INSPIRE - Tudatos Szokások - Személyiségfejlesztő kártyajáték és online tréning

INSPIRE - Tudatos szokások
9,880Ft
Cikkszám: INSP-DT01

INSPIRE - Tudatos Szokások
Ismerd meg a szokásaidat!

Játékos személyiségfejlesztő eszköz és 31 napos online tréning

Zseniális a tréning, gratulálok, és köszönöm!

"Végigcsináltam a tréning feladatait. Már a kártyák is inspirálólag hatottak rám és amikor elolvastam a szabályt és hogy mennyiféle módon lehet használni, ez nagyon fellelkesített, szeretném majd egy társaságban, közösségben is kipróbálni, ez még nem történt meg.
A barátaimnak megmutattam már a kártyákat és igazán jót derültek a sajátos humoron, ami ott "megjelenítődik".

Magát a tréninget is rendkívül hasznosnak tartom, szívesen keltem fel ezért korán, mert tudtam, hogy kora reggel vár egy-egy új izgalmas feladat. Azt gondolom, egész sok változást sikerült elérnem a szokásaimban és továbbra is szándékozom folytatni a gyakorlást.

Ötletesek a gyakorlatok, a képek is nagyon jók, tetszik a humorotok, ha szabad ezt mondanom, bár gondolom ezzel nem is vagyok egyedül.
Ami a legeslegnagyobb élmény volt, Gergő feladatlapja, a Duracell lista.
Talán azért, mert rájöttem, olyan élethelyzetben vagyok éppen, amikor nagy százalékban feltöltő tevékenységeket végzek és nagyrészt pozitív emberekkel, barátokkal vettem körül magamat.
Zseniális a tréning, gratulálok és köszönöm!

Andi

 

Ez a termék egy száz százalékban magyar fejlesztésű személyiségfejlesztő kártyajáték és egy 31 napos, a kártyajátékra épülő személyiségfejlesztő tréning együttese.
A játékot használhatod társasjátékként is, és önálló személyiségfejlesztő eszközként is.
Az alábbi oldalon részletesebben is megismerheted a játékot és a tréninget, illetve itt tudod megrendelni is a csomagot.

Lehetõséged van a kártyajátékot és a tréninget is önállóan megvásárolni:

Az INSPIRE - Tudatos Szokások kártyajáték

A társasjáték
Az Inspire – Tudatos Szokások egy kártya alapú játékos személyiségfejlesztő eszköz, ami segít tudatosítani a szokásaidat, ezáltal elhagyni rossz szokásokat, és új, hasznosabb viselkedésmintákat kiépíteni.

Csak húzz egy szokáskártyát, és oszd meg a gondolataidat a többiekkel a kiválasztott szokásról a kihúzott akció kártya támogató kérdése alapján. Mennyire igaz rád? Vajon milyen hatása van? Hasznos szabály: hagyd a többieket is szóhoz jutni!

Ennyi. Egy szokás egy kérdéssel. Nincs időkorlát, nincsenek megkötések arról sem, hogy mennyit osztasz meg a saját szokásaidról másoknak. Akár passzolhatsz is, ha nincs kedved hozzászólni. Igaz, azt kapod, amit beleteszel.

Miért érdemes egyáltalán a szokásokról beszélgetni?
Az apró kis dolgok, amiket nap mint nap teszünk, komoly hatással vannak az életünkre hosszútávon. Vagy talán nincsenek. Talán pont ugyanúgy fogsz élni tíz év múlva, mint ahogy most. Esetleg még rosszabbul is. Ez a te döntésed. A szokások azok az cselekvés sorozatok, amit nap mint nap csinálsz. Senki más, csak te tudod őket megváltoztatni. Az első lépés bárminek a megváltoztatása előtt az, hogy egyáltalán tudjál róla. Miközben másoknak mesélsz a szokásaidról, tudatosítod magadban, hogy milyen gyakran csinálod őket, sőt, olykor még az is előjön, hogy miért teszed, amit teszel. Amint tudod a miértet, máris elkezdhetsz gondolkodni rajta, hogy megtartod, vagy megváltoztatod a szokásaidat olyanokra , amelyek jobban támogatnak téged.


Önálló játék
A Tudatos Szokások kártyát önállóan is használhatod. A szabályok részben megegyeznek a társasjáték szabályaival, más részről úgy alakítottuk ki őket, hogy egy jól használható, szórakoztató személyiségfejlesztő játékká váljon a kezedben a pakli.

A játékszabályokat letöltheted PDF formátumban innen:
INSPIRE - Játékszabály


A Tudatos Szokások online tréningről.

Ez az anyag a szokásaiddal kapcsolatos gyakorlatokat tartalmaz. A szokások lényege, hogy apró lépésekből állnak, és vannak fokozatai. Először mindig kis változásokat könnyű megtenni.

Így a tréning tartalmaz sok gyakorlatot, de mindegyik csupán apró változtatásokat fog tőled kérni. Alapvetően azonban a sok kis változás hosszabb távon életmódváltást eredményez. Ha így lesz nálad is, akkor sikerült megértened ennek az anyagnak a legfontosabb részé: A megfelelő tempóban, a megfelelő úton bárhová eljuthatsz.

A tréninghez szükséged van egy pakli INSPIRE kártyára.
Ezt futárral küldjük el neked, s amikor már nálad van a pakli, magad tudod elindítani a 31 napos tréninget.

A tréning levelei az önálló személyiségfejlesztésre koncentrálnak, vagyis olyan gyakorlatokat tartalmaznak, amelyeket egyedül is el tudsz végezni. Ugyanakkor természetesen bármikor elkezdheted a játékot barátaiddal, családtagjaiddal, hiszen a társasjáték szabályai is a rendelkezésedre állnak.

A tréning ingyenes, bevezető részére bármikor szabadon feliratkozhatsz. Ez egy hat levélből álló sorozat, amely főként a szokásainkról szól, a játékos tanulásról, a véletlenek és az emberi párbeszéd erejéről.

 

Itt tudsz feliratkozni az ingyenes részre.

 

A folytatás a 31 napos Tudatos Szokások online tréning, amely egy teljes hónapon át minden nap tartogat neked egy levelet. Minden páratlan napon konkrét feladatot, gyakorlatot, vagy egy téma részletesebb kifejtését küldjük, a páros napokon pedig motivációs levelekre és hasznos kiegészítésekre számíthatsz.

A trénig során a kártyajátékkal kapcsolatos gyakorlatokat fogsz kapni, amelyek segítenek neked a saját szokásaid felismerésében, valamint - ha szigorú feladatokat nem is tartalmaznak - apró lépésekre serkentenek majd, hiszen a változáshoz előbb-utóbb fizikai tettekre van szükséged.

Az INSPIRE kártyajáték Gurmai Gergely fejlesztése, a Tudatos Szokások online tréning szerzője Szűcs Tibor.
Az INSPIRE angol nyelvű weboldala: Liveyourdream.hu

A csomag ára: 9 880 Ft
+ szállítási díj, amely előre utalás esetén 1 085 Ft, utánvételes megrendelés esetén 1 385 Ft.

A webáruház küld egy automatikus visszaigazolást a megrendelésről, azonban ezt hamarosan kollégánk megerősíti egy külön levélben, amelyben pontosítjuk a megrendelést és a szállítási költséget.

Ha kérdésed adódik: info@mindennapinlp.hu

Ár: 9,880Ft