termeszetes nyelvtanulas

Murányi Péter: A török császár kincsei

Volt már olyan, hogy azt hitted, nem tudsz valamit, pedig valójában tudtad? Murányi Péter gondolatait ajánlom figyelmedbe, ha Te is nyelvet tanulsz.

Az év első tanfolyamajánlója

Új év, új tanfolyami időpontok! A legtöbb tanfolyamnál felkerültek az idei év első felének időpontjai. Most ezek közül szeretnék párat a figyelmedbe ajánlani. Az összes tanfolyamot, melyre lehet jelentkezni, megtalálod az alábbi oldalon.

Összes meghirdetett tanfolyamunk listája elérhető
--->ezen az oldalon<---

Szóbagoly

SZÓBAGOLY

Murányi Péter hírlevele, melyben a nyelvtanulásról is ír, miközben útinaplójából is olvashattok részleteket. Murányi Péter természetes nyelvtanulás tanfolyamokat is tart. A levelek szintén ezt a témát járják körül. Péter szórakoztató, érdekes útibeszámolóin keresztül hasznos dolgokat tanulhatsz a nyelvtanulásról is. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. A levelek 2 hetente érkeznek virtuális postaládádba. Ha szeretnéd elolvasni az első levelet, nincs is más dolgod, mint feliratkozni rá!

 


Iratkozz fel a
SZÓBAGOLYRA!

Murányi Péter levélsorozata a Természetes nyelvtanulásról

Név: *
Email: *

Természetes Nyelvtanulás - 4 délutános

Természetes nyelvtanulás-tanfolyam négy délután

Most egész hétvégés lakoma helyett falatonként is belekóstolhatsz a természetes nyelvtanulásba: a módszer négy fő részét egy-egy hétköznap délután próbálhatod ki. E megközelítés előnye, hogy a részek között feladatokat kapsz, amelyeken keresztül gyakorolhatod az éppen megismert eljárásokat. Így a következő estére már némi rutinnal, tapasztalatokkal és további kérdésekkel megrakodva érkezhetsz. A négy modul együtt képez egy egész tanfolyamot; az első három alkalmat a negyediken fogjuk össze, akkor fejeződik be a tanulási kör. Ezért a négy részre csak együtt lehet beiratkozni, és nagyon ajánljuk, hogy légy ott mindegyik alkalmon.

Tanfolyam időpontjai (4 alkalmas a tanfolyam!):
Jelenleg nincs meghirdetett időpont.
Helyszín: BUDAPEST
Tréner:
Murányi Péter

Részvételi díj: 35 000 Ft.-
Regisztrált tagok számára: 32 900 Ft.-

::bővebb információt a regisztrációról itt találhatsz::

::Jelentkezési lap::

Fél év...

Azon gondolkodtam, hogy sokan úgy vannak vele, most nincs időm elmenni a Természetes Nyelvtanulásra, mert.. mert most nincs időm - de sebaj, egy fél év múlva úgyis lesz, majd elmegyek akkor. Meg most amúgy is pont valami mást csinálok, meg mindjárt itt a télapó, a karácsony, az újév, meg a tavasz.

Természetesen nyelvet tanulok!

Hétvégén voltam 2 napos Természetes nyelvtanulás tanfolyamon. Természetesen nem tanultam meg egy nyelvet sem. De most már akármelyik nyelvet választhatom, tudni fogom, mit kell tennem, ahhoz hogy megtanuljam. Persze csak annyira, amennyire szeretném. Azért célszerű valami olyat választani, ami még érdekel is. Vagy ha már adott egy nyelv, akkor is tegyem magamat motiválttá! Ha valaki más miatt, vagy valami más miatt tanulsz egy nyelvet, akkor sosem lesz 100%!

2008 őszi tanfolyamajánló

Tanfolyamok a közeljövőben (és egy kicsit később)

Természetes Nyelvtanulás

Lassan lezárul a jelentkezés a Murányi Péter féle Természetes Nyelvtanulás tanfolyamra, amely 2008. november 15-16-án kerül megrendezésre. Gyakorlatilag az összes hely betelt. (Azért gyakorlatilag, mert még 1, azaz egyetlen egy szabad hely van rá.) Mivel addig még van 2 hónap, lázasan igyekszem összehozni még egy időpontot a közeljövőben. Hamarabb biztosan nem lesz, mint a már meghirdetett tanfolyam. Most kilátásba került még egy novemberi időpont, de biztosat nem ígérhetek.

Trénereink - Murányi Péter

Murányi Péter

kultúraközi tanácsadó, kommunikáció-, NLP- és nyelvtanár, tolmács, fordító