Turbó kommunikáció - online tréning


A Turbó kommunikáció egy 2 hetes online kommunikációs tréning.

Ez a tréning tartalmaz egy 30 perces Skype konzultációt velem, valamint a tanfolyam minden napjára egy fejezetet, amelyet e-mail, illetve hangoscikk formájában kapsz meg.

Hallgasd meg ezt a rövid bevezetőt!

A tréning céljai:
- NLP-s hozzáállás kialakítása
- Az NLP néhány alapvető elemének megismerése
- Hatékony és újszerű kommunikációs minták megismerése
- Emberi kapcsolataid erősítése

A tréning levelei tömören, és egyértelműen leírják, hogyan gazdagíthatod az emberi kapcsolataid, röviden bemutatnak néhány NLP-s kommunikációs mintát, és kapsz néhány hasznos tippet és trükköt is. A tanultak alkalmazása azonban teljesen a Te dolgod. Tehát nem egy NLP bevezető tréninget végzel, ez más. Lehetőségeket kapsz, és eldöntheted, melyiket próbálod ki. Egyes kommunikációs technikák beépítése a viselkedésünkbe évekbe is telhet, és ez így van rendjén. Ugyanakkor ezeket kipróbálni vagy megfigyelni is érdekes élmény, amely mindenképpen javadra válik. Megtanulsz másképpen figyelni az emberekre.

A tréning első 3 napján az NLP, az önismeret és a célkitűzés a témánk.
Az NLP szemléletének megismerésével felkészülsz a tréning által bemutatott technikák alkalmazására.
Az önismeret és a célkitűzés elengedhetetlen feltétele a sikeres kommunikációnak.
A kommunikációs technikákkal a 4. napon kezdünk el foglalkozni.

TEMATIKA
Az NLP alapjai, előfeltevések
Önismeret, értékek és célok
Emberi kapcsolatok és ökológia
Követés és vezetés - az összhang kialakítása
Domináns megjelenítő rendszerek és szemmozgások
A visszajelzés
A nyelv torzításai
Nézőpontok
Belső határaink, amelyeket nem lépünk át
Kilépés a komfortzónából

A hanganyagokról
A hanganyagokat meghallgathatod közvetlenül a levelekből, vagy le is töltheted mp3 formátumban, hogy nap közben hallgasd meg azokat például utazás közben. Egy-egy ilyen hanganyag hossza 5 és 15 perc közé esik.
Ezek az anyagok úgy lettek kialakítva, hogy önmagukban is végigvezetnek Téged a 14 napos tréningen, sőt, alapvetően a tartalmi rész lényege a hanganyagokban hallható. Ezeket tehát feltétlenül szükséges meghallgatnod, hogy elsajátítsd a tréning anyagát.

A levelekről
A tanfolyami e-mail-ek nem túl hosszúak, inkább tömören tartalmazzák mindazokat a dolgokat, amelyekről a hanganyagok szólnak bővebben. Ha nincs időd a levelek olvasására, akkor is megszerezheted a szükséges tudást a hanganyagból.

A Skype konzultációt nem kötelező igénybe venni, de jót tesz, ha megbeszélünk pár dolgot. Bármilyen személyes célodról vagy problémádról beszélhetünk, amely miatt úgy döntöttél, hogy elvégzed ezt a tréninget. A konzultációt a 3 nap után célszerű igénybe venni, mert ekkor esik szó a személyes célkitűzésről, de később is kérheted ezt, amikor szükségét érzed.
A konzultáció a tanfolyam indításától számítva 4 héten belül vehető igénybe. (Vagyis a tréning alatt és az azt követő 2 hétben) A konzultáció során nem tanácsot szeretnék adni, de szívesen elmondom a véleményem. Hogy ez mennyire hasznos, azt Te fogod tudni eldönteni. A konzultációról bővebben ezen az oldalon olvashatsz.

A tréning díja: 15 000 Ft


Megosztás

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Az NLP nagyon jó rendszer,a

Az NLP nagyon jó rendszer,a tanfolyam lényegretörő,jól használható.Az előadó stílusa könnyed, érthető.A kapcsolattartás teljes mértékben segítőkész.A Skype konzultáció sokat segített egy személyes probléma más szemszögből valő megvilágításában.Köszönöm,további eredményes munkát kívánok.Virág

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Hozzászólás

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><p><br><img><table><tr><th><td><tbody><theader><sub><sup>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről