Őszi programajánló + meglepetések

Nagyszerű fejlődési lehetőségek az őszre.


Webinár archívum - örökös hozzáféréssel
Lépj tovább! Online műhelysorozat

Kreatív írás-tábor

ÉS MEGLEPETÉSEK

 

Webinár archívum örökös hizzáféréssel!
A Webinár-archívum a Mindennapi NLP eddig megtartott online műhelyeinek a gyűjteménye. Különféle témákra épülő videókat, prezentációkat, gyakorlatokat és letölthető anyagokat, ebook-okat találhatsz.Eltöröltük az éves tagdíjat a folyamatosan bőbülő archívum eléréshez. Vagyis mostantól évek múltán is lehetőséged nyílik a gyakorlatok elsajátítására. Olyan mennyiségű anyaghoz juthatsz hozzá, amely folyamatosan ellát téged feladatokkal, és amellyel valós előrelépést érhetsz el az életed számos területén.

 

Érdekel az archívum!

 

Lépj tovább! Online műhelysorozat

Esti program. Szeptember 11-én indul a "Lépj tovább", ami öt héten át fog tartani, és tíz online műhelyt tartalmaz. A résztvevők kiválasztanak egy problémát vagy nehéz élethelyzetet, amiből ki akarnak lépni, vagy egy célt, amit el akarnak érni. Meghatározott feladatokon megyünk végig, amelyeket természetesen mindenki önállóan teljesít. Ez a program lehet könnyed szórakozás, de igazi áttörés is. Akár mindkettő együtt. Hogy mit hozol ki belőle, csak rajtad múlik.


Foglald le a helyed!

 

 

Kreatív írás-tábor

Október 14-21.

Egy igazán különleges és kellemes merülést is jelentő kreatív írás-tábor lesz ennek az évnek egy meghatározó programja. Murányi Péterrel együtt várjuk azokat a lelkes felfedezőket, akik szeretnek írni, vagy csupán kedvet éreznek hozzá, és szívesen töltenek egy teljes hetet egy nagyszerű csoporttal kellemes környezetben a Börzsönyben.

 

Ismerd meg a részleteket!

 

ÉS A MEGLEPETÉSEK:

Nos, lesznek változások, nem is egy, és nem is kicsi,
és lesz egy vadonatúj tanfolyam, aminek sokan fognak örülni. 

A változások új lehetőségeket nyitnak majd, és ledöntenek bizonyos korlátokat.
A tanfolyam online lesz, és hosszú heteken keresztül ellát majd téged felfedeznivalóval. 

Részletek később.

Megosztás