Stenger Györgyi: A változás művészete - NLP alapok alapja (átmeneti készlethiány, beszerzés alatt)

2,500Ft
Cikkszám: K-011.

Stenger Györgyi az NLP Akadémia alapítója és vezető trénere. Az NLP tréneri diplomáját 1998-ban szerezte Angliában.

Olvashattál már az NLP-ről korábban is, hisz egyre népszerűbb hazánkban. A könyv, amit a kezedben tartasz, teljesen egyedülálló, az első kiadvány magyar szerzőtől, magyar emberek tapasztalatával gazdagítva.

Stenger Györgyi közérthető, humoros, könnyed stílusban vezet be az NLP színes világába, és ott általad is elsajátítható gyakorlatokkal ajándékoz meg.

Megtudhatod, hogy mit is jelent ez a varázslatos három betű, hogy milyen előfeltevésekkel élnek az NLP szerelmesei. Megismerheted, hogy miként működik az elméd, és képes leszel hasznosabban irányítani azt. Fény derül gondolataid szerkezetére és górcső alá kerülnek álmaid, vágyaid, emberi kapcsolataid. Vigyázat! A könyv mellékhatásaként kommunikációd is eredményesebbé válhat.

Magadat szeretnéd csiszolni? Vagy másoknak segíteni, és módszert keresel? Miért ez a könyv a legjobb választás?

Az NLP elegáns, gyors és működik!

Nincs más dolgod, csak lapozd fel, és engedd meg magadnak, hogy a könyvben leírt gyakorlatok örömtelibbé és teljesebbé tegyék  hérköznapjaidat.

Kezdd itt az NLP-t!

Ár: 2,500Ft

Könyv & javaslat

Hozzám már megérkezett a könyv és nagy lelkeseddéssel olvastam végig:) A módszerek egy részét már ismertem, azonban amiért kimondottan érdekelt a könyv, mivel magyar tréner tollából még nem olvastam nagyobb terjedelmű művet. 

 

Örömmel láttam, hogy a folytatás lehetősége is fennáll. Olvasóként szeretnék néhány témajavaslatot tenni a következő könyvekre, hiszen ezek olyan témák, amik sokunkat érinthetnek, úgy érzem...

 

- A "tanulási éhség" számomra  a legígéretesebb, hiszen mindenki megtud tanulni mindent, ha elég motiváció és kíváncsiság él benne, azonban sok technika lehet, amivel ez élménydúsabbá lehet tenni. Felkelthetjük magunkban illetve diákjainkban az alkotó állapotot, a krativitás és gyors megjegyzés transzát, valamint gyorstanulási trükköket is elleshetünk, ha egy ilyen könyv jelenik meg.

 

- Egy másik gyakori megoldandó feladatt az álláskeresés. Bár több angol nyelvű irodalom foglalkozik ezzel a témával, úgy gondolom talán mi magyarok sem vagyunk kivételek az alól, hogy állást kell keresnünk. Ilyenkor sokat segíthet(ne) egy nlp-s kísérőlevél, önéletrajz, egy kommunikációs szerszámosláda a állásinterjúra, valamit az álláskereséshez.

 

:)

Köszönöm!

Köszönöm megtisztelő visszajelzését. Gyűjtjük a tapasztalatot és az élményeket, és a következő könyvben a célkitűzést más aspektusból közelítjük meg.

 

Stenger Györgyi