Kreativitás Tanfolyam - Jelentkezési Lap

Kreativitás Tanfolyam

B U D A P E S T

2011. október 15-16.

Részvételi díj: 35 000 Ft.-
Regisztrált tagok számára: 32 000 Ft.-

::bővebb információt a regisztrációról itt találhatsz::

További kedvezmények is igénybevehetõk!

Tréner:
Murányi Péter kultúraközi tanácsadó, kommunikáció-, NLP- és nyelvtanár, tolmács, fordítóFigyelem! A jelentkezés megerősítéséhez 5000 Ft.- helyfoglaló befizetése szükséges. A helyfoglaló megérkezéskor válik a jelentkezés aktívvá, ezért kérlek, ezt az összeget mihamarabb utald át.
A D A T A I D

Személyes információid

Kérlek, add meg a teljes nevedet!

Kérlek, add meg a teljes címedet!

Az a név, amellyel ezzel az oldalra regsiztráltál. Ezt a mezőt nem tudod szerkeszteni. Ha regisztrált tag vagy, és beléptél, akkor a felhasználói neved szerepel itt. Így veheted igénybe a kedvezményes alapdíjat (32 000 Ft.-). Ha ez a mező nincs kitöltve, a tanfolyam alapdíja 35 000 Ft.-

Kérlek adj meg egy telefonszámot, ahol elérhető vagy!

E-mail címed (amelyet olvasol is). Ha regisztrált tag vagy, ne változtasd meg ezt az értéket.

TANFOLYAM VÁLASZTÁS

Jelenleg ebben az egy időpontban van meghirdetve tanfolyam.

DIÁKOK, NYUGDÍJASOK KEDVEZMÉNYE

A tanfolyam alapdíja kedvezményekkel csökkenthető.

Ha diák vagy nyugdíjas vagy, kérlek add meg lejjebb az igazolványod számát!

Kérlek, tüntesd fel a kedvezményre jogosító igazolványod számát! (Persze csak akkor, ha igénybe vetted a fenti kedvezményt)

KORÁNKELŐK KEDVEZMÉNYE

Ha a tanfolyam előtt legalább egy hónappal átutalod a díjat, 2 000 Ft.- kedvezményt kapsz. Csoportos jelentkezés esetén 1 000 Ft.-/fő a kedvezmény.

Ha a tanfolyam előtt legalább egy hónappal a teljes összeget kifizeted, akkor 2 000 Ft.- kedvezményt kapsz. Csoportos jelentkezés esetén a csoport minden tagjának 1 000 Ft.-tal csökken a részvételidíja.

C S O P O R T O S K E D V E Z M É N Y

Ha egyszerre többen jelentkeztek, mindannyian árengedményt kaphattok.

Ha többen jelentkeztek egyszerre, akkor a csoportotok minden tagja megkapja a kedvezményt. Ha csoportban jöttök, akkor alul töltsd ki a csoportnevet is. (Figyelem! Ha csoportos kedvezményt veszel igénybe, kérlek, hogy legkésőbb a tanfolyam előtt egy héttel a fizetendő díjat, vagy legalább annak 50%-át helyfoglalóként küldd el!)

Ide írj valamit, hogy tudjuk, kivel jelentkezel együtt. Mindannyian ugyanazt a csoportnevet adjátok meg. (pl. "Szabó Pisti csoportja" vagy "Én meg a Tót" vagy "Árnyékkomandó" esetleg "Mókus őrs", szóval teljesen mindegy, de így egyszerűbb, mint ugyanarra a jelentkezési lapra tenni mindenkit. Na, remélem elég bonyolult voltam:)

Ha bármilyen hozzáfűznivalód, kérdésed van.