Monáth Gábor

Monáth Gábor

NLP mester

Az oldalunkon az alábbi tanfolyamára jelentkezhetsz:
Everyday Business English

Monáth Gábor vagyok, képzettségem szerint angol nyelvtanár, tolmács, fordító, NLP mester és oktató. Amiről pedig nincs papírom, pusztán tapasztalatom: édesapa 2 lánygyermekkel, kertész kerttel, túravezető a hegyekben, zenész tábortüzeknél, karmester a tanteremben, hóbortos hódeszkás és vad vízikajakos.

Számomra ezekben a látszólag szerteágazó hobbikban, munkákban sok a közös vonás; kell hozzájuk odafigyelés, kapcsolat másokkal, felszabadult öröm és valamennyi küszködés. Munkám, életem során az ezekben rejlő tapasztalatokat szeretem ötvözni, hogy boldogan, egyúttal eredményesen éljek, tanítsak.

Az elmúlt bő 10 évben rendszeresen vettem részt NLP tanfolyamokon mint oktató, szerveztem többedmagammal formabontó NLP-s nyelvtanulási és egészségmegörző tréninget, tanítottam üzleti angolt cégeknél, tolmácsoltam külföldön.

Részt vettem az NLP és az egészség, a Természetes Nyelvtanulás és a Természetes Angol tanfolyamok kitatálásában, megszervezésében és oktatásában, illetve összeállítottam egy formabontó üzleti angol intenzív tréninget Everyday Business English címmel.