Puha leszállás

Aktuális témánk a Mindennapi NLP-nél a kreativitás.
Azt gondolom, a hazugság sokszor meg sem fordul a fejünkben bizonyos helyzetekben, pedig a cikk azt mondja, nyugodtan hazudhatunk, és még jót is teszünk vele. Egy ilyen lehetőség adhat jó kis löketet a kreativitásunknak.

És hogy mi az a puha leszállás? Amikor le akarsz tenni egy űrhajót a Hold felszínére úgy, hogy a lehető legkisebbet koccanjon. Egyre kevesebb üzemanyagot adsz, hogy közeledj a felszínhez, végül már egész pirinyó adagokban, hogy szinte észrevétlen és teljesen zökkenőmentesen landolj. És egyszer csak ott vagy.

Tom Hoobyar 2011. őszén távozott közülünk, nyomdokaiba a lánya, Tracy lépett. Tomnak már olvashattuk pár írását magyarul is.
Bízom benne, hogy ez az írása is hasznos gondolatokat ébreszt.

Szűcs Tibor

***

Puha leszállás

Írta: Tom Hoobyar

Ez a történet arról szól, mikor érdemes hazudni. Nem csak hogy érdemes, de a következő esetben szükséges, sőt morális. Egy igazi titokról van szó, ami sokszor jól jöhet - szavamra, mindig csak becsületesen.

Ezzel a titkos módszerrel felgyorsíthatod valamely sérülés gyógyulását, én pedig megmutatom neked azt is, hogyan lehetséges - és szükséges - ilyen módon növelni az ügyfeleid elégedettségét, és jövedelmezőbbé tenni üzleted. Még a személyes életed minőségét is javíthatod vele. Könnyebben megérted, ha elmesélem, mi történt velem.

A legtöbb ember inkább meghalna, csak ne kelljen közönség előtt beszélnie

Egy baltimore-i hotel báltermében voltam, egy tucat kerekasztal egyikénél ültem, mindegyik asztalnál 10 ember, akik egymás kezére adták a mikrofont.

Ha érdekel a teljes cikk, kérlek, lépj
be
az oldalra!

Ha
még nem vagy tag, akkor regisztrálj most nálunk teljesen ingyen, így sok más
tartalomhoz is hozzáférhetsz, ráadásul megkapod az olvasói ajándékokat!

Regisztráció itt.

Megosztás