Turbó kommunikáció - online tréning


A Turbó kommunikáció egy 2 hetes online kommunikációs tréning.

Ez a tréning tartalmaz egy 30 perces Skype konzultációt velem, valamint a tanfolyam minden napjára egy fejezetet, amelyet e-mail, illetve hangoscikk formájában kapsz meg.

Hallgasd meg ezt a rövid bevezetőt!

A tréning céljai:
- NLP-s hozzáállás kialakítása
- Az NLP néhány alapvető elemének megismerése
- Hatékony és újszerű kommunikációs minták megismerése
- Emberi kapcsolataid erősítése

A tréning levelei tömören, és egyértelműen leírják, hogyan gazdagíthatod az emberi kapcsolataid, röviden bemutatnak néhány NLP-s kommunikációs mintát, és kapsz néhány hasznos tippet és trükköt is. A tanultak alkalmazása azonban teljesen a Te dolgod. Tehát nem egy NLP bevezető tréninget végzel, ez más. Lehetőségeket kapsz, és eldöntheted, melyiket próbálod ki. Egyes kommunikációs technikák beépítése a viselkedésünkbe évekbe is telhet, és ez így van rendjén. Ugyanakkor ezeket kipróbálni vagy megfigyelni is érdekes élmény, amely mindenképpen javadra válik. Megtanulsz másképpen figyelni az emberekre.

A tréning első 3 napján az NLP, az önismeret és a célkitűzés a témánk.
Az NLP szemléletének megismerésével felkészülsz a tréning által bemutatott technikák alkalmazására.
Az önismeret és a célkitűzés elengedhetetlen feltétele a sikeres kommunikációnak.
A kommunikációs technikákkal a 4. napon kezdünk el foglalkozni.

TEMATIKA
Az NLP alapjai, előfeltevések
Önismeret, értékek és célok
Emberi kapcsolatok és ökológia
Követés és vezetés - az összhang kialakítása
Domináns megjelenítő rendszerek és szemmozgások
A visszajelzés
A nyelv torzításai
Nézőpontok
Belső határaink, amelyeket nem lépünk át
Kilépés a komfortzónából

A hanganyagokról
A hanganyagokat meghallgathatod közvetlenül a levelekből, vagy le is töltheted mp3 formátumban, hogy nap közben hallgasd meg azokat például utazás közben. Egy-egy ilyen hanganyag hossza 5 és 15 perc közé esik.
Ezek az anyagok úgy lettek kialakítva, hogy önmagukban is végigvezetnek Téged a 14 napos tréningen, sőt, alapvetően a tartalmi rész lényege a hanganyagokban hallható. Ezeket tehát feltétlenül szükséges meghallgatnod, hogy elsajátítsd a tréning anyagát.

A levelekről
A tanfolyami e-mail-ek nem túl hosszúak, inkább tömören tartalmazzák mindazokat a dolgokat, amelyekről a hanganyagok szólnak bővebben. Ha nincs időd a levelek olvasására, akkor is megszerezheted a szükséges tudást a hanganyagból.

A Skype konzultációt nem kötelező igénybe venni, de jót tesz, ha megbeszélünk pár dolgot. Bármilyen személyes célodról vagy problémádról beszélhetünk, amely miatt úgy döntöttél, hogy elvégzed ezt a tréninget. A konzultációt a 3 nap után célszerű igénybe venni, mert ekkor esik szó a személyes célkitűzésről, de később is kérheted ezt, amikor szükségét érzed.
A konzultáció a tanfolyam indításától számítva 4 héten belül vehető igénybe. (Vagyis a tréning alatt és az azt követő 2 hétben) A konzultáció során nem tanácsot szeretnék adni, de szívesen elmondom a véleményem. Hogy ez mennyire hasznos, azt Te fogod tudni eldönteni. A konzultációról bővebben ezen az oldalon olvashatsz.

A tréning díja: 15 000 Ft


Megosztás