Regisztráció és Premium Content

Érdemes -e regisztrálnom ezen az oldalon?

Úgy gondolom, minden közösségi weboldalt az olvasók és szerzők tábora tart életben. Így minden regisztrált tag erősíti az oldal szellemiségét.

Mi történik, ha nem regisztrálok?
Természetesen semmi különös:) Az oldalon található információk nagy része akkor is elolvasható, a hírlevelünkre fel- (és le-) iratkozhatsz.

Milyen hátránnyal járhat az, ha regisztrálok? Mibe kerül?

Semmibe sem kerül, teljesen ingyenes.
Automatikusan felkerülsz hírlevelünkre - na jó, ez azért cseppet sem hátrány:) -, erről azonban bármikor leiratkozhatsz.
A regisztráció folyamán meg kell adnod egy működő e-mail címedet, ez azonban nem lesz publikus, senki sem férhet hozzá.

A személyes adataid közül semmit sem kell megadnod. Ha szeretnéd, persze írhatsz magadról, amelyet a profilod megtekintésénél a többiek is láthatnak. Ezt Te döntöd el.

Milyen előnyökkel jár, ha regisztrálok?

- Lehetőséged nyílik rá, hogy Te is bővítsd az oldalt (Sőt, erre egyenesen buzdítalak! :) Írhatsz a fórumba, nyithatsz magadnak saját blogot, sőt beküldhestz írásokat is, amelyek jóváhagyás után megjelennek majd az oldalon.

- Az oldalon meghirdetett tanfolyamokra kedvezményes áron jelentkezhetsz.

-Hozzáférhetsz az ún. Premium Content-hez

Mi a csuda az a Premium Content?

A Premium Content olyan tartalmakat (írásokat, információkat, letölthető anyagokat, stb...) jelent, amelyek olvasása csak regisztrált felhasználók kiváltsága. Az NLP-ről szóló legfontosabb információk, tájékoztatók, a meghirdetett tanfolyamok teljes mértékben publikusak. Sok írás azonban Premium Content-ként kerül ki az oldalra, amelyet a belépett felhasználók ugyanúgy olvashatnak, mint bármely más cikket.

Még valami?

Ja igen, minden regisztrált tagunk ajándékot is kap! Ez nem más, mint Az égig érő fa !

Mindenkinek nagyon sok szeretettel ajánlom!
Rendben, hát akkor regisztrálok! :))