A feladatok alkotóelemeikre bonthatók.

A 84. NLP hírlevél a következő előfeltevésről szól:
A feladatok alkotóelemeikre bonthatók.

Eszedbe jutott erről valami? Kérdésed van?

Írd ide!

 

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Kedves Tibi! Talán nem

Kedves Tibi!

Talán nem véletlen, hogy 5 évvel később jut el az agyamig, amiről tanítasz... Régóta -immár 2-3 éve, mióta a fiam kirepült- az a legnagyobb problémám, hogy nem találtam célt magamnak. Hiszen közel ötven évet leéltem - másokért, miközben magamra nem jutott időm, energiám, gondolatom. Ezalatt a legutóbbi néhány év alatt kezdtem önfejlesztésbe, merültem bele tanfolyamokba, szinte hajszoltam az enneagramot, NLP-t, masszázsokat, teszteket... Kezd kikristályosodni bennem, hogy mire van a legnagyobb szükségem, miért érdemes (és ezért KELL) is harcolnom: masszőr akarok lenni. Megismertem már 4-féle technikát, csak keveset gyakoroltam őket, így ezen is lehet dolgoznom. Ahhoz azonban munkahelyet kell váltanom, ami szintén megérett már, mivel lefoglalja az egész napomat, szinte semmi másra nem jut energiám. Szívesen segítek is másoknak, élvezem, ha jót tehetek valakiért, és az hálás érte. Tehát ez is stimmel. A tanítás a véremben van, beszélgetni is szeretek, jó hallgató vagyok (ez most az önreklám helye :D ). Már csak a tervezés van hátra, a kisebb célok, és néha ez az a pont, ahol elakadok... Nem látom a fától az erdőt. Vagyis inkább csak az erdőt (a célt) látom, messziről, de hogy milyen fák (részek) alkotják... Még nem sikerült összerendezni azt a sok mindent, amihez értek és szívesen csinálnék, most azt hiszem, ez egy igen közeli cél, mármint: hogy összeszedjem, és napitervvé kovácsoljam. Ám ez számomra a legnehezebb benne... Hirtelenjében ennyi. Sok sikert mindenkinek!

tibi képe

Egyáltalán nem tűnik

Egyáltalán nem tűnik butaságnak Smile

Kedves Tibi!!!!   Az én nagy

Kedves Tibi!!!!

 

Az én nagy álmom az, hogy független legyek a apámtól, anyámtól, megalkotva a saját biztonságos kuckómat. Minél hamarabb. És vidékre szeretnék menni tanulni.

De ahhoz albérletet kéne fizetnem, sőt, az összes egyetemi költségem nekem kéne fizetnem, és ahhoz nem tudok eleget dolgozni.

A megoldás, ami -mások megoldása, nem az enyém-, hogy Pesten -mivel pesti vagyok- járok egyetemre, és dolgozok mellette, miközben otthon lakom. Igaz, így több időt töltök otthon, anyámmal vagy apámmal, viszont elég ha 20-30 ezer forintot keresek, ami különben az albérletemre lenne csak elég. Így viszont tudnék spórolni, és amíg kijárom a sulit, összegyűlhetne annyi, hogy az mondjuk elég lenne lakáshitel önrészére. Szereznék magamnak munkát, És törlesztenéma kölcsönt.... de a végére az én saját független kuckóm lenne.

Én viszont utálom a pesti egyetemeket. Semmi bajom nincs velük, csupán annyi, hogy nem Szeged, nem Pécs, és nem Debrecen.

Viszont ebbe nem tudom beleilleszteni azt, hogy kimenjek pár évre külföldre, dolgozni, megismerni különböző kultúrákat.

Méghozzá azért nem, mert nem találom a helyem a világban, és arra szeretnék hazajönni, hogy van idehaza egy biztos pont. Mert Magyarországon szeretnék élni. Elvégre magyar vagyok, vagy mi fene. :P

De ezt leírva olyan butaságnak tűnik. Egy begyöpösödött vénember szavainak. Egy biztos, valahogyan lesz... :)

Szia Szilvi! (Ne haragudj

Szia Szilvi! (Ne haragudj Tibi, hogy itt kérek segítséget mástól.) Megosztanád velem a munkalehetőséget? Én is régóta keresek, de még nem találtam olyat, ami reális, pedig, ha lenne kiegészítő keresetem, én is elérhetném azt a nagy- nagy célt, hogy az összes hitelemet kifizessem és megszabadulva ekkora nagy tehertől, szebbnek láthatnám a világot. Aztán már jöhetne a társ, a költözés, stb. Emilem: 59.gabi@gmail.com Előre is köszönöm. Sziasztok Gabi
tibi képe

Szia Szilvi! Ezek nagyon

Szia Szilvi! Ezek nagyon ígéretes célok :o)

Szia Tibi, Igen, elmondom :)

Szia Tibi,
Igen, elmondom :) Végre megtaláltam azt a lehetőséget, amit évek óta keresek. Kicsi befektetéssel (tényleg kicsi, röhögni fogsz 2500 FT) Heti 5-10 óra munkával, egy működő módszerrel, elérem december 31-re, hogy az Életem Ura legyek, s ne másnak robotoljak heti 40-50 órában, hanem magamnak dolgozzam. Most ezen dolgozom, hogy decemberre mindez megvalósuljon, s havonta ne 150ezret kelljen beosztani, hanem a dupláját, és ez mindig csak növekedjen attól függően, hogy mennyi munkát invesztálok bele a SAJÁT üzletembe :) (Nem viccelek! egy hónapi keresetem 14ezer forint volt, így visszatérült a befektetés is, s ez a jutalék a munkámmal nőni fog)
Jaaaaa és hivatalosak vagyunk egy esküvőre Equadorba, 2012 januárban. Így van miért dolgozni, mert a repülőjegy nincs ingyen ;) A természetes nyelvtanulás költségeiről ne is beszéljek... aztán ott a felsőfokú angol nyelvvizsga a tanfolyam után pár hónappal... s ha az megvan, irány a spanyol, hogy januárban Equadorban meg is tudjam értetni magam. Erre az évre van 10 cél... az elég? :P Az 5 éves tervről már ne is beszéljünk... s a 10 éves??? no abban Te is szerepelsz... sokszor, mivel nagyon sokmindent szeretnék megtanulni Tőletek :)
szilvi

tibi képe

Ez szép cél :o) Március 1

Ez szép cél :o) Március 1 pedig szép határidő! Sok sikert hozzá :^)

Sziasztok! Szeretnék egy

Sziasztok! Szeretnék egy új munkát március 1-től...és olyat ahol legalább 120-150 ezer ft-ot keresek, jók a körülmények, a munkatársak kedvesek, a főnököm jó ember és 6 órás vagy rugalmas munkaidőt jelent valamint jól érzem magam mert van sikerélményem benne.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Hozzászólás

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><p><br><img><table><tr><th><td><tbody><theader><sub><sup>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről