Küldetés Iránytű - 5 napos

Küldetés iránytű - 5 napos

Felmerült-e már benned, hogy nem azt csinálod, amit szeretsz? Hogy a hétköznapok felőrölnek? Csodálod-e azokat az embereket, akik küldetésük által vezérelve élnek/éltek? Érezted már, hogy TE is többre születtél?Ha Téged is foglalkoztatnak ezek a gondolatok és kapcsolatba akarsz kerülni legmélyebb értékeiddel, vágyaiddal, képességeiddel, gyere el KÜLDETÉS IRÁNYTŰ tréningünkre!

Ha ismered a küldetésed, a saját céljaidat követed, örömmel tölt el a folyamat és a végeredmény egyaránt. Életutad olyan szenvedéllyel tárul eléd, amely lényed minden idegszálát energiával tölti fel.

Miután megérintett küldetésed, érdemes elgondolkodni rajta, hol is tartasz most. Ideje megvizsgálnod szerepeidet. Rendelkezel-e küldetésed megvalósításához szükséges minden szereppel? A szerepeid vizsgálata önálló munka. Ebben segítségedre lesznek társaid és a trénerek is. Sorra veszed kapcsolataidat – munkádat, családodat, barátaidat - és megvizsgálod őket külön-külön, hogy kinek milyen szerepe van most az életedben, és kinek milyen szerepet szánsz küldetésedben. Ki az, aki támogat és ki az, aki korlátoz?

Csak akkor tudsz továbblépni és haladni küldetésed felé, ha alapos munkát végzel, és már tudod, hogy milyen szerepeid támogatnak vagy korlátoznak, és azt is tudod, hogy milyen szerepek hiányoznak, amelyek feltétlenül szükségesek küldetésed teljesítéséhez. Ehhez segítséget nyújt az általad elkészített szerep-mátrix, amelyben értékeled, hogyan érvényesülnek értékeid szerepeidben. Erre alapozva tudsz továbbhaladni és küldetés vezérelt célokat kitűzni. Ha hiányoznak szerepek a megvalósításhoz, új szerepeket alakíthatsz ki a küldetés vezérelt célkitűzés eszközével. (Ha a küldetés vezérelt célkitűzés és a klasszikus NLP célkitűzés között zongorázni tudnánk a különbséget, Kocsis Zoltánok és Ránki Dezsők lennénk.) Ellenállhatatlanul vonzó céljaidhoz akciótervet készíthetsz és még arra is gondoltunk, ha véletlenül csüggednél…

Dr. Stenger Györgyi

 

Akik már felfedezték küldetésüket ezzel a módszerrel, a következőkről számolnak be:
„Amióta rész vettem a Küldetés iránytű programon, azóta energikusabban élem a mindennapjaimat. A munkámban sokkal később érzem a fáradságot és még több figyelemmel és szeretettel tudok az emberek felé fordulni. Valahogyan erőteljesebbek az előérzeteim, intuícióim és tisztábbá tudtam tenni a kapcsolataimat másokkal. A kevésbé energiadús szakaszaim pedig sokkal rövidebbek és hamarabb nyilvánvalóvá válik számomra mind a saját felelősségem, mind az a lépés ami kivezet ebből az állapotból. A létrehozott örömkollázs és küldetés kisfilm annyira erőteljes, hogy könnyen tudok a segítségükkel erőforrásos állapotba kerülni.”
rmargo.hellinger@gmail.com


Trénerek: Dr. Stenger Györgyi, Sághy Margit

 

Árak, időpontok és helyszínek

 


A témában megjelent könyv:
A változás te magad légy, írta Steve Andreas és Charles Faulkner. A könyv nálunk megrendelhető. Ára: 2 980 ft.

Megosztás