Pozitív gondolkodás tanfolyam

Pozitív gondolkodás

- tanfolyam -


Tegyen látogatást a Kárpát-medence legfőbb városában, Budapesten! Büszkén várjuk, mert itt minden rossz! Rossz a múlt, rossz a jelen, és rossz a jövő! A múlt a következőkből áll: a muhi vereség, a mohácsi vész, a világosi fegyverletétel, Trianon, Sztálin, Rákosi meg Ceausescu. Szerencsére ezekre nem sokat gondolunk, hisz itt a jelen: a világgazdasági krízis, az éghajlatváltozás, a túlnépesedés, a népességfogyás, az árvíz, a belvíz, a savanyúvíz, a vízhiány és az új baktériumok. A jövőt ugyan még nem ismerjük, de az eddigieknél is rosszabbnak képzeljük – ha netán mégis jó lesz, legalább jót bosszankodhatunk, hogy milyen hülyék voltunk. Ez egyébként kizárva. Már most is rossz az idő, rossz a közérzet, rosszak a gyerekek és rosszak a felnőttek. Rosszak a verebek, piszkosak és állandóan csiripelnek. Rosszak az egerek, mindig cincognak meg rágcsálnak. Rossz a levegő, rossz az étel, a nők jók, de ez nem számít, mert elsősorban és különösen rossz a kedvünk!! Nemzeti sportunkon, a panaszkodáson kívül világelsők vagyunk a siránkozásban, a nyifogásban, a nyafogásban, a nyavalygásban, a fanyalgásban, a kesergésben, a kishitűségben, a lefitymálásban, a depresszióban, az elégedetlenkedésben, a búslakodásban, a levertségben, a kiábrándultságban, a lelombozódásban, az orrlógatásban, az elszontyolodásban, a borúlátásban, a világfájdalomban, az önutálatban, a szomorkodásban, a búskomorságban és a mélabúban, sőt, a mérgelődésben, a dühöngésben, a felháborodásban, a szitkozódásban, a káromkodásban, a dúlás-fúlásban, a hőzöngésben, a fröcsögésben, a vicsorgásban és a fortyogásban is. Jöjjön el hozzánk a huszonegyedik században, és bebizonyítjuk, hogy nem érdemes felkelni reggel! Nem mi tehetünk róla – ezek a tények! Az élet pocsék! Mindenki gonosz! A világ szörnyű! De ha mégsem az lenne, gondosan eltakarunk a szemünk elől mindent, ami reménykeltő, boldogító, örömet okozó, netán hasznos lehet, elsőrangúan újratermeljük a letargiát, és megmutatjuk, hogy a jövő csakazértis rossz lesz!


Ezen a tanfolyamon
nem teljesen a fent leírt nemes hagyomány szellemében járunk el, hisz az már oly tökéletes, hogy továbbfejlesztése szükségtelen.
Helyette bemutatók és megbeszélés mellett kiscsoportos gyakorlatokon keresztül tapasztalunk meg előrevivő, egyben kellemes gondolkodás- és cselekvésmódokat. A hurráoptimizmust kikerülve inkább a mai helyzethez illeszkedő, megvalósítható vidámság megteremtésével foglalkozunk, mind a saját életünkben, mind a kisebb-nagyobb közösségekben, amelyekben élünk.


Témák
– a jókedv spirituális alapjai és apró cselei
– hasznos sugallatok
– elfogadás, elengedés
– segítő belső hangok
– valóságos, jó jövőkép
– pozitív gondolatformák
– építő tevékenységek
– derűteremtő életmód
– hogyan vegyük a kezünkbe az irányítást
– napi hány sikerélményt akarsz?
– na ne viccelj már... a végén még elmúlik a rosszkedvem... ezt azért mégsem kéne...
– hogyan mozdítsuk előre a közösséget


Tanfolyam ideje és helye

2011. május 14-15.
Budapest

::Jelentkezési lap::

Részvételi díj: 35 000 Ft.-
Regisztrált tagok számára: 32 900 Ft.-

::bővebb információt a regisztrációról itt találhatsz::

Tréner:
Murányi Péter
kultúraközi tanácsadó, kommunikáció-, NLP- és nyelvtanár, tolmács, fordító

A kedvezmény érvényes, ha 2011. április 15-ig befizeted a kedvezményes tanfolyam díjat. Ahhoz, hogy igénybe vedd a kedvzeményt, nem kell mást tenned, csak írd be a jelentkezési lap "kedvezménykód" mezőjébe a következő kódot:
"TAVASZ-2011"

Kedvezményes díj: 28 000 Ft
(Más kedvezményekkel NEM vonható össze.
Ha ezt a kódot szerepelteted, a további kedvezményekre vonatkozó részt nem kell kitöltened.)

 

 

Megosztás