NLP Mestertanfolyam


NLP MESTERTANFOLYAM


A nemzetközi NLP Master Practitioner oklevelet biztosító képzésen való részvétel feltétele, hogy már rendelkezz az NLP Parctitoner oklevéllel. Ha neked ez még nincs meg, akkor először végezd el az NLP Alaptanfolyamot!

 

Tréner: dr. Stenger Györgyi

Minden alkalommal szombaton és vasárnap 9:30-tól 18:00-ig, ebédszünet közbeiktatásával élvezhetjük egymás társaságát. A tanfolyam szerves részét képezik a gyakorló csoportok, amelyet a résztvevők szerveznek. Itt gyakorolhatjátok egymással coach jelenlétében az új készségeket. Ennek látogatása két tanfolyami időpont között legalább egyszer kötelező.

 

Árak, időpontok és helyszínek


Az NLP Mestertanfolyam tematikája


Az 1. hétvégén elkezdünk „komolyabban” foglalkozni a hiedelmekkel. Felszínre hozzuk azokat és a korlátozó hiedelmeket, meggyőződéseket átalakítjuk. (átvésés, lépegetős hiedelem átalakítás)

A 2. hétvégén a hiedelmek feloldásával foglalkozunk.

A 3. hétvégén a metafórákkal ismerkedünk meg.

A 4. hétvége - Mély, belső átalakulás. Erre a hétvégére meghívunk olyanokat is, akik csak e módszer iránt érdeklődnek. Kipróbálhatjátok milyen jól tudtok már segíteni másoknak.

Az 5. hétvégén modellezés. Hogyan tudom eltanulni valaki mástól azt, amit szeretnék ugyanolyan jól csinálni mint ő?

A 6. hétvégén felfedezzük a stratégiák rejtelmeit. Döntési, választási stratégiák. A régi stratégiák korrigálása, új stratégiák beépítése.

A 7. hétvégén megismerjük a viselkedésünket, világszemléletünket irányító programokat - a metaprogramokat. Ezek közül már néhányat jól ismertek. Most máshogy figyeltek rájuk és más módon használjátok fel őket.

A 8. hétvégén folytatjuk a szubmodalitások titkainak felfedezését. Hogyan tudjuk felhasználni őket a természetes gyógyuláshoz, a kényszeres viselkedés megszüntetéséhez, a megbocsátáshoz, a gyász feldolgozásához?

A 9. hétvégén bemutatásra kerülnek modellezési projektjeitek.

 

A 10. hétvége - Záró hétvége

Még májusban, de legkésõbb június elején a résztvevők a modellezési hétvégét követően folyamatosan foglalkoznak modellezéssel és az erről készített Modellezési Projektet bemutatják és, ha erre alkalmas megtanítják a résztvevőknek. Ezen a hétvégén a korábbi mesterek is prezentálhatnak. Ezzel zárul a mestertanfolyam.

 

Árak, időpontok és helyszínek

Megosztás