Visszajelzés a tanfolyamról

Ha már voltál a tanfolyamon, itt megoszthatod az észrevételeidet. Írhatsz visszajelzést tanfolyammal kapcsolatosan, és persze arról is írhatsz, hogy a tanfolyam után, hogyan változott a kommunikációd! Köszönjük!

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
fresia_dm képe

Kedves Gergő,   örülök, hogy

Kedves Gergő,

 

örülök, hogy tetszett a tréning! Az oldott hangulathoz minden résztvevő hozzájárult nyitottságával és közvetlenségével, amit ezúton is köszönök mindenkinek!

Remélem egyszer minden iskolában minden tanár és minden diák eljut ahhoz a felismeréshez, hogy nemcsak magolással, hanem akár a magolás teljes mellőzésével, ráadásul stresszmentes, jó hangulatban is lehet tanulni!

Jó volt látni, hogy bátran vállaltátok a kamera előtti szereplést, és felismertétek, mennyire tanulságos kívülről látni, hallani önmagatokat.

Sok sikert kívánok a tanultak alkalmazásához!!!!

Üdvözlettel:

Márti

Meglepően könnyed hangulatú

Meglepően könnyed hangulatú volt a tréning, és a kis csoport nagyon hatékonyan tudott együtt dolgozni! Mindenki nyitott volt a fejlődésre és a tréning megerősítette bennem, hogy nem csak magolással lehet tanulni :) A videós gyakorlatok különösen hasznosak voltak!

Örülök, hogy részt vehettem a tréningen!

Gergő

fresia_dm képe

Kedves Katica, köszi a

Kedves Katica,

köszi a visszajelzést, nagyon örülök, hogy nem csak jól éreztétek magatokat, hanem még pozitív változásokat is hozott számotokra a tréning! Jó, hogy írtad, hogy nem rögtön észleltétek a változást, és hogy a tanfolyami jegyzet átnézése "keltette életre" a gyakorlatok során tett felismeréseket, s mélyítette el a tanultakat.

Leginkább pedig annak örülök, hogy ez az új szemlélet fokozatosan beépül a mindennapi életetekbe!

Haladó szintű folytatás helyett egyelőre az időgazdálkodás tréninget tudom ajánlani - a párkapcsolat(sz)építőre - mint írod nincs szükségetek:-) Persze, ennek ellenére jöhettek, hisz a szép is lehet még szebb, pláne, ha több idő jut egymásra!Smile

Addig is mindenjót kívánok!

Márti

Kedves Márti! Párommal a

Kedves Márti!

Párommal a nyári kurzuson vettünk részt Győrben, vidám, baráti hangulatban és környezetben zajlott a tréning. Jó érzéssel távoztam, mert hallottam egy csomó érdekes gondolatot; igaz, hogy ezek közül sokkal találkoztam már, nem pont így megfogalmazva, nem pont ilyen aspektusban, de ismerősek voltak a fogalmak, hiszen sok mindenfélét olvastam már a témában elérhető irodalmakból, na és persze a mindennapinlp.hu oldalon is. :)

Eljöttünk, a jegyzeteimet eltettem, és indultak a hétköznapok újra. Néha párommal rászóltunk a másikra: ne TÁK-olj! Mennyivel könnyebb volt így jelezni, hogy mi a bajom!! Rögtön tudta ő is, hogy hibázott. Vagy fordítva, én. Később, amikor nagylányommal beszélgetünk, szóba került a tananyag, elővettem a jegyzeteimet, és olvastam fel belőle neki. Így újra életre keltek a tréningen történtek, felelevenedtek a szituációk, játékok, újra jókat nevettünk a saját botlásainkon, és az átélt szituációkon. Neki is izgalmas volt a téma, legközelebb magammal viszem.

Hetekkel később feltűnt, hogy a munkám során lassabban kezdtem beszélni és tagoltabban a kollégákkal. Mindig megvárom, hogy az, akinek beszélek megértse a mondatomat és csak akkor folytatom; vagy ha nem érti, akkor máshogy próbálom megfogalmazni a mondandómat. A kollégáim jobban figyelnek rám, amikor beszélek.

Már tudom, hogy nem feltétlen én vagyok csökevényes , ha nem értenek meg, lehet, hogy csak „csatornát kell váltanom”, így nőtt az önbizalmam. Eredmény: Nem pánikolok be, ha sok ember előtt meg kell szólalnom :) :) :)

Szummaszummárum: amiért a tréningen részt vettem, az mind teljesült. Nem rögtön-azonnal, hagyni kellett egy kicsit érni az ott elindult folyamatokat. De nagyon megérte!

Mikor lesz a haladó szintű folytatás? ;)

Katica

fresia_dm képe

Kedves Csabi, örülök, hogy

Kedves Csabi,

örülök, hogy jól érezted magad, és hasznos is volt a tréning! Képzeld, milyen jó lesz, ha  a tanultak majd a tudattalan kompetencia, azaz a könnyed elegancia szintjére emelkednek! Nagyon jó kis csoport gyűlt össze (mint mindig) és a sokféle élethelyzet miatt mindenki számára tanulságos dolgok történtek. Köszönöm a nyitottságot és az aktív részvételt, és örömmel készülök a hasonló témájú eseményekre!

Addig is szorgalmas gyakorlást, sok mosolygós beszélgetést kívánok!Smile

Üdvözlettel:

Márti

 

Kedves Márti, Rövid

Kedves Márti,


Rövid visszajelzést szeretnék adni a múlt hétvégi tanfolyamról és egyben köszönetet mondani érte.


Nagyszerűen éreztem magam mind a feladatok során, mind pedig a társaságotokban. Rendkívül hasznos időtöltés volt ez számomra, szembesülve javításra váró tulajdonságokkal és képességekkel.


Különösen tetszett a tanfolyam tematikája és hangulata.


Hasonló témájú eseményen újra találkozunk.


Csabi

fresia_dm képe

Kedves Móni! Örülök, hogy

Kedves Móni!

Örülök, hogy eljöttél, hogy másnap is újra eljöttél, hogy hozzájárultál a jó hangulat megteremtéséhez és ahhoz, hogy minél többet tanulhassunk egymástól!

Jó gyakorlást kívánok!

Legközelebb párkapcsolati tréningem  lesz Budapesten, szeptember 3-4-én.Smile

Ha érdekel, várlak!

Üdv.

Márti

Kedves Márti!A hétvégi

Kedves Márti!

A hétvégi kommunikációs tanfolyamoddal kapcsolatban szeretnék néhány gondolatot megosztani.
Korábban már sokat hallottam az NLP kommunikációs technikáiról, gondoltam biztos jó ez valamire, de nem értettem meg, hogy mi is ez valójában. Most már tudom, hogy miről is beszéltek nekem, miről olvastam!
Nagyon örültem annak, hogy jó, baráti/barátságos, közvetlen és  vidám hangulatban telt az egész tanfolyam. Így sokkal könnyebben tudtunk érdemlegesen együtt dolgozni a résztvevőkkel illetve szórakozva hatékonyabban sajátítunk el új ismereteket.
A tanfolyam előtt volt egy elképzelésem, hogy mi lehet a probléma az én kommunikációmmal. A tanfolyamon azonban rájöttem, hogy valójában egészen más téren voltak hiányosságaim, mint azt előzetesen gondoltam. A tanfolyammal kapcsolatban ezt nagyon fontosnak tartom elmondani, mert szerintem úgy lehet valamin segíteni, megváltoztatni, hogyha felismerjük a probléma gyökerét. Azt hiszem ez sikerült, bár a tanfolyamon tanult rengeteg technikát a tanfolyamon kívül is gyakorolni kell.
Azt is gondoltam a tanfolyam előtt, hogyha nem tetszik, akkor másnap már nem megyek el, elmentem és mondhatom: egy percig sem unatkoztam! Szóval: mikor lesz a következő?
Üdvözlettel: Móni

www.radaymoni.gportal.hu

fresia_dm képe

Szia Gábor, köszönöm a

Szia Gábor, köszönöm a visszajelzést,örülök, hogy jól érezted magad és hasznosnak találtad a tréninget! Csak azt nem árultad el, melyik Gábor vagy? :-) Dinnyés Márta NLP mester

Helló Márti Nagyon jól

Helló Márti Nagyon jól éreztem magam, úgy éreztem el repült az idő bár hosszabb lett volna. Rengeteg hasznos élményben volt részem és sok kedves embert ismerhettem meg. Köszönöm a tréninget . Gábor
fresia_dm képe

A decemberi kommunikációs

A decemberi kommunikációs tréning résztvevőinek üzenem:

Köszönöm, hogy eljöttetek, és ilyen sok kellemes élményben lehetett együtt részünk - nem beszélve arról, milyen sokat tanultunk egymástól:-)
Nem feledkeztem meg a video-felvételek elküldéséről, csak még technikailag nem sikerült megoldanom.
(Hiába, no, egyikőtök sincs itt, hogy segítsen:-)

Adjatok még egy kis időt!
Addig is kellemes karácsony-várást kívánok!

Jóga-öleléssel:
Márti, azaz

Dinnyés Márta
NLP mester

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Hozzászólás

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><p><br><img><table><tr><th><td><tbody><theader><sub><sup>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről