Problémamegoldás kreatív írással 4. - Mindennapi NLP - Személyiségfejlesztő tanfolyamok

PROBLÉMAMEGOLDÁS Kreatív írással

4. Videó:
Kérdések és válaszok a szabad írásról


Szűcs Tibor -  Mindennapi NLP

A szabad írás és a belső írás kapcsán sok kérdés érkezik hozzánk. Egyre többen érdeklődnek a módszer iránt. Ebben a videóban néhány jellemző és fontos kérdést tisztázunk, például azt, hogy csak kézírással  használható a módszer, vagy számítógépet is használhatunk-e. Mi a lényege  az egésznek? Ki az, akinek hasznos lehet, és ki az, akinek nem?

Ha még nem láttad a többi videót

1. Hogyan gyógyítottam meg a lábamat kreatív írással?

2. A változás kulcsa

3. Lépj ki a problémákból most!

4. Kérdések és válaszok a szabad írásról
(Ezen az oldalon vagy most.)

5. Bepillantás a belső írás alaptanfolyamba

6. Mit tegyünk, ha nincs időnk magunkra?

Belső írás alaptanfolyam

A tanfolyam elérhető!

Színes írás

A tanfolyam elérhető!

Szia! Mindig is akadozva ment a napló írás, de elhatároztam egy éve, hogy kitartok. Terápiás céllal. Nem erőltetem, de ha valami bánt, akkor leírom. Rájöttem, hogy mennyit segít és, hogy szeretem csinálni. Azóta ez lett a legfőbb mankóm ahhoz, hogy jobban érezzem magam. Amikor a kreatív írással találkoztam, kétkedve bár, de kipróbáltam. Nem a módszerben, hanem a saját kreativitásomban kételkedtem. Aztán az első gondolat fonalát elkapva írtam és írtam. Rengeteg emlék jön elő, a végére olyan összefüggések kerülnek a papírra, amikre nem számítottam. Lerakom a lapra a feszültséget és az ott marad. A legjobb az írásban, hogy örömöt okoz, egyszerű és megtaláltam benne, hogyan fejezzem ki magam.

Évi

Eladó

Ezt a "módszert" teljesen magamtól évek óta használom. Természetesen úgy , hogy fogalmam sem volt mit és miért, csak úgy szimplán jól esett és oldotta a feszültséget, a fájdalmat. Erre pedig azért volt szükségem mert 9 éve egyik napról a másikra kifordult az életem a minden létező sarkából, férjem balesetével és halálával. 4 gyerekkel / körtük egy 6 évessel / kellett valamit kezdenem az élettel. Most , hogy találkoztam veled és az írásoddal / honnan is jöttél fogalmam sincs / de kaptam egy vissza igazolást, hogy nem az agyam bomlott meg a fájdalomtól, hanem ösztönösen megtaláltam a gyógyírt. Jó ez a tudat! Sok ezer oldal született az elmúlt években. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek aki most kezdene hozzá.

Csilla

kereskedő

Ha szeretnél egy teljes hetet, ami rólad szól: ÍRÓI ALKOTÓTÁBOR

2019. október 4-11. ÍRÓI ALKOTÓTÁBOR, Nagybörzsöny
Murányi Péter és Szűcs Tibor egyhetes önfejlesztő tábora

Helyek foglalhatók
Egy igazán mély őszi program neked

Akár alkotni vágysz, akár egy komolyabb önismereti felfedezésben merülnél el, nagyszerű élményekkel várunk Nagybörzsönyben az Írói alkotótáborban.

További kérdéseid vannak?
Itt felteheted őket!

2019, Mindennapi NLP   -   Adatvedelem

>