Felhívás NLP-seknek

Kedves Barátom!

Te, akinek már birtokában van jó néhány eszköz az NLP szerszámosládájából - lehet, hogy kevesebb (de azok között biztos van egy univerzális, amivel bármit megoldhatsz), és lehet, hogy több (mert már tapasztalt enelpés vagy, akár öreg róka a szakmában), arra kérlek, hogy ha van kedved, de csak akkor, írjál egy kis akármicsodát erre a weblapra.Az akármicsoda végén, ha kívánod, természetesen szerepelhet egy link a weboldaladra, blogodra, vagy bármidre, ha van olyanod, és szeretnél neki egy jó kis hírverést csinálni:)A megírandó akármicsodára vonatkozó szigorú és betartandó követelmények, határozatok és megszorítások:
1. Témája kötötten lehet bármi. (Talán célszerű, ha a saját munkádról/tapasztalataidról/életedről írsz, és arról, hogyan kapcsolódik hozzá az NLP. De lehet bármi más is, ami az egészségről, a változásról, a fejlődésről szól, vagy akár csak elgondolkodtat a világról)
2. Stílusa szigorúan szabadon választott.
3. A terjedelme egy és egymillió karakter közé szorítkozzon.

A megírt akármicsoda minőségét - szobahőmérsékeleten tárolva - korlátlan ideig megőrzi. Vagyis a weblapon kint marad, archívumből elérhető, keresőoptimalizálás szempontjából is értékkel bír majd.

Ha szeretnél Te is küldeni anyagot, kérlek, válassz a következő lehetőségek közül:

1. Regisztrálj a http://mindennapinlp.hu oldalon, majd a jobb oldali menüből "Tartalom beküldése" -> "Írás". Az így beküldött írások jóváhagyás/formai szépítgetés után kikerülnek a főoldalra.

2. Ha Téged megriaszt, elborzaszt, elbátortalanít, eltántorít vagy megrőkönyít a regisztráció véghezvitele, akkor csak simán küldd el egy e-mailben az írást nekem, akár képekkel ellátva, és én felrakom az oldalra.

Hm???

;o)