Trénereink: Dinnyés Márta

"Akár azt hiszed, meg tudod tenni, akár azt, hogy nem: igazad van."

Henry Ford

Dinnyés Márta
NLP mester, nyelvész, tanár

A Mindennapi NLP-nél megjelent cikkei.

Tanfolyam:
Párkapcsolat-(sz)építő tréning
Online Párkapcsolati Tréning
Út egymáshoz - GPS nélkül (kommunikációs tréning)

Eredetileg magyar-német szakos tanár és bölcsész vagyok.
Néhány év középiskolai tanítás után egy londoni központú nyelviskola-hálózat győri iskolájában is tanítani kezdtem, ahol rendszeresen angol anyanyelvű tanárok tartottak továbbképzést, s ismertettek meg az itthoninál fényévekkel előbbre járó kommunikatív, nagyon hatékony és élvezetes módszerekkel.
Ezeket rögtön kipróbáltam az óráimon, és amint lehetett "átigazoltam" a nyelviskolához, majd 1993-ban saját nyelviskolát alapítottunk, ennek 15 éven át voltam a szakmai vezetője.
Közben folyamatosan tanultam: módszertani és vizsgáztatói képzések mellett megismerkedtem az agykontrollal, a reikivel és az aktív szellemgyógyászatba is belekóstoltam. 1996-ban reiki mesteri oklevelet szereztem.

Ebben az időszakban hallottam ekőször az NLP-ről is, egy némettanári továbbképzés során.

Sajnos akkoriban a nyelviskolai munkám kötötte le időm nagy részét, és csak 2005-ben, egy véletlen folytán - a véletlenekben egyébként nem hiszek!- lehetőségem nyílt egy németországi NLP-Practitioner tanfolyam elvégzésére, és ez gyökeresen megváltoztatta az életemet. Az ott tanultakat beépítettem mindennapjaimba, tanítási óráimba és tanároknak tartott továbbképzésekbe. Nagyon sok könyvet elolvastam az NLP-ről, s 2007-ben megszereztem az INLPTA Master Practitioner oklevelét. Diplomamunkám egy kb. 50 órás NLP alapú tanártovábbképzési program, melynek címe: Tanítsd meg tanulni! Sikeres tanulás játszi könnyedséggel.
2008 szeptembere óta Személyiségfejlesztő és kommunikációs tréning címmel oktatom az NLP-t a Nyugatmagyarországi Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karán,

2009. márciusa óta nem dolgozom már szakmai vezetőként a nyelviskolában, így több időm van arra, amit igazán szeretek: az NLP tanítására.

Misszióm: támogatom az embereket abban, hogy elérjék céljukat, hogy megtalálják a boldogsághoz vezető utat.

Vízióm: egy vagyok az Univerzum energiájával, szabadon és szeretetben élek.