Tanfolyamajánló (2011. február)

Kedves Barátom!

Engedd meg, hogy felhívjam a figyelmedet a következő tanfolyamokra, amelyek a közeljövőben indulnak:

Sorsmodellezés – Családállítás
Budapest: 2011. február 12.
Nagy örömmel jelentem be, hogy már jelentkezhetsz Hellinger-féle családállításra is a Mindennapi NLP oldalán.

Minden ember életében előfordulnak olyan események, történések, reakciók, amelyekről nem tudja pontosan megállapítani, hogy miért pont azt tette, miért éppen úgy cselekedett vagy reagált. Néha esetleg úgy érzi, hogy mindent megtesz egy bizonyos ügy érdekében, az erőfeszítései mégis hiábavalóak. Vannak olyan minták, amelyek csak úgy ismétlődnek maguktól, pedig már körbejártunk minden lehetséges önismereti, spirituális lehetőséget, néha enyhülnek, de aztán újból felütik fejüket ezek a régi minták, amik ki tudja, honnan jönnek.
Bert Hellinger olyan világra szóló forradalmi módszert dolgozott ki, amely egy egészen új szemszöget nyújt az emberek számára, hogy bepillanthassunk egy olyan világba, ahol azt látjuk, amiben igazán élünk.
Ha szeretnéd Te is megtapasztalni a Hellinger-féle családállítás élményét és az általa elért pozitív változást, akkor lehetőséged van részt venni a Melocco T. Anna által vezetett 1 napos foglalkozáson.
::bővebb információ, jelentkezés::


Teljes elmés olvasás tanfolyamok Miskolcon és Debrecenben is
Miskolc: 2011. február 26-27.
Debrecen: 2011. március 5-6.
Budapest: 2011. február 12-13. és 2011. március 12-13

A szokásos budapesti tanfolyamainkon kívül februárban Miskolcon, márciusban pedig Debrecenben is lehetősége nyílik az érdeklődőknek elsajátítani ezt a különleges olvasási módszert. A villámolvasás során a tudattalan elménket is bevonjuk az olvasási folyamatba, így nem csak a sebesség lesz elkápráztató (másodpercenként 1 oldal), de az olvasás élménye is merőben más lesz. Tanuláshoz, személyiségfejlesztéshez, az információs áradatban való eligazodáshoz új utakat nyit a módszer.
::bővebb információ, jelentkezés::


Jobb agyféltekés rajztanfolyamok
Balatonszárszó: 2011. március 3-6.
Budapest: 2011. március 12-15.

A rajzolás alapvetően jobb agyféltekés tevékenység. A jobb agyféltekés rajzolás pedig olyan módszer, amiben a bal agyféltekés gondolkodást háttérbe szorítva, olyan hagyományostól eltérő rajz gyakorlatokat végzünk, amik aktiválják a jobb agyfélteke működését.
Roger W. Sperry Nobel díjas pszichológus munkája az agyféltekék működéséről világított rá, hogy az emberi agy két alapvetően eltérő gondolkodásmódot használ. A bal agyfélteke a verbális, a logikus, az elemző, a racionális stb., míg a jobb agyfélteke a non-verbális, az észlelő, a vizuális, az intuitív, a kreatív, a holisztikus szemléletű.
Így lehetséges az, hogy rajzolás közben nem tudunk beszélni, elveszítjük az időérzékünket, nem érezzük az éhséget. Egyszerűen az aki tud rajzolni, átvált egy hagyományostól eltérő gondolkodás illetve látásmódba. Ez a felismerés vezetett a jobb agyféltekés rajzolás módszerének a kidolgozásához.
::bővebb információ, jelentkezés::

2 napos Bevezető az NLP-be
Budapest - március 19-20.
Érdekel az NLP? Ha igen, a legjobb módja a megismerésének és a megtapasztalásának ez a 2 napos tanfolyam, ahol az NLP alapvető elemeit sajátíthatod el. Remek erőforrásokat szerezhetsz ez alatt a 2 nap alatt is, ha pedig szeretnél mélyebben is belemerülni a személyiségfejlesztés és kommunikáció különösen hatékony módszerébe, akkor ez a 2 napos tanfolyam lesz számodra a beugró a nyáron induló Intenzív NLP Alaptanfolyamra, melynek során vizsgát tehetsz a nemzetközi NLP Practitioner oklevélért.
::bővebb információ a 2 napos tanfolyamról, jelentkezés::


Természetes Nyelvtanulás
Budapest: 2011. április 2-3.
Szeretnél élvezettel, gyorsan tanulni nyelvet? E 2 napos tanfolyamot áthatja az NLP, a gyakorlatok során magad is megtapasztalhatod, hogy nem csak magolva, szavakat biflázva, vagy önmagadat stresszelve szólalhatsz meg más nyelven.
::bővebb információ, jelentkezés::


Út egymáshoz - GPS nélkül
Kommunikációs tréning
Budapest - 2011. március 19-20.

Azt gondolom, legyen szó karrierről, párkapcsolatról, gyereknevelésről, eladásról, tanulásról vagy bármiről, ahol emberekkel állunk kapcsolatban - márpedig mindig kapcsolatban állunk - a kommunikáció visz minket a legerőteljesebben előre az úton. Ha a kommunikáció csupán döcögősen megy, az eredményeink is csak zötyögősen érkeznek majd. Ha kinyitod a szemed, a füled, és az érzéseidre is figyelsz, olyan új módokat, csatornákat és lehetőségeket találhatsz még, amelyekkel eddig egyáltalán nem foglalkoztál. Az NLP a kommunikáció terén igazi áttörést jelent. Most itt a lehetőség, hogy megismerkedj ezekkel a kommunikácós formákkal és technikákkal.
::bővebb információ, jelentkezés::A zene mindenkié - zenetanfolyam
Budapest - 2011. április 8-10 és 2011. május 27-29.
Lennél zenész? Nem tudod hogyan fogj hozzá ? Úgy érzed nem tudsz hozzá eleget? Nincs kedved/időd zeneiskolába járni? Elkezdted, de másra vágysz? Nem szereted/unod a szolfézst? Esetleg nem is érted? Leragadtál valahol? Már csináltad, de valahogy abbamaradt az egész, de mégiscsak jó lenne újrakezdeni? Túl öregnek érzed magad a dologhoz? Gátlásaid vannak? Elhitted, hogy botfüled van? Ha valóban szeretnél zenélni, mi segíthetünk !
A Zenemindenkié zenetanfolyam keretében az oktatás rendhagyó és rendkívül intenzív, míg a tanulás örömteli és vidám.
A tanítási módszerünknek köszönhetően a kurzus olyan zeneelméleti tudást ad, aminek segítségével már egyedül is boldogulhatsz zenei utadon, ugyanakkor szerezhetsz általa sok új zenész, vagy leendő zenész ismerőst/barátot is, akik társaid lehetnek a zenélés örömében.
::bővebb információ, jelentkezés::

Ez csupán néhány tanfolyam a sok közül, amelyre jelentkezhetsz az oldalunkon. Ha a teljes listát szeretnéd látni, akkor nézd meg az aktuális tanfolyamaink listáját.

Baráti üdvözlettel:
Szűcs Tibor
és a Mindennapi NLP csapata

Néhány tanfolyamunkat az alábbi képekre kattintva is elérheted:

BETŰVETÉS - TELJES ELMÉS ÍRÁSTANFOLYAM ÚT EGYMÁSHOZ - KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING
JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAMOK2 NAPOS CÉLKITŰZŐTANFOLYAM

Megosztás