Problémamegoldás kreatív írással 3. - Mindennapi NLP - Személyiségfejlesztő tanfolyamok

PROBLÉMAMEGOLDÁS Kreatív írással

3. Videó:
Lépj ki a problémákból MOST!


Szűcs Tibor -  Mindennapi NLP

A sorozat harmadik részében megtudhatod, mi a három legnagyobb csapdája a problémák megoldásának, valamint megismerheted a személyes problémák megoldásának három egyszerű lépését.

A letölthető gyakorlat ezúttal egy belső írás gyakorlat lesz, és megmutatom neked a BŰVÖS MONDATOT, amely kisegíthet, ha úgy érzed, elakadtál.

Ha szeretnéd egy belső írás gyakorlattal folytatni a kreatív írásban töltött kalandozásaidat, akkor töltsd le a lenti gyakorlatot.

Ha még nem láttad a többi videót

1. Hogyan gyógyítottam meg a lábamat kreatív írással?

2. A változás kulcsa

3. Lépj ki a problémákból most!
(Ezen az oldalon vagy most.)

4. Kérdések és válaszok a szabad írásról

5. Bepillantás a belső írás alaptanfolyamba

6. Mit tegyünk, ha nincs időnk magunkra?

Belső írás alaptanfolyam

A tanfolyam elérhető!

Színes írás

A tanfolyam elérhető!

HA NEM TUDOD, MILYEN GYAKORLATOT VÁLASSZ a problémáid megoldásához...


... csak nézz utána az interneten, vagy kérdezz meg valakit, aki már megoldott egy hasonló problémát. A kreatív írás általánosan jó minden probléma megoldásához, de jó ezeket kiegészíteni a konkrét feladatra vonatkozó gyakorlatokkal.

LÉGY KREATÍV, ÉS INDULJ EL MOST A VÁLTOZÁS ÚTJÁN!

Figyelem:
Hamarosan további hasznos anyagokat teszünk elérhetővé a kreatív írásról. Figyeld a hírlevelet (töltsd le a fenti anyagot, ha nem vagy feliratkozva, és így automatikusan elküldjük a híreket), vagy nézd a bal alsó sarokban lévő ikont, amely a legfrissebb híreinket mutatja. Követhetsz minket a Facebook-on, és a Twitter-en is.

​Tegnap reggel kipróbáltam, s megdöbbentett, mennyire kihozta a rejtett gondolatokat. Naplót eddig is írtam hellyel-közzel, de az más volt, mert megtörtént eseményeket jegyeztem le. Ez most inkább egy belső párbeszéd volt saját magammal. Az őszintesége lepett meg. A saját őszinteségem magamhoz. Köszönöm!

Dezső Dóra

művelődésszervező

A legnehezebb leülni és elkezdeni, ráadásul úgy, hogy ne háborgasson senki. Felírtam a pontos időt a kezdésnél. Nem bírtam megállni a hat percnél. Banális indítás volt és a folytatásban évtizedekkel ezelőtti élmények jöttek elő, amikkel akkor képtelen voltam szembenézni, mert a tudatalattim mélyen elrejtette előlem, hogy megvédjen az összeomlástól. Most összeállt a kép. Lehet, hogy hamarabb kellett volna kezdenem a hat perces gyakorlatot?

Erzsébet

irodavezető

Ha szeretnél egy teljes hetet, ami rólad szól: ÍRÓI ALKOTÓTÁBOR

2019. október 4-11. ÍRÓI ALKOTÓTÁBOR, Nagybörzsöny
Murányi Péter és Szűcs Tibor egyhetes önfejlesztő tábora

Helyek foglalhatók
Egy igazán mély őszi program neked

Akár alkotni vágysz, akár egy komolyabb önismereti felfedezésben merülnél el, nagyszerű élményekkel várunk Nagybörzsönyben az Írói alkotótáborban.

Megcsináltad a belső írás gyakorlatot? Milyen volt?
Kérlek, mondd el!

2019, Mindennapi NLP   -   Adatvedelem

>