Richard Bandler: Elmés változások (átmeneti készlethiány, beszerzés alatt)

Richard Bandler: Elmés változások.
3,000Ft
Cikkszám: K-002.

Richard Bandler: Elmés változások

Ez a könyv nem csak az egyik legpraktikusabb, de talán a legszórakoztatóbb is az eddig világszerte megjelent több száz NLP-könyv közüI. Szerzője mulattató történeteket mesélve, meghökkentően eredeti szempontból mutatja be az emberek viselkedését. Eközben olyan módszerekkel ismertet meg, melyek segítségével harmonikusan formálhatjuk át gondolatainkat, érzéseinket és cselekedeteinket.

Ezekkel az eljárásokkal - egyebek között - kínzó félelmeket mulaszthatunk el, haszontalan hiedelmeket alakíthatunk át. Megérthetjük azt, ami eddig összezavart minket, és kedvvel végezhetjük eddig esetleg elhanyagolt feladatainkat. Könnyebben tanulhatunk, és egyre jobban olyanná válhatunk, amilyenné szeretnénk.

A neurolingvisztikus programozás az emberi változás és kommunikáció legeredményesebb mintáit tanítja. Sikerrel alkalmazzák a lelki, sőt a testi gyógyításban, az oktatásban és az üzleti életben is.

Az így elért változás nem csak valódi, de tartós és mély is. Vágyaink valóra váltása közben pedig sok izgalmas felfedezésben lesz részünk.

Ha szeretnél egy 2 napos, élő tanfolyamon belemerülni az NLP-be, ajánlom figyelmedbe a Bevezető az NLP-be tanfolyamunkat.


Ár: 3,000Ft