Regőczi Lalus: Az égig érő erdő I.

Regőczi Lalus: Az égig érő erdő I. - Sárkányok és Tündérek
2,990Ft
Cikkszám: K-008

Regőczi Lalus: Az égig érő erdő

Ez a könyv varázslatos utazásra hívogat. Keskeny csapásokon, hegyeken és völgyeken keresztül visz el a címben szereplő égig érő erdőbe, ahol megannyi mesés teremtmény mellett megismerkedhetsz Mittával és gyermekeivel; Majtával, a négy és fél éves tündéri kislánnyal, aki még ösztönösen érzékeli a világot és annak csodáit, és Tirmivel, a kilenc éves fiúval, akinél jobban aligha ismerheti bárki is az erdőt. És persze találkozhatsz a gyermekek édesapjával is, Nordennel, aki párjához, Mittához hasonlóan a múlt emlékeinek labirintusában próbálja ismét megtalálni a jelenbe vezető ösvényt.

Történetük segítségével újra felfedezheted az olyan elveszettnek hitt pillanatokat, mint az eső szépsége, az álmok jelentősége, esetleg egy pohár víz gyógyító ereje, vagy egyszerűen csak a hála érzése.

Ez a mese azonban mindezek mellett nemcsak újra értelmezi a hétköznapokat, a benne rejlő csodákat, a szeretet fogalmát, hanem kézen fog, és egyenesen elvezet lelkünk legcsodálatosabb részeibe. Segít szembenézni saját félelmeinkkel egy olyan szellemi és érzelmi szinten, ahol ezeket a félelmeket kiválthatjuk a szeretettel.

A könyv legvégén pedig még arra is ráébredsz, hogy ez az égig érő erdő azért olyan valószerű, mert ez mind benned van jelen. A mese benned él.

Ajánlott olvasmány az oldalunkról: Jupó elmékedései a világról és önmagáról

Ár: 2,990Ft