Szűcs Tibor: Akárki volt, Te voltál!

Akárki volt, Te voltál!
2,500Ft
Cikkszám: K-010

Vannak emberek, akik eljutottak a spirituális fejlődés olyan szintjére, hogy ők már mindenkit szeretnek, mindent elfogadnak, a világ csodálatos és szeretetteljes, a fejlődés végtelen, a boldogság örök, a feltétel nélküli szeretet még annál is örökebb, és így tovább.

Ezt csodálatosnak tartom. Nem tudom, valaha eljutok-e erre a szintre, mert jelenleg baromira távol állok tőle. Ha Te már elérted ezt a szintet, ez a könyv nem sok újat mondhat neked. Attól még elolvashatod, csak úgy szórakozásképp.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az élet szép, de nem fenékig tejfel. Így ez a könyv is arról fog szólni, hogy az élet egy olyan fantasztikus lehetőség, amit ha még nem használtál ki, akkor már megbocsáss, de neked teljesen elment az eszed. Ugyanakkor ez a könyv arról is fog szólni egy kicsit, hogy nem mindig jönnek be a dolgok, és néhanapján egy kis depi simán elfogadható, és ha nem is adjuk fel, de kiléphetünk bizonyos megszokásokból, ha azokat feleslegesnek tartjuk.

Ez a könyv a szórakoztató személyiségfejlesztés kategóriájába tartozik. Bízom benne, hogy a kettőből legalább egy megvalósul, ha elolvasod!

Szűcs Tibor

 

 

Ár: 2,500Ft
CsatolmányMéret
Akárki volt te voltál - kivonat.pdf499.8 kB