Intenzív NLP Mestertanfolyam indul!

Intenzív NLP Mestertanfolyam

Tréner: dr. Stenger Györgyi

 

A nemzetközi NLP Master Practitioner oklevelet biztosító képzésen való részvétel feltétele, hogy már rendelkezz az NLP Parctitioner oklevéllel. Ha neked ez még nincs meg, akkor először végezd el az NLP Alaptanfolyamot! Ezt megtalálhatod képzéseink között, az alábbilinkre kattintva:

NLP Akadémia képzések

Azok jelentkezését várjuk, akik jól bírják a „gyűrődést”, mert napi 10 órát enelpézünk!!:) Reggel 9-kor kezdődnek és este 9-10-ig tartanak a napok NLP-vel teli. Az Intenzív Alaptanfolyam pont jó lesz bemelegítőnek:)

A tematika az NLP Tanárok Nemzetközi Szövetsége által elfogadott, és a záróvizsga nemzetközileg elismert NLP Master Practitioner oklevélre jogosít.

Árak, időpontok és helyszínek


Tematika

(A változtatás jogát fenntartva. Természetsen az alaptanfolyamon erről is pontosabb információt fogtok kapni.)

Meggyőződések, hiedelmek:

Azzal kezdjük, hogy feltárjuk azokat a tudattalan gondolati mintákat, amelyek irányítják az életünket. Amelyek önbeteljesítő jóslatként működnek, akár hiszünk benne, akár nem. Nagy szerencsénk van ha felmenőink pozitív megerősítésekkel hasznos meggyőződéseket ültettek el bennünk. A gond azokkal a korlátozó hiedelmekkel van, amiről sejtésünk sincs. Ezek feltárását követően az NLP gazdag eszköztárával (Átvésés/Reimprinting, Lépegetős hiedelemátformálás/Walking beliefchange – Robert Dilts) meg tudjuk őket változtatni, olyanná alakíthatjuk, amelyek már jobban szolgálják jelenlegi életcéljainkat.

Metaporgramok:

A viselkedésünket tudattalan szinten irányító nagyobb minták. Számítógépes hasonlattal élve a metaprogramok az operációs rendszerek, amitől a különböző programok működnek.

Stratégiák:

Elménk titkos kamráit őrző/nyitó számkombinációk (gondolatsorok) arról, hogyan hozunk döntéseket, hogyan motiváljuk magunkat, és hogyan valósítunk meg bármilyen más célt a tanulástól kezdve az alkotásig, a tánctól a divattervezésig. Ha már elavultak a régi stratégiák, újakat építhetünk be helyettük.

Modellezés, az NLP legkomplexebb hasznosítása:

Hogyan tudom eltanulni valaki mástól azt, amit szeretnék ugyanolyan jól csinálni mint ő? Egyik kulcseleme a kiválóság stratégiájának modellezése. Ha már tudom, hogyan csináljam, meg tudok másokat is tanítani. Ezért az NLP az emberi kiválóság modellezésének tudománya.

Mély, belső átalakulás.
Hogyan tudom megtalálni a legmélyebb belső harmóniát, nyugalmat, békét, teljességet, egységet, stb. a nem kedvelt tulajdonságok, viselkedések átalakításán keresztül? A módszer megalkotói Connairae és Tamara Andreas. Ez a hétvége nyitva álla azok számára, akik kizárólag ezt a módszert szeretnék elsajátítani.

Haladó szubmodalitás-gyakorlatok:
Hogyan tudjuk felhasználni őket a természetes gyógyulás megteremtéséhez, a kényszeres viselkedés megszüntetéséhez, az elfogadáshoz, a megbocsátáshoz, a gyász feldolgozásához?

Haladó nyelvi minták:

Varázsigék...

Metaforák

A tudattalanhoz szóló, mesés történetekbe rejtett sugallatok.

Idén először nyílik lehetőség arra, hogy egy nyár alatt elvégezd az NLP alap és mester tanfolyamot is!

Ha úgy érzed, felkészültél, és szeretnél nemzetközileg elismert oklevéllel rendelkező NLP mester lenni, akkor vesd bele magad ebbe az intenzív nyárba! Első lépés az Intenzív Alaptanfolyam!

Árak, időpontok és helyszínek

Megosztás