Online NLP tanfolyam


Végre! Íme, itt az első magyar nyelvű online NLP tanfolyam, azoknak, akiknek nincs ideje, vagy lehetősége eljutni egy élő képzésre!

Akár már régóta érdekel az NLP kimeríthetetlen önismereti tárháza, és csipegettél fel róla információkat, de sosem jutottál el egy élő kurzusra; akár konkrét problémádra keresel bizonyított, szerte a világon sikerrel használt módszereket, jobb helyen nem is járhatnál.

Hogy nem tudod mi az NLP? Pedig máshogy nem keveredhettél ide, csak ha valami benned a változásra vágyik - az NLP nem kevesebb, mint a változás művészete. Olvasd el itt!

Van átmenet a nagy, élő, több hetes-hónapos, személyes tanfolyamok és a szimplán NLP-s könyvek olvasása között, úgyhogy most megcsináltam: Neked.

A legjátékosabb, legjobban használható és legszórakoztatóbb NLP-s technikákat gyúrtam össze neked egyetlen, nagy ívű tananyaggá.

 

Nézzük, mit is fogsz kapni:

42 fejezetből álló tréning
Jó reggelt, itt a változás - tizenkét hetes levélsorozat

A tananyag tartalmi részét egy belső oldalon éred el, de az aktuálisan elérhető anyagokról emlékeztető email-eket is kapsz, melyeket ki is kapcsolhatsz. Te döntöd el, mennyi időd van a tanfolyammal foglalkozni. Az újabb fejezetek két naponta válnak elérhetővé, s ez az időzítés adja meg a tanfolyam ritmusát, és tart téged az úton - persze a tananyag végeztével egyszerre a teljes anyaghoz is korlátlanul hozzáférhetsz a belső oldal online tantermi rendszerében, akár évekkel később is.

Saját tréner a monitoron: online audioanyag és prezentáció

Az online tanteremben, kényelmes felületen meghallgathatod és elolvashatod a teljes anyagot, s közben megnézheted a prezentációt, sokkal könnyebbé téve így mind az elméletet, mind a gyakorlatokat.

Letölthető anyagok

Míg az audioanyagok szövegét a fejezetek írott formban is tartalmazzák , a segédanyagokat és a gyakorlatokhoz tartozó feladatlapokat az online felületről le is töltheted.

Nem vagy egyedül - kérdezhetsz

Minden egyes fejezetnél lehetőséged van feltenni a kérdéseidet a tanfolyami oldal hozzászólásában, avagy emailben - ezekre én magam fogok válaszolni.


Ez az tréning hónapokra ellát feladatokkal, számíthatsz izgalmas felfedezésekre, és sok hasznos változásra.


Online NLP Tanfolyam: 28 880 Ft
Részletek itt.

Az Online NLP Tanfolyam az NLP-t játékos, és mély GYAKORLATI oldaláról közelíti meg, az otthon is elvégezhető önfejlesztő feladatok által. 

Amit még jó, ha tudsz: a tréning nem ad oklevelet, csak tudást. Ez az anyag kifejezetten a mindennapi gondjaink megoldására, a személyes céljaink elérésére íródott. A legtöbb gyakorlat univerzálisan használható, így egy-egy probléma ellen több gyakorlatot is bevethetsz.

 

Milyen esetekben ajánlom a tréninget?

  • Ha konkrét problémáid vannak, megakadtál.
    (Elfogult vagyok: majdnem minden problémádnak nekieshetsz vele, akár lámpalázas vagy a tömeg előtt, vagy egy nem kívánt élethelyzetből akarnál kilépni. Az NLP nem válogat - nem a probléma mikéntje érdekli, csak az, hogy te magad idegrendszeri szinten milyen szerkezetben tárolod.)
  • Ha érdekel a játékos, könnyed, mégis hihetetlenül hatékony személyiségfejlesztés.
  • Ha érdekelnek a tudattalanra ható módszerek.

    Az NLP-s ismeretek gazdagítják a kommunikációs tárházadat, figyelmet, lendületet, mélységet adnak, és mindezt olyan elegánsan teszik, mint az önfejlesztő módszerek közül kevesen.

Tanuld meg kényelmesen, otthonról, használd, és meglátod az eredményét!

Online NLP Tanfolyam
Listaár: 28 880 Ft

Részletek itt.

Ha bármilyen kérdésed van, írj!

info@mindennapinlp.hu

Megosztás