Mély Belső Átalakulás (Core Transformation®)-tanfolyam


Mély, Belső Átalakulás nlp

 

Tanár:
Dr. Stenger Györgyi


Árak, időpontok és helyszínek


Mély, belső átalakulás
(Core Transformation®)-tanfolyam

 

Hogyan lehetséges mély, belső átalakulás?

A baj ajándékká válik

A mély, belső átalakulás az NLP (neuro lingvisztikus programozás) egyik legspirituálisabb módszere, mellyel meglepő módon éppen legkevésbé kedvelt tulajdonságainkon keresztül kerülhetünk kapcsolatba legbenső erőforrásainkkal és érhetünk el mély, tartós belső változást életünkben.

Bármit megváltoztathatunk

A módszer megalkotójának, Connirae Andreasnak eredetileg csupán az volt a szándéka, hogy konkrét viselkedéseket átalakító folyamatot hozzon létre. Olyan eljárást, amelynek segítségével megoldást találhatunk problémáinkra, javíthatjuk személyes kapcsolatainkat, megváltoztathatjuk nemkívánatos érzelmeinket, reakcióinkat, könnyebben elviselhetjük a mindennapi élet feszültségeit.

Természetesen éljük át a csodát

Az eljárás alkalmazása során érdekes módon sokan arról számoltak be, hogy bajaik eltűnése közben a teljesség és harmónia egészen mély állapotait tapasztalták meg. Tökéletes békét... mindent átható szeretetet... igazi önmagukat... lényüket átsugárzó fényt... kapcsolatot valami nagyobb egésszel....

„A tanfolyam óta azt veszem észre, hogy azok a dolgok, amiket eddig hiányossságnak tartottam magamban, erőforrásként is működhetnek. Céljaim tisztábbak, és úgy gondolom, elérhetőbbek lettek.”

(Császár Csaba szervezetfejlesztő, tanácsadó)

 


Mit ad a Mély, belső átalakulás?

A tanfolyamon résztvevők többek között a következő változásokról adtak hírt:

• Emberi kapcsolataik megjavultak.

• Megszabadultak nem kívánt szokásoktól.

• Korlátozó érzelmeik (mint például düh, szorongás, félelem, depresszió, féltékenység, szégyen stb.) eltűntek.

• Általános jó közérzetet (erőt, biztonságot, megelégedettséget, szabadságot, teljességet stb.) élveznek mindennapjaikban.

• Önértékelésük, önbizalmuk megnőtt.

• Egészségügyi problémáik enyhültek vagy megoldódtak.

• Függőségük megszűnt (leszoktak a dohányzásról, az italról, a túlzott evésről; ki tudtak lépni ártalmas kapcsolatokból).

• Belső harcaik elcsitultak; megbékéltek önmagukkal.

• Egyenlőnek érzik magukat másokkal.

• Sikerült kigyógyulniuk régi traumákból.

• Találékonyabbak lettek.

• Egyre jobban olyanná válnak, amilyenek mindig is szerettek volna lenni.

„Négy gyönyörű vonása is van a módszernek: csodálatos örömérzéssel jár (nekem folytak a könnyeim, amikor először kipróbáltam); kiderül, hogy minden gondunk mögött végső soron pozitív szándék található (filozófiailag ugyancsak elgondolkoztató jelenség); szépségesen egyszerű a metódus; tartós gyógyító lelki hatást fejt ki.”

(Dr. Domján László orvos, Agykontroll-oktató)


 

 

 

Mély, Belső Átalakulás
(Core Transformation)

 

Gondolkoztál már rajta, hogy vajon miért teszünk néha olyan dolgokat, amelyek valójában nem jók a számunkra? Miért vannak negatív gondolataink? Miért vannak rossz szokásaink, miért süllyedünk néha komor tétlenségbe, miért nem tudunk másokkal szót érteni? Miért van az, hogy nem vagyunk képesek saját magunkat elfogadni, s talán még szembenézni sem önmagunkkal?

 

Az NLP egyik alaptétele az, hogy minden emberi viselkedés jószándékú. Ez a - kétségtelenül igaz - felismerés teremtette meg a lehetőségét, hogy Connirae és Tamara Andreas kifejlessze a Mély Belsõ Átalakulás csodálatos módszerét, amelynek segítségével felfedezhetjük, megszólíthatjuk és barátságot köthetünk saját belsõ lényünkkel. Megismerhetjük azokat a részeinket, amelyek mind-mind jó szándék által vezérelve irányítják viselkedésünket, formálják hiedelmeinket ás alakítják életünket. S ha mégsem vagyunk olyanok, amilyenek lenni szeretnénk, magunk is segíthetünk ezen részeinknek, és bizton számíthatunk az életünkben bekövetkező csodálatos változásokra.

Mi is a folyamata ennek a gyengéd, s mégis oly hatékony módszernek?

Nem kedvelt tulajdonságainkat nem szándékosan alakítottuk ki, mint ahogyan azokat a viselkedéseinket sem, amelyektõl csak szabadulni kívánunk. Az NLP modellje szerint azt mondhatjuk: ezekért egy-egy részünk a felelõs. Van egy részünk, amelyik azt mondja: dohányozz! Míg egy másik esetleg azt: ne tedd! Az egyik részünk az önbizalmunkért felelõs, míg egy másik depresszióba kerget minket. Megszámlálhatatlan rész alkotja személyiségünket, amelyek együttesen formálják emberi kapcsolatainkat, szokásainkat, érzelmeinket, általános közérzetünket, önértékelésünket, egészségünket, függõségeinket vagy belsõ harcainkat.

A Mély, Belsõ Átalakulás során megszólítjuk ezeket a részeinket, s tiszteletteljes párbeszédet folytatunk velük. Megtudjuk, mi is az, amit szeretnének a számunkra elérni, s ami ezen is túlmutat, megkérdezzük, mi az, ami még ennél is fontosabb a számukra. Ha már ezt is tudjuk, tovább kérdezünk, hogy azt is megtudhassuk, mi az, amit ez által szeretnének elérni. Addig folytatjuk a belsõ párbeszédet, amíg fel nem tárjuk a célok láncolatát, s meg nem ismerjük a mélyben megbúvó, legtisztább, legnemesebb célt, amelyekkel olyan vizekre evezeünk, ahol a béke, a szeretet és maga a lét csodája lakik.

S ha azt hinnénk, itt ér véget a Mély, Belsõ Átalakulás, tévedünk. A nagy utazásnak ez még csak az elsõ része, hiszen a továbbiakban megtanítjuk ezeknek a részeinknek, hogy nem kell feltétlenül különbözõ dolgokat tenniük azért, hogy ezeket a mély állapotokat átéljék, hiszen annak van sokkal egyszerûbb módja is.

S hogy hogyan is lehetséges ez, s miként nevelhetjük fel ezeket a részeinket, miként talákozhatunk azokkal a részeinkkel, akiknek a létezését még csak nem is sejtettük eddig, s hogyan sugározhatjuk át ezekkel a csodálatos belsõ erõforrásokkal és állapotokkal egész életünket egészen szüleink fogantatásának pillanatától a távoli jövõnkig? Megtudhatjuk, ha elolvassuk az NLP talán legspirituálisabb módszerét bemutató könyvet. S ha tapasztalt vezetõk segítségével szeretnénk magunk is átélni a csodát, lehetõségünk nyílik rá egy különleges tanfolyamon.

 

A Mély, Belső átalakulás című könyv itt megrendelhető!

 

Megosztás