Speciális EFT tanfolyamok

speciális eft tanfolyamok

 

Ezek a Speciális EFT tanfolyamok semmiféle előképzettséget nem igényelnek, tehát azok is részt vehetnek rajta, akik még nem végezték el az EFT1 Alaptanfolyamot. Akik már ismerik az EFT-t azoknak sem kell attól tartani, hogy félidőben csak arról hallanak, amit már amúgy is tudnak, hanem ők is egy könnyed segítséget, célirányos és követhető útmutatást kapnak problémáik megoldására.

A Nevében is benne van: Speciális! Emellett különleges, gyakorlatorientált, célirányos, egyedi, ami azt jelenti, hogy egyúttal egy csoportos terápián is részt veszel. Emellett, egy kulcsot is ad a kezedbe problémád megoldására. Ám a zár nem nyílik magától! A kulcsot neked kell elfordítani benne, ahhoz, hogy kinyíljon! Ehhez az első lépést akkor teszed meg, ha feliratkozol egy ilyen tanfolyamra.

A speciális tanfolyamok esetében is biztosítva van tanfolyami jegyzet, és semmiféle segédeszközre nincs szükség. Valamint itt is érvényes, hogy a tanfolyamot követően 2 hónapon keresztül e-mailben folyamatos ingyenes tanácsadással segítek a résztvevőknek problémájuk megoldásában.

 

Speciális tanfolyamok általános programja
Az EFT alapelmélete.
Pszichológiai reverzió. Speciális gyakorlatok.
Az EFT technikájának begyakorlása.
Tesztelés
Énkép javítása EFT-vel (állatok esetében is).
Specifikus események, aspektusok, egyéni problémák.
A probléma kutatása
Akadályok
Gyakorlás

A tanfolyamok helye:
B U D A P E S T

Jelenleg a Mindennapi NLP nem szervez EFT tanfolyamokat.


 

Fogyás EFT-vel


Ezen a speciális tanfolyamon egy különleges, ám rendkívül hatékony módját ismerheted meg annak, hogyan szabadulhatsz meg felesleges kilóidtól.
Útmutatást kapsz arra, hogyan találhatod meg, és semlegesítheted magadban azokat a negatív programokat, energiablokkokat, amelyek eddig megakadályoztak abban, hogy fogyókúrás próbálkozásaid tartós, vagy végleges eredményt produkáljanak.
Az EFT-vel könnyedén túlléphetsz ezeken az akadályokon, és elérhetővé teheted magad számára az ideális testsúlyt, anélkül, hogy küzdened kellene az éhezéssel, vagy bármilyen, számodra elfogadhatatlannak tűnő étrendet kellene betartanod.
Az EFT gyors és hatékony segítség a fogyni vágyóknak!

Jelenleg a Mindennapi NLP nem szervez EFT tanfolyamokat.

 


 

Üzleti sikerek, anyagi javak bevonzása EFT-vel!


Ezen a speciális tanfolyamon megtudhatod, hogy a sikert az üzleti életben, a munkádban, az emberi kapcsolataidban, és a jóléted azon vonatkozását, ami az anyagiakat illeti, hogyan befolyásolják érzelmeid. Az EFT segítségével rávezetlek arra, hogy mit és hogyan tehetsz azért, hogy amit eddig tanultál és tapasztaltál, vagy amit ezután tanulsz, valóban a sikereidet és a jólétedet szolgálja. Arra pedig magadtól is rájössz majd, hogy az EFT alkalmazásának milyen óriási jelentősége van ebben.
Elsajátíthatod és begyakorolhatod a pozitív bekopogtatást.

Jelenleg a Mindennapi NLP nem szervez EFT tanfolyamokat.


Tanítsd meg a gyerekeknek!

EFT Speciális tanfolyam

Ezt a tanfolyamot azoknak ajánlom, akiknek van gyereke, vagy vannak gyerekeik, és azoknak, akiknek lehetőségük van megtanítani a gyerekeknek ezt a csodálatosan egyszerű, ám rendkívül hatékony technikát. Az EFT különbözősége és különlegessége, valamint kissé humoros volta miatt a gyerekek előszeretettel, könnyen megtanulják, és alkalmazzák is mindennapjaikban ezt az eljárást.

Amellett, hogy Te is megtanulhatod, és alkalmazásával képes leszel segíteni magadon bármikor, bárhol, bármilyen körülmények között, ha valamilyen fizikai, vagy lelki probléma merül fel az életedben, megismerheted azokat a módokat, ahogyan megtaníthatod mindezt a gyerekeknek is.

Miért fontos ez?
Még, hogy fontos! A legfontosabb! Gondolj csak bele! Ha neked sem azon kellett volna törni a fejed, hogy hogyan szabadulhatnál meg egy esetleges betegségtől, ha nem kellett volna soha aggódnod megélhetésed miatt, ha nem azon kellene a legtöbbet dolgoznod, hogy megszabadulj hiedelmeidtől, félelmeidtől, korlátaidtól, beidegződött rossz szokásaidtól, negatív gondolataidtól, érzelmeidtől, hanem minden energiádat annak szentelhetted volna mindig is, hogy kibontakoztasd egyéni értékeidet azzal a tudattal, hogy mindez a világ javára szolgál! Vajon, hogyan alakulhatott volna az életed?

A Gyerekek esetében előforduló leggyakoribb problémák, - természetesen testi egészségükön túlmenően -, amelyeken könnyedén segíthetnek maguk is, ha ismerik
az EFT-t: agresszió, diszlexia, iskolai kudarcok, tanulási problémák, vizsgadrukk, magatartászavarok

Jelenleg a Mindennapi NLP nem szervez EFT tanfolyamokat.


 

Állatok gyógyítása EFT-vel

Ezt a Speciális EFT tanfolyamot azoknak ajánlom, akik szeretik az állatokat. Állatbarátoknak, állattartóknak, kedvenceiket dédelgetőknek, és a természetbarátoknak is.
Ezen túl mindenkinek, akik szeretnének másokon segíteni, mert a segítségre szoruló nem tud, (pl. fogyatékkal élők, csecsemők, vagy a fájdalom súlya miatt nem tudnak kellően koncentrálni), vagy nem akar segíteni magán.

Ezen a tanfolyamon elsajátíthatod az EFT-nek azon módját, ami amellett, hogy magadon is segítesz, lehetővé teszi, hogy segíts az állatokon, de még a növényeken is, vagy szeretteiden.
Milyen problémák esetében alkalmazhatjuk az EFT-t az állatokon?

 • Szorongás
 • Ismert, vagy feltételezett múltbéli lelki, vagy fizikai bántalmazás
 • Ismert félelmek: zivatarok, tűzijáték stb.
 • Ismeretlen félelmek
 • Agresszió emberekkel, vagy más állatokkal szemben
 • Depresszió
 • Ismétlődő viselkedési zavarok
 • Egészségügyi problémák
 • Fájdalomcsillapítás, közérzet javítása
 • Kapcsolati problémák
 • Képzési problémák
 • Allergia

Jelenleg a Mindennapi NLP nem szervez EFT tanfolyamokat.


 

Gyász feldolgozása EFT-vel


Ez egy különleges, speciális terápia-tanfolyam, ami egyben egy csoportos terápiát is jelent a személyes gyász feldolgozására. Nagy előnye, hogy miközben mások problémájával vagyunk elfoglalva, közben a sajátunk könnyebben megoldódik.
Talán a legszörnyűbb érzés, amit valaha is átélhetsz, az a sajgó lelki fájdalom, ami akkor tör rád, amikor elveszíted azt, akit szerettél. Ez az érzés a gyász, az emberi lélek legfájdalmasabb tapasztalata.

De nem csak a halál az, ami kiváltja ezt a reakciót, hanem sokszor még az olyan örömteli események is, mint egy esküvő, vagy bármilyen változás, egy kapcsolat megszűnése, válás, egy munkahely elvesztése, egy bizonyos életkor elérése, költözés, vagy betegség.


A gyász érzése leginkább a félelemből fakad, pedig a halál gondolatával akkor kell megbékélni, amikor az még messze van.
Az érzelmi skálánk szinte minden negatív érzelme kapcsolatba hozható a gyász reakcióival.
A legrosszabb, amit ilyenkor tehetsz a hallgatás!

A legokosabb az, ha megszabadulsz ennek a lelki tehernek a súlyától. Nem arról beszélek, hogy felejtsd el, akit szerettél, hogy ne gyászold meg. Arról beszélek, hogy a teher súlyán könnyíts! Arról, hogy tisztelettel enyhítsd a bánatod. Hiszen nem kerülheted el azt, hogy találkozz az elmúlással.

Az EFT a leggyöngédebb, legkíméletesebb módja a gyász feldolgozásának.

Jelenleg a Mindennapi NLP nem szervez EFT tanfolyamokat.


Auralátás, csakratisztítás EFT-vel

Az aurát mindenki látni szeretné! Ugyanakkor elképzelni sem meri, hogy erre ő is képes! Mindenki képes látni az aurát, másokét és sajátját is. Az EFT csodálatos módon még abban is a segítségünkre tud lenni, hogy a felszínre hozzuk ezt a képességünket, sőt, az EFT alkalmazásával kinyithatod a harmadik szemedet, eljuthatsz a csodák saját magad által megtapasztalt világába. Különböző EFT gyakorlatok, kopogtató körök segítségével fantasztikus élményekben lehet részed! Gyere el és láss csodát! Tapasztald meg, hogy rendíthetetlen önmagadba vetett hiteddel mi mindenre vagy képes! Hogy Te nem hiszel magadban? Ez lesz az első lépés, EFT gyakorlat, ami visszaadja neked ezt a valamikor elveszített hitet. A csakrák szabaddá tételével pedig elérheted, hogy akadálytalanul fogadd a kozmikus energiát, az életerőt!

Jelenleg a Mindennapi NLP nem szervez EFT tanfolyamokat.Fóbiák, félelmek, allergia, depresszió, traumák oldása EFT-vel


Az EFT alkalmazásával képessé teheted magad arra, hogy megszabadulj félelmeidtől, fóbiáktól, dühtől, traumatikus élményeidtől, bűntudattól, depressziótól, és minden korlátozó hiedelmedtől. Gyakran a legfájdalmasabb érzéseket is percek alatt semlegesíteni tudod majd ezzel a technikával. Ami pedig a legfontosabb, hogy saját magadon tapasztalhatod meg mindezt. Az EFT alkalmazásával feloldódnak benned azok az energetika blokkok, amelyek akkor keletkeztek benned, amikor félelmet, visszautasítást, bűntudatot, dühöt éreztél, amikor valaki rosszul bánt veled, vagy bánatodban, elkeseredettségedben sírtál.

Egy életen át felgyülemlett érzelmi salaktól, esetleg meglévő betegséged kiváltó okától szabadulhatsz meg, ha valamelyik esemény olyan traumatikus érzést halmozott fel benned, hogy az most betegség formájában jelenik meg. Az EFT segítségével csökkennek belső kételyeid, és mély belső békét és szabadságot érzel.

Mivel nincs allergia egy korábbi súlyos érzelmi megrázkódtatás nélkül, az EFT segítségével percek alatt megszabadulhatsz évek óta tartó allergiádtól is, hiszen az EFT éppen ezekre az érzelmi okokra fekteti a hangsúlyt. A test energiarendszerében fennálló zavarra, amelyet az érzelmi megrázkódtatás okozott.

Jelenleg a Mindennapi NLP nem szervez EFT tanfolyamokat.

 

Megosztás