NLP Mestertanfolyam


NLP MESTERTANFOLYAM


A nemzetközi NLP Master Practitioner oklevelet biztosító képzésen való részvétel feltétele, hogy már rendelkezz az NLP Parctitoner oklevéllel. Ha neked ez még nincs meg, akkor először végezd el az NLP Alaptanfolyamot!


A tanfolyam kezdési időpontja:

Jelenleg nincs meghirdetett időpont

Tréner: dr. Stenger Györgyi

Minden alkalommal szombaton és vasárnap 9:30-tól 18:00-ig, ebédszünet közbeiktatásával élvezhetjük egymás társaságát. A tanfolyam szerves részét képezik a gyakorló csoportok, amelyet a résztvevők szerveznek. Itt gyakorolhatjátok egymással coach jelenlétében az új készségeket. Ennek látogatása két tanfolyami időpont között legalább egyszer kötelező.

Az NLP Mestertanfolyam díja:

260.000 Ft + 27% áfa


Az NLP Mestertanfolyam tematikája


Az 1. hétvégén elkezdünk „komolyabban” foglalkozni a hiedelmekkel. Felszínre hozzuk azokat és a korlátozó hiedelmeket, meggyőződéseket átalakítjuk. (átvésés, lépegetős hiedelem átalakítás)

A 2. hétvégén a hiedelmek feloldásával foglalkozunk.

A 3. hétvégén a metafórákkal ismerkedünk meg.

A 4. hétvége - Mély, belső átalakulás. Erre a hétvégére meghívunk olyanokat is, akik csak e módszer iránt érdeklődnek. Kipróbálhatjátok milyen jól tudtok már segíteni másoknak.

Az 5. hétvégén modellezés. Hogyan tudom eltanulni valaki mástól azt, amit szeretnék ugyanolyan jól csinálni mint ő?

A 6. hétvégén felfedezzük a stratégiák rejtelmeit. Döntési, választási stratégiák. A régi stratégiák korrigálása, új stratégiák beépítése.

A 7. hétvégén megismerjük a viselkedésünket, világszemléletünket irányító programokat - a metaprogramokat. Ezek közül már néhányat jól ismertek. Most máshogy figyeltek rájuk és más módon használjátok fel őket.

A 8. hétvégén folytatjuk a szubmodalitások titkainak felfedezését. Hogyan tudjuk felhasználni őket a természetes gyógyuláshoz, a kényszeres viselkedés megszüntetéséhez, a megbocsátáshoz, a gyász feldolgozásához?

A 9. hétvégén bemutatásra kerülnek modellezési projektjeitek.

A 10. hétvége - Záró hétvége

Még májusban, de legkésõbb június elején a résztvevők a modellezési hétvégét követően folyamatosan foglalkoznak modellezéssel és az erről készített Modellezési Projektet bemutatják és, ha erre alkalmas megtanítják a résztvevőknek. Ezen a hétvégén a korábbi mesterek is prezentálhatnak. Ezzel zárul a mestertanfolyam.

 

Az NLP Mestertanfolyam díja:

260.000 Ft + 27% áfa

Megosztás

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
tibi képe

Jaj, de jó:! )

Jaj, de jó:! )

:) Ott leszek! :)

:) Ott leszek! :)

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Hozzászólás

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><p><br><img><table><tr><th><td><tbody><theader><sub><sup>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről