Párkapcsolat-(sz)építő tréning

Dinnyés Márta: Párkapcsolat-(sz)építõ nlp tréning

Mit tudhatsz meg ezen a két napos tanfolyamon?

Elõször is azt, hogy mennyire jól ismered önmagadat és partneredet, illetve hogy hogyan ismerhetitek meg egymást még jobban.
Felfedezheted azokat a belsõ hangokat, melyek folyton a füledbe sugdosnak, és megpróbálnak befolyásolni. Amelyik már csak zavar, azt megváltoztathatod. Néha úgy érzed, mintha nem egy nyelven beszélnétek? Hogy te mindig jót akarsz, mégis rosszul sül el a dolog? A tanfolyamon olyan NLP-technikákat tanulsz, melyek ismeretében hatékonyabban tudtok kommunikálni, vitás esetekben gyorsan döntést tudtok hozni veszekedés nélkül, s a nézeteltérések során gyorsan megegyezésre juttok.

Megszabadulhatsz rossz, vagy a másiknak nem tetszõ szokásaidtól,
és kialakíthatjátok közös értékrendeteket és céljaitokat.

Megtudhatod, mi az igazság:
„Hasonló a hasonlót szereti.” vagy „Az ellentétek vonzzák egymást”?

Megismered a neurológiai szinteket, és megtudod, milyen áron változtathatod meg párkapcsolatodat. Errõl persze közösen döntötök: akarunk-e megváltozni, vagy nem érdemes fenntartani tovább a kapcsolatot. Figyelmeztetlek: az is benne van a pakliban, hogy a legjobb a kapcsolatot befejezni. Ez utóbbi esetben azonban tudni fogod, milyen partnert válassz legközelebb, és hogyan alakítsd ki az új kapcsolatot. Hiszen a tanfolyam végére kialakítod elképzelésedet a számodra ideális partnerrõl és átérezted az ideális kapcsolattal járó semmihez nem hasonlítható fantasztikus érzést!


A tanfolyam helye és ideje:

Budapest
Jelenleg nincs meghirdetett időpont

Tanfolyam díja: 28 000 Ft.-
Regisztrált tagoknak: 26 000 Ft.-

További kedvezmények a jelentkezési lapon!
::bõvebb információ az ingyenes regisztrációról::

Tréner:
Dinnyés Márta,
NLP mester

::Jelentkezési lap::


Kik jöhetnek? párkapcsolati tréning


Olyan szingliket várunk, akik szeretnének komoly és tartós párkapcsolatot létesíteni, és olyan párokat, akiknél nincs minden rendben, de olyanokat is, akik jól megértik egymást, mégis úgy érzik, lehetne még szebb, még jobb a kapcsolatuk.

Csak akkor gyere, ha mersz őszinte lenni önmagaddal, és készen állsz arra, hogy változtass az életeden!
Attól viszont nem kell félned, hogy az egész csoport előtt kell kitárulkoznod – az NLP-ben többek között az a csodálatos, hogy elegendő, ha te tudod, milyen konkrét problémát szeretnél megoldani, min szeretnél változtatni. Az NLP eljárásai e nélkül is hatnak, és ehhez csak egyetlen dolog szükséges: az, hogy akard a változást.

::Jelentkezési lap::

 

Kapcsolódó cikkek Dinnyés Mártától:
Egyensúly a párkapcsolatban
Egy-kettõ-három-négy... Hányan vagyunk az ágyban?
Mindenki a helyére! A patchwork család rendje

Óriásként Liliputban

 

 

Megosztás