Trénereink: Dr. Stenger Györgyi

Dr. Stenger Györgyi

NLP tanár

A Mindennapi NLP-nél az alábbi tanfolyamokra jelentkezhetsz, amelyet Dr. Stenger Györgyi tart:
2 napos bevezető az NLP-be
NLP Alap- és Mestertanfolyam
Énkép
Mély Belső Átalakulás

1999-ig jogászként dolgoztam.Több mint tíz évet töltöttem az államigazgatásban az Igazságügyi Minisztériumban és a Pénzügyminisztériumban, hat évet a bankszektorban (Crédit Lyonnais, Citibank). Gazdag tapasztalatokat szereztem a különbözõ kultúrák közötti kommunikáció területén.

NLP tanári diplomámat 1998-ban az NLP Tanárok Nemzetközi Szövetsége (INLPTA) által elõírt feltételeknek megfelelõen Angliában szereztem. Az NLP oktatása mellett a tanácsadásban és coachingban is fõként az NLP gazdag eszköztárát használom.
Kilenc alkalommal voltam coach a tréningjeirõl jól ismert amerikai NLP Comprehensive intenzív nyári tanfolyamain, ebbõl ötször a Mester tanfolyamon.
Itt együtt dolgozom az NLP élcsapatába tartozó tanárokkal, mint például: Steve és Tamara Adreas, Charles Faulkner, Tom Best, Robert McDonald, David Gordon, Adam Raynolds.

Hitvallásom:
Az NLP-ben lenyűgöz a módszer hatékonysága mellett, annak eleganciája, egyszerűsége. Az, hogy változni könnyű. Ami elsõre hatalmas problémának tűnik, hamarosan hasznos erõforrássá változik. Mivel az NLP a gondolkodás szerkezetével foglalkozik, az elért változás életünk más területére is kihat. A résztvevõk többsége is elcsodálkozik, hogy milyen gyorsan lehet tartós és örömteli változásokat elérni.

Misszióm:
Szenvedélyesen tanulom, hogyan találjuk meg újra valódi önmagunkat!


Dr. Stenger Györgyi írásai a Mindennapi NLP-nél:

Megérkezés Winter Parkba

A coachok

Egy igazi kizökkentés...

Azok a szegény koordinátorok...(1.) (2.) (3.)