Szűcs Tibor: Akárki volt, Te voltál!

Akárki volt, Te voltál!
2,500Ft
Cikkszám: K-010

Vannak emberek, akik eljutottak a spirituális fejlődés olyan szintjére, hogy ők már mindenkit szeretnek, mindent elfogadnak, a világ csodálatos és szeretetteljes, a fejlődés végtelen, a boldogság örök, a feltétel nélküli szeretet még annál is örökebb, és így tovább.

Ezt csodálatosnak tartom. Nem tudom, valaha eljutok-e erre a szintre, mert jelenleg baromira távol állok tőle. Ha Te már elérted ezt a szintet, ez a könyv nem sok újat mondhat neked. Attól még elolvashatod, csak úgy szórakozásképp.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az élet szép, de nem fenékig tejfel. Így ez a könyv is arról fog szólni, hogy az élet egy olyan fantasztikus lehetőség, amit ha még nem használtál ki, akkor már megbocsáss, de neked teljesen elment az eszed. Ugyanakkor ez a könyv arról is fog szólni egy kicsit, hogy nem mindig jönnek be a dolgok, és néhanapján egy kis depi simán elfogadható, és ha nem is adjuk fel, de kiléphetünk bizonyos megszokásokból, ha azokat feleslegesnek tartjuk.

Ez a könyv a szórakoztató személyiségfejlesztés kategóriájába tartozik. Bízom benne, hogy a kettőből legalább egy megvalósul, ha elolvasod!

Szűcs Tibor

 

 

Ár: 2,500Ft
CsatolmányMéret
Akárki volt te voltál - kivonat.pdf499.8 kB

Ez szállóige lesz:)

Kedves Tibor!

Pont ez kellett most nekem... "Az is egyfajta szellemi extrém sport, ha az optimizmus tetőfokáról zuhanunk depresszióba, de csak egy kicsit ..." Épp eme érzésben leledzettem,mikor olvasva soraidat világosodott meg előttem,hogy jééé,pont erről van most nálam is szó!Ez a mondat oldott is belülről rendesen.És olyan jót nevettem magamon:)) Millió hála érte. És nem beszélve a "szűcstibis" hírleveleidről.Naná,ki más is írhatta volna őket... :) Áldott szép estét,napot és mindent:)

Köszi,Kata

tibi képe

Szia Kata! Aranyos vagy :)

Szia Kata!

Aranyos vagy :) Akkor egy cipőben járunk? Elférünk!

Köszönöm!

Tibi