kedvezmények

Újévi kínálat 10 napig + egész évet kitöltő önfejlesztő kalandok

Ez itt a Mindennapi NLP első cikke 2017-ben, amelyben a 10 napig elérhető újévi kínálatunkat láthatod, és mutatunk neked két egész évet kitöltő programot is. Szeretnénk, hogy kedvedre válogathass a különleges személyiségfejlesztő eszközökben, ezért úgy állítottuk össze ezt a listát, hogy legyen benne:
  • metaforikus és tudatos módszereken alapuló tanfolyam
  • személyiségfejlesztő játékos küldetéssorozat
  • komplett online tantermi videó- és audiotréning
  • NLP-s írásgyakorlat
  • relaxációs anyagok
  • természetes módon történő nyelvtanulás
  • egész éves önfejlesztő kalandtúra
  • könyv, amely szintén egy éven át melléd szegődik

NAGY BELSŐ UTAZÁS
online személyiségfejlesztő kalandtúra - 2017.

 

Ez az NBU, amely tavaly már bizonyított, és egy nagyszerű csapattal utazhattunk együtt személyiségünk dimbes-dombos útjain, hogy önmagunkat felfedezve nagyszerű célokat tűzzünk ki, és átformáljuk az életünk. Nem lehet itt leírni, mennyi mindent tartogat neked az NBU, ezért csak néhány dolgot említek meg:
- 12 személyiségfejlesztő téma, 35 állomáson át (email-sorozat)
- 25 önfejlesztő küldetés, amelyet egy év alatt teljesíthetsz
- kreatív írásgyakorlatok, NLP és célkitűző feladatok, tippek és újszerű módszerek
- 12 hónapos VIP tagság - hatalmas kedvezmények egész évben
- Zárt Facebook csoport és levelezőlista a kapcsolattartásra
- Élő rendezvények, írástanfolyamok, kreatív élettervezés, játékos személyiségfejlesztés

Indulás: január 15.
Már sokan vagyunk,
ha még nem jelentkeztél,
most megteheted.

Mindent tudni akarok az NBU-ról!


Ha az NBU neked túlságosan nagyszabású, adok helyette valamit, ami magában hordozza a Nagy Belső Utazás eszenciáját, de elfér a táskádban:

TELJES ÁTALAKULÁS - Személyiségfejlesztő foglalkoztatóköny felnőtteknek

 

Tudod mi ez? Az NBU könyvesített változata, vagyis egy útitárs neked, aki segít abban, hogy 2017-ben kilépj a szürke hétköznapokból és a komfortzónádból, megtaláld céljaid és a saját utad. A könyv 35 fejezetet tartalmaz, amelyeket tíznaponta feldolgozva nagyszerű utazást tehetsz önmagadba. Szükséged lesz egy füzetre és egy tollra is, hiszen a könyv bővelkedik belső írásgyakorlatokban és célkitűző feladatokban. Számos letölthető anyag is jár hozzá, hogy a lehető legjobban kihasználhasd, és a saját magad módján járd végig ezt az izgalmas önfejlesztő utat, és valós változást érhess el az életedben.

Várható megjelenés: január 10.
Most kedvezményesen előrendelhető
a nyomtatott könyv és az ebook is.
Szerezd be a saját példányodat!


Új, friss, ropogós!
ÚJRATERVEZÉS

 

Még egy fantasztikus online tréning, amely nem csak azért hozott új színt a Mindennapi NLP palettájára, mert vadonatúj, hanem azért is, mert ebben az anyagban nem én, hanem egy nagyszerű NLP-s barátom, Kemenes Sophie kalauzol téged át egy belső utazáson. De azért be kell vallanom, hogy az én kezem mindenhová beteszi a lábát, ezért a tréning célkitűző leveleit (Sophie-val tollöltve) én írtam meg neked.
Az Újratervezésben a metaforikus személyiségfejlesztést kedvesen kézenfogja az intuitív írás, így a változás szelíden beírja majd magát az életedbe - kell ám egy füzet neked, és egy nem akármilyen toll. A 15 részes tréning nem nélkülözi az NLP-t sem, így a játékos elegencia lesz a változás velejárója.
15 állomás, kétfajta időbeosztás, általad indítható tanfolyam, írott és audio-változat... Mit mondhatnék még?

A tréning leghamarabb indítható
január 10-én.
Most 12500 Ft helyett
8900 Ft-os
bevezető áron juthatsz hozzá.

Sőt, ha jelentkeztél az NBU-ra,
egész éves kedvezményed van az Újratervezésre,
így az ár neked csupán
5980 Ft.

(Írd a megrendelőlapra megjegyzésben: "NBU-2017")
Ez nem piskóta. Mire vársz még?
Tudj meg többet, csapj le rá,
TERVEZZ ÚJRA!


Menjünk tovább! Nagyszerű híreim vannak, ugyanis az előző év legmotiválóbb személyiségfejlesztő eszköze, a komfortzónádból kifordító online játék ismét elérhető:

ÉLŐ KÜLDETÉSEK - bevállalnád?


Két dolognak vagyok a megszállottja, az egyik az írás, a másik a játékos személyiségfejlesztés. Hiszek abban, hogy ez a két dolog képes mindent megváltoztatni az életünkben még akkkor is, ha már nem hiszünk abban, hogy a dolgok jobbra fordulhatnak, ha nincsenek céljaink, vagy ha a mókuskerék már olyan gyorsan pörög, hogy kockázatos volna kiugrani belőle.
Ennek ellenére magam is megdöbbentem azokon a visszajelzéseken, amelyeket az Élő Küldetések résztvevői osztottak meg velem. Bizony, ezzel a játékkal megváltoztathatod az életed.

Miről van szó?
Nos, adok neked egy feladatot. De nem, nem is feladatot, hanem küldetést. Például azt mondom, most fogj egy papírt, és írd fel rá tíz célodat, amit ebben az évben el akarsz érni. Azután válassz ki hármat, és mindegyikért tegyél meg egy dolgot. De tényleg tegyél meg. Fizikálisan, ha kell, emeld fel a telefont, és hívj fel valakit. Emeld fel a hangod, és mondd ki végre, ami a lelkedet nyomja. Vagy emeld fel a feneked, és tegyél végre valamit a célodért.
Ha ezzel kész vagy, és VALÓBAN megtetted ezeket a dolgokat, akkor szólj - ezzel a küldetés teljesítve, és jöhet a következő kihívás.

Nos, ez csak egy példa volt. Az Élő Küldetésekben nincs benne ez a feladat, de benne van összesen ötvenhét személyiségfejlesztő küldetés, amely megváltoztatja az életed. Ha bevállalod. Ha akarod.
Az előző forduló még tart, de hosszabb idő után ismét megnyitottuk a regisztrációt.

Ráadásul
január 10-ig
a teljes csomagot
(1. és 2. csomag + Rejtett Küldetések együtt)
kedvezménnyel rendelheted meg, csupán
4880 Ft-ért.

Ezért az összegért 12 hetes
személyiségfejlesztő kaland vár rád.
A játék február elsején indul.
(ha nem érsz rá akkor,
későbbre is tolható)
Kattints ide, ha bevállalod!Nos, mi is legyen a következő? Tudom már: Egy világhírű NLP-s modell mesés történetbe ágyazva, vagyis

A VÁLTOZÁS PIRAMISA - metaforikus NLP gyakorlat


A 2016-os év egyik NBU rendezvényén debütált ez a különleges NLP-s gyakorlat. A nagynevű NLP tréner, Robert Dilts alkotta meg azt a gondolkodási modellt, amely a legmakacsabb problémáidat is képes új megvilágításba helyezni. És legtöbbször pont erre van szükség. Olyan nézőpontokra, amelyek eddig rejtve voltak előtted.
Van valami komolyabb probléma az életedben? Egy helyzet, amelyből nem tudsz továbblépni? Egy dillema, amely nem kis fejtörést okozott már?
Nos, vedd magadhoz ezt a problémát, praktikusan tedd a zsebedbe, és indulj el vele a titkos labirintusba, lépj be a Változás Piramisába, tedd próbára a kreativitásod, és vedd észre, hogy a probléma nem egészen az, aminek eddig láttad.
Relaxációs hanganyag, kreatív írásgyakorlat, részletes magyarázatok, letölthető feladatlapok.

A Változás Piramisát
bármikor alkalmazhatod,
többször is felhaszálhatod - azonban
csak január 10-ig juthatsz hozzá.
Lépj be a tiktos labirintusba!Nem hiszel benne, hogy a változás lehetséges?

De miért nem? Talán önkorlátozó hiedelmek falai vesznek körül?
Ez gyakori probléma. Mondanám, hogy fogj egy hatalmas kalapácsot, és törd át a falakat, de ezek sajnos nem olyan falak.
Legtöbbször nem is falak, hanem szemüvegek. Mindig viseled ezeket a szemüvegeket, legtöbbször többet is egyszerre, s amit így a világból látsz, az közel sem a valóság. Az önkorlátozó hiedelmek speciális szűrőként csak azt az információt engedik át a világból, amely a saját meggyőződésünket támasztja alá. Lehetőségek helyett is csak korlátokat látsz, s így nem juthatsz előre.


ÖNKORLÁZÓ HIEDELMEK ÁTFORMÁLÁSA - letölthető NLP-s relaxációs csomag

 

Most egy speciális, letölthető NLP-s relaxációs anyagot érhetsz el kedvezményesen, amellyel támogató meggyőződéssé alakíthatod a hiedelmeidet.

Relaxációs anyag két változatban,
+ ebook:

15 korlátozó hiedelem, amely garantáltan behúzza a kéziféket az életedben ÉS 30 támogató meggyőződés, amitől sikeresebb és boldogabb leszel
Most csupán
1880 Ft-ért
a tiéd lehet ez a csomag.
Rendeld meg ezen az oldalon!


Gyakorló Villámolvasó vagy?

Ha igen, akkor elismerésem. Tudom, mekkora kihívás az elején a fotóolvasás. A legnagyobb feladat összefüggésben van a hiedelmeiddel: el kell hinned, hogy képes vagy egy teljes oldalnyi információt egyetlen másodperc alatt elraktározni a tudattalan elmédben. Ha nem hiszel ebben, akkor nagyon nehezen tudod majd felidézni a fotóolvasott anyagot. Pontosan ezért készítettem el azt a több változatban elérhető vezetett olvasási gyakorlatot, amely kifejezetten a fotóolvasási folyamaton vezeti végig az olvasót.


RELAXÁCIÓS CSOMAG FOTÓOLVASÁSHOZ

 

Az anyag rendszeres használatával komoly előrelépésre számíthatsz a villámolvasásban.

7 db mp3-as anyag
Ebook: 30 megerősítő állítás fotóolvasáshoz

Január 10-ig csak
1880 Ft

Rendeld meg most a relaxációs csomagot!


Nem vagy gyakorló Villámolvasó, de szeretnél az lenni?

VILLÁMOLVASÁS TANFOLYAM - élő, két napos tanfolyam

 


A módszer hatalmas port kavart fel. Nem kevesebbet állít ugyanis, minthogy egy könyvet lehetséges pár perc alatt elolvasni.
Egyrészt ez természetesen nem igaz. A fotóolvasás ugyanis cseppet sem olvasás. Sokkal inkább nevezném mentális fényképezésnek.
Másrészt viszont miért is ne volna lehetséges? Legalább annyira lehetséges, mint ahogyan álmodni szoktunk. Az álmainkat nem könnyű felidézni. A fotóolvasott anyaggal szintén ez a probléma. Nem könnyű visszaemlékezni rá, hiszen percenként 25000 szót tudatosan képtelenség megjegyezni. Épp ezért van szükség az ún. aktiválásra, amellyel elhőhúzhatjuk a fotóolvasott anyagot.
Az aktiválás sokkal nagyobb kihívás, mint a speciális szemállást igénylő fotóolvasás, amelyre gyakorlatilag bárki képes. Te is.
Ráadásul - kapaszkodj meg - számítógép segítségével egy teljes könyv anyaga akár néhány másodperc alatt is bevihető a tudattalan elmébe.

Ha január 10-ig jelentkezel a
kétnapos, élő Villámolvasás tanfolyamunkra, a "Számítógépes Fotóolvasás" c. videótréninget kapod ajándékba - így két legyet üthetsz egy csapásra.
Itt foglald le a helyed
a budapesti tanfolyamok egyikére!


S ha már információ. Tanulsz valamilyen nyelven?
Ha nem, miért nem?
Ha igen, milyen módszerrel?

TERMÉSZETES NYELVTANULÁS

 


Murányi Péter nyelvtanfolyama lerántja a leplet a láthatatlan akadályokról, amelyek eddig megakadályozták, hogy egy nyelvet örömmel, könnyedén és játékosan sajátíts el. Vegyél érzékeny búcsút a magolásnak, az erőltetett nyelvóráknak, az izzadtságszagú fordítási gyakorlatoknak, és vedd észre, hogy egy egy új nyelv cseppet sem idegen, ha azt úgy tanulod, ahogyan a gyermekek is megtanulják az anyanyelvüket.
Képzeld csak el, ha a gyerekeket beszédórára kellene járatni, hogy megtanulják az anyenyelvüket! Elég agyament ötlet, ugye?
Mi volna azonban, ha TE úgy tanulnál meg egy új nyelvet ahogyan az anyanyelvedet is? Játékosan, természetesen, könnyedén?

Mindez lehetséges! Ráadásul,
ha január 10-ig
leadod a jelentkezési lapot a
kétnapos, élő Természetes Nyelvtanulás Tanfolyamra,
akkor ajándékba megkapod
Murányi Péter "Természetes Nyelvtanulás" c. nagyszerű könyvét is
, amely remek olvasmány, számtalan ötlet tárháza és hatékony segítséget jelent a tanfolyam után.
Foglald le a helyed a tanfolyamra itt.

A módszer bármely nyelv elsajátítására alkalmas. Ne hagyd ki. Ez egy különleges tanfolyam.


Nos, remélem, nem küzdesz a bőség zavarával!
Most ugyanis ráteszek még egy jó nagy lapáttal.

Önképző Videók - 30% kedvezmény

 


A videós és audio-tréningekhez örökös hozzáférést biztosító online tantermi rendszerünkben számos nagyszerű oktatási anyagot megszerezhetsz. Csak ízelítésképpen:
- Célkitűzés
- Hiedelemátfomálás
- Villámolvasás
- Számítógépes fotóolvasás
- NLP

Nem akarok átesni a ló túloldalára - de már átestem. Ezért a részletes információkat már nem írom ide. Csupán ennyit:

30% kedvezmény
sok nagyszerű tréningre.

Örökös hozzáférés, bármikor kezdhetsz!
Nézd meg itt a teljes kínalot.


Nem irigyellek. Nehéz lehet ennyi lehetőség közül kiválasztani a legjobbat. Épp ezért, ha megírod nekünk, milyen változásra vágysz 2017-ben, segítek kiválasztani neked a megfelelő anyagot.

A teljes kínálatot ezen az oldalon érheted el.

Ez az év nagyszerű lesz. Tarts velünk!

Boldog Új Évet!

Tavaszi Kedvezményes Vásár

Beköszöntött a tavaszi akciónk!

Szeretnéd fejleszteni a személyiséged?
Megismerkednél az NLP-vel?
A céljaiddal foglalkoznál?
Tanulni akarsz?

Most éri meg elkezdeni!

A Mindennapi NLP
és az Önképző Videók
március 14-ig
Tavaszi Kedvezményes Vásárt tart!

Március 14-ig lehet akciósan rendelni, de a rendelést követően még nyolc nap fizetési határidőt biztosítunk. A kedvezmények körébe bevont tanfolyamok és anyagok:


Villámolvasás
2 napos, élő tanfolyam, Budapest
2016. április 23-24. és 2016. május 28-29.

Itt a lehetőség, hogy végre ne csak hagyományosan olvass, hanem fénysebességgel juttasd az információt a tudatodba. A fotóolvasás során egy könyv bevitele pár perc - igaz, emlékezni nem fogsz rá azonnal, hogy mit olvastál, de az ún. aktiválás pont ezt hivatott elősegíteni. Tanuláshoz óriási erőforrást ad ez a tanfolyam, ráadásul az elmetérképezést is megismerheted, amely talán a legnépszerűbb tanulási technika minden korosztály számára.
Az áprilisi és májusi tanfolyamra most 20% engedménnyel foglalhatsz helyet, s ajándékba megkapod a következőket:

Paul Scheele: Villámolvasás c. könyve,
amelyet már a tanfolyamon is használni fogsz.

TOVÁBBI AJÁNDÉK:
Pick Four
Videótréning

Egy nagy erejű, 12 hetes célkitűzési program,
amellyel NÉGY célt is elérhetsz egyidejűleg.
Videóanyag, letölthető napló, kérdezési lehetőség.
Az egyik cél lehet az, hogy beépíted a villámolvasást az életedbe.

BŐVEBB INFÓ ÉS JELENTKEZÉS


Dupla Villámolvasás és Tudatos Villámolvasó csomagok

Nincs lehetőséged eljutni egy élő tanfolyamra? Nos, két nagyszerű videós tréningcsomagunk semmiben sem marad el az élő tanfolyamoktól, hiszen rengeteg online olvasási tesztet, vezetett olvasási gyakorlatot, letölthető feladatot és prezentációt tartalmaz, ráadásul saját online tantermedben kérdezhetsz az oktatótól s belső jegyzeteket is készíthetsz.
A Dupla Villámolvasás kétszeresen is megéri: Az alapmódszeren kívül külön tréninget kapsz ugyanis, amely a számítógépes fotóolvasás rejtelmeibe avat be téged - ez pedig maga a hiperugrás. Egy könyv csupán pár másodperc! (Lehetséges ez? Meglepő, de igen! Az aktiválással ugyanúgy felidézheted az olvasottakat, mint a papíralapú könyvek esetében.)
A Dupla Villámolvasás most 21 000 Ft helyett csak 16 800 Ft.
BŐVEBB INFÓ ÉS JELENTKEZÉS

A Tudatos Villámolvasó csomagunk tartalmazza mindazt, amelyet a Dupla Villámolvasás, PLUSZ még három célkitűző videótréninget is. Miért? Mert a villámolvasás fókuszát a célok adják meg.
A Tudatos Villámolvasó csomagot most 29 120 Ft helyett 23 290 Ft-ért kaphatod meg.

BŐVEBB INFÓ ÉS JELENTKEZÉS


Fotóolvasás Relaxációs Csomag

Ha már tudsz fotóolvasni, de szeretnél egy jól használható hanganyag-csomagot, amelyet változó hosszúságú könyvek fotóolvasásához igazítottunk, és különböző változatokban is elérhető, akkor a Relaxációs csomag fotóolvasáshoz c. letölthető anyagunkat ajánlom, amelyet most 1 000 Ft kedvezménnyel, csupán 1 880 Ft-ért rendelhetsz meg.

BŐVEBB INFÓ ÉS JELENTKEZÉS


Önkorlátozó Hiedelmek Átformálása

Nem hiszel benne, hogy képes vagy a fotóolvasásra? Nos, akkor hadd segítsek átformálni ezt a hiedelmedet az Önkorlátozó Hiedelmek Átformálása c. relaxációs csomagunkkal, amely két hanganyagot, és két PDF dokumentumot tartalmaz, hogy a korlátokat erőforrássá alakíthasd. Az akciós ár szintén 1 880 Ft.

BŐVEBB INFÓ ÉS JELENTKEZÉS


Célkitűzés és Hiedelemátformálás

Ha szeretnél tudatosabban is foglalkozni a hiedelmeiddel, akkor a hiedelmek átformálásáról szóló videós tréningünket ajánlom, amely egy jól követhető, logikusan felépített feladatsoron vezet téged keresztül, amelynek során végre leveheted a szemüveget, amely eddig csak nehézségeket vetített eléd, és végre megláthatod a lehetőségeket is.
S ha már tele vagy támogató meggyőződésekkel, akkor a legjobb, ha elindulsz a céljaid felé. Épp ezért a Célkitűzés és Hiedelemátformálás c. videós tréningcsomagot ajánlom, amely tartalmaz még három videós célkitűző tréninget is, és most 14 880 Ft helyett csupán 11 900 Ft.

BŐVEBB INFÓ ÉS JELENTKEZÉS


Online Célkitűző Tanfolyam

Ha azonban komolyabban szeretnél a céljaiddal foglalkozni, akkor a fenti hiedelemátformáló tréninget ajándékba adom, és mellé teszem még az Akárki volt, Te voltál! c. könyvemet is. Ez ugyanis az ajándék az egyik legnépszerűbb online tanfolyamunkhoz, az Online Célkitűző Tanfolyamhoz, amely már sok embernek segített megváltoztatni az életét. Ez egy 16 héten keresztül tartó levelezős tanfolyam, amely azon kívül, hogy segít lépésenként felépíteni a célodat, nem csupán a tervezés, hanem a megvalósítás során is vezet majd téged, több mint 60 speciális célkitűző tippet és motivációs technikát átadva. Ehhez a tréninghez postán küldök három exkluzív, színes tokkal és mellékletekkel, motivációs kártyákkal ellátott célkitűző naplót is.
A tanfolyam most 28 500 Ft helyett csupán 22 800Ft-ért a tiéd lehet.

BŐVEBB INFÓ ÉS JELENTKEZÉS


Tudatos Célkitűzés

Ha célkitűznél, de nem szeretnéd magad elkötelezni a 16 hetes program mellett, akkor a Tudatos Célkitűzés videós csomagot célszerű választanod, amely most 9 880 Ft helyett 7 900 Ft-ért érhető el.

BŐVEBB INFÓ ÉS JELENTKEZÉS


Teljes NLP Online Termékcsomag

Van még egy nagyszabású személyiségfejlesztő csomagunk, amely olyan területeket érint, amelyről eddig nem beszéltem. Ez az NLP, vagyis a Neuro Lingvisztikus Programozás. Egy igen alapos oktatóanyaggal várlak az Önképző Videók online tantermi rendszerében. Ez a Teljes NLP Online Termékcsomag, amely tartalmazza a Turbó Kommunikáció c. 14 napos online tréninget, és az Online NLP Tanfolyamot, amely egy 42 fejezetből álló, 12 hetes levélsorozatot biztosító tréning. A tréningekhez hanganyag, prezentáció, letölthető feladatlapok, és a már megszokott belső jegyzetelési és kérdezési lehetőség is jár.

Az anyagból nem csak az NLP méltán világhírű kommunikációs modelljét ismerheted meg, de egy önállóan elvégezhető, összetett feladatsort is kapsz, amely az életfonalas célkitűző gyakorlatokon kívül olyan klasszikus NLP gyakorlatokat is a kezedbe ad, mint a Gyors Fóbia-gyógymód, a Sütty!, vagy az Átrajzolás. Ha valamit nem értesz, 30 perces Skype konzultációt biztosítok neked díjtalanul.
Most a teljes oktatócsomaghoz 35 100 Ft helyett 28 080 Ft-ért juthatsz hozzá.

BŐVEBB INFÓ ÉS JELENTKEZÉS


Szeretettel várjuk jelentkezéseket!

 

Nagy Belső Utazás kedvezmény

Nagy Belső Utazás kedvezmény

2016-ban egyes tanfolyamoknál új kedvezmény vehető igénybe, ez a “Nagy Belső Utazás” kedvezmény.

Értelemszerűen azok vehetik igénybe, akik csatlakoztak az egész éves online programunkhoz, amelyről itt olvashatsz bővebben.

Dupla Diákkedvezmény a szeptemberi Villámolvasás tanfolyamokra

 

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, ismét itt a Dupla diákkedvezmény!

Év végi kedvezmény

Év végi Kedvezmény

Amennyiben 2010. január 2-ig befizeted a tanfolyam díját: 2 000 Ft* kedvezményt adunk!

Ha szeretnél ezzel a kedvezménnyel élni, kérlek, írd a jelentkezési lap "kedvezménykód" mezőjébe a következő kódot:

"VO-10FEB"

Itt jelentkezhetsz a tanfolyamra!

Itt olvashatsz bővebben a módszerről!

*Minden kedvezménnyel összevonható!

Regisztráció és Premium Content

Érdemes -e regisztrálnom ezen az oldalon?

Úgy gondolom, minden közösségi weboldalt az olvasók és szerzők tábora tart életben. Így minden regisztrált tag erősíti az oldal szellemiségét.