Szűcs Tibor: Mi az ördög az az NLP?

Szűcs Tibor: Mi az ördög az az NLP?
2,800Ft
Cikkszám: K-013

Olvastad már a százrészes NLP hírlevelet? Ha szeretnéd, itt feliratkozhatsz rá: NLP hírlevél. A hírlevél három év alatt fog megérkezni hozzád, szépen, sorjában mind a száz rész.

A visszajelzések többnyire pozitívak és van belőle jó sok, ráadásul több olvasó rendszeresen kéri, hogy pótoljuk az éterben elveszett leveleket. Sőt, többen kinyomtatják, és lefűzik azokat.

Úgy gondoltam, sokaknak örömöt okozna, ha nem kellene nyomtatgatni. Ezért könyvvé alakítottam a leveleket. Ez nem egy egyszerű másolás-beillesztés volt, hanem természetesen átdolgozva, átalakítva, kiegészítve - más lett!

Ez a könyv is - mint az Akárki volt, Te voltál - a szórakoztató személyiségfejlesztés kategóriába tartozik.

És hogy mi az ördög az az NLP? Eszik-e vagy isszák? Sokan még sosem hallottak róla. Viszont, aki tudja, hogy az NLP a Neuro Lingvisztikus Programozás rövidítése,  az valószínűleg cseppet sem kerül közelebb a valósághoz, mert ugyan már, hogy lehet valaminek ilyen neve?

Hadd segítsek annyiban, hogy az NLP-t használhatod például - vagy ahogy kisfiam elterjesztette a családban: példájul - személyiségfejlesztésre. De hogy az meg mi, meg ne kérdezd! Sokáig tartana kifejteni.

Előre szólok, hogy nincsenek a könyvben teljes gyakorlatok, meg ilyesmi.  De van benne ötven fejezet. Ez az első ötven NLP hírlevél átirata. És mivel az százrészes, van egy másik kötet is: Ez a "Nagy vagy, agy!" c. könyv.

Ez a könyv kedvcsináló az NLP-hez, meg máshoz. Ki tudja, rád hogy hat? Valamihez kedved lesz, az biztos. Próbáld ki!

Jó szórakozást!

Ár: 2,800Ft