elegendő az email címedet megadni, és a felhasználói feltételeket elfogadni, a többi mezőt nem kell kitölteni.)

Amit még jó, ha tudsz: a tréning nem ad oklevelet, csak tudást. Ez az anyag kifejezetten a mindennapi gondjaink megoldására, a személyes céljaink elérésére íródott. A legtöbb gyakorlat univerzálisan használható, így egy-egy probléma ellen több gyakorlatot is bevethetsz.

 

Milyen esetekben ajánlom a tréninget?

 • Ha konkrét problémáid vannak, megakadtál.
  (Elfogult vagyok: majdnem minden problémádnak nekieshetsz vele, akár lámpalázas vagy a tömeg előtt, vagy egy nem kívánt élethelyzetből akarnál kilépni. Az NLP nem válogat - nem a probléma mikéntje érdekli, csak az, hogy te magad idegrendszeri szinten milyen szerkezetben tárolod.)
 • Ha érdekel a játékos, könnyed, mégis hihetetlenül hatékony személyiségfejlesztés
 • Ha érdekelnek a tudattalanra ható módszerek
  Az NLP-s ismeretek gazdagítják a kommunikációs tárházadat, figyelmet, lendületet, mélységet adnak, és mindezt olyan elegánsan teszik, mint az önfejlesztő módszerek közül kevesen.

Tanuld meg kényelmesen, otthonról, használd, és meglátod az eredményét!

Online NLP Tanfolyam
Listaár: 28 880 Ft

Teljes NLP Online Termékcsomag
Listaár: 35 100 Ft

Ha bármilyen kérdésed van, írj!

info@mindennapinlp.hu

Megosztás

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
tibi képe

Kedves Éva! Egy online

Kedves Éva!

Egy online tantermi rendszerben lehet feltenni a kérdéseket írásban, amire írásban válaszolok. Email-ben is lehetséges ugyanez.

Üdv:

Tibor

Kedves Tibor, Az online

Kedves Tibor,
Az online tanfolyamon élô kapcsolatban is lehet kérdezni vagy emailben kapunk választ
Eva

tibi képe

Szia! A név és egy cím

Szia!

A név és egy cím elegendő.

Üdv:

Tibi

Szia Tibi!   Nagyon érdekelne

Szia Tibi!

 

Nagyon érdekelne a tréninged. A kérdésem az lenne, hogy az űrlap kitöltésénél a számlázási adotok közül mire lenne szükség. Válaszodat előre is köszönöm!

tibi képe

Szia! Én azt nevezem

Szia!

Én azt nevezem metaforikus gyakorlatnak, amikor csak szimbólumokkal dolgozunk,vagyis nem azt csináljuk, hogy problémákat erőforrásokkal átalakítunk, hanem helyette a zseblámpával megvilágítjuk az égboltot, vagy megöntözzük a belső kertünket, meghúzzuk a csavarokat a gépezetben, stb. Tehát amikor a gyakorlat főként ilyen elemekkel működik, azt tekintem én metaforikus gyakorlatnak.

A metaforaírással nem foglalkozik ez a tanfolyam, az túl nagy téma, és elérhető a Metaforaíró tanfolyam, ami csak erről szól:

http://mindennapinlp.hu/metaforairo_tanfolyam

Szia Tibi!   Engem csak az

Szia Tibi!

 

Engem csak az érdekellne, hogy a tanfolyami bemutatóban szerepel az, hogy "Metafórikus gyakorlatok". Ez alatt azt érted, hogy metafórát tanulunk írni vagy ez is egy NLP-s önfejlesztő gyakorlat?

tibi képe

Szia Attila! Ez a tanfolyam

Szia Attila!

Ez a tanfolyam jelenleg email-ek formájában érkezik, vagyis minden anyag írott, és a gyakorlatokhoz segítségképpen letölthető, kinyomtatható PDF-ek is vannak. Minden gyakorlatot példákon keresztül magyarázok el.

Hogy melyik rész mit tartalmaz, azt nem tudom most leírni, 42 fejezetről van szó, de fent olvashatod a "Témák, amelyekben elmerülhetsz" és "Néhány gyakorlat" c. felsorolásokat, azokat tudom a figyelmedbe ajánlani.

Ez a tanfolyam arra koncentrál, hogy azonnal tudd használni a gyakorlatokat.

Bármeddig elérhető, bármikor hozzájuthatsz.

Minden jót! Smile

Tibi

Szia Tibi!   Nagyon érdekelne

Szia Tibi!

 

Nagyon érdekelne az online tanfolyamod! :) Szeretnék érdeklődni, hogy ezeket az anyagokat hanganyag formájában kapjuk vagy egyszerű leírást kapunk. Továbbá az érdekelne, hogy melyik rész mit is tartalmazna. Engem személy szerint nagyon érdekel az NLP és az erről írott könyvek nagy része megtalálható itthon.

És még annyit, hogy meddig érhető el ez a tanfolyam?

 

Üdvözlettel: Attila

 

 

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Hozzászólás

 • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
 • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><p><br><img><table><tr><th><td><tbody><theader><sub><sup>
 • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről