Steve Andreas: Énkép

Énkép
2,980Ft
Cikkszám: K-005.

"Ez a könyv felfedező és kísérlezető útra hív, amelynek során a tanultakat önmagad alakítására és tökéletesítésére használhatod. Sosem véletlen, hogy éppen milyen könyvet kapunk ajándékba, vagy veszünk le a polcról. Kész vagy elindulni? Vagy előbb összecsomagolsz a nagy útra? Tudnod kell, hogy amikor visszatérsz, már más ember leszel. Ha figyelmesen olvasol és követed a gyakorlatokat, megtanulhatsz elegánsan tartós és mély változást elérni. Az Énkép segítségével feltérképezhetjük a múltból származó korlátozó viselkedéseinket, és a magunkról alkotott, tudattalanul megjelenő gondolataink módosításával feloldhatjuk ezeket. Ha céljainkat el akarjuk érni, önmagunk képének gyakran új oldalait kell kifejlesztenünk Több mint tíz év lázas kutatómunka, egyéni és csoportos fogalkozás eredményeként Steve Andreas ebben a könyvben írta meg a változás csodáját."

Ezeket a szavakat olvashatjuk ennek a különleges NLP könyvnek a hátsó borítóján, amely nemrég látott magyar nyelven is napvilágot.

A szerző, Steve Andreas pedig ezt írja a könyv előszavában:
"Énképünk olyan, mint egy vitorlás tőkesúlya és kormánylapátja. Lehetővé teszi, hogy a hajó szembeszálljon a széllel, és stabilitást nyújt váratlan viharokban. Tőkesúly és kormánylapát nélkül a hajó csak ide-oda hánykolódna kiszolgáltatva a folytonosan változó szeleknek, árapálynak és zátonynak. Ellenben kormánylapát és tőkesúly segítségével szembeszállhatunk a hullámokkal kihasználva azok erejét, elkerülhetjük az akadályokat, és a váratlan nehézségek dacára is elérhetjük úti célunkat.

Ha szeretnél egy háromnapos tanfolyamon megismerkedni az Énképpel - önmagaddal -, akkor kattints ide: Énkép tanfolyam.

Rendeld meg a könyvet ezen az oldalon!

Ár: 2,980Ft