hírlevél

Szóbagoly

SZÓBAGOLY

Murányi Péter hírlevele, melyben a nyelvtanulásról is ír, miközben útinaplójából is olvashattok részleteket. Murányi Péter természetes nyelvtanulás tanfolyamokat is tart. A levelek szintén ezt a témát járják körül. Péter szórakoztató, érdekes útibeszámolóin keresztül hasznos dolgokat tanulhatsz a nyelvtanulásról is. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. A levelek 2 hetente érkeznek virtuális postaládádba. Ha szeretnéd elolvasni az első levelet, nincs is más dolgod, mint feliratkozni rá!

 


Iratkozz fel a
SZÓBAGOLYRA!

Murányi Péter levélsorozata a Természetes nyelvtanulásról

Név: *
Email: *

Hírlevekre történő fel- és leiratkozási információ

A Mindennapi NLP hírleveivel és online tanfolyamaival
kapcsolatos fel- és leiratkozásokról

Kedves Barátom!

A Mindennapi NLP-nél számos ingyenes hírlevélre, és online tanfolyamra fel tudsz iratkozni. Ezekről bővebben itt olvashatsz: Feliratkozás a hírlevelekre

Ezúton tájékoztatlak, hogy bármelyik hírlevélre vagy ingyenes tanfolyamra iratkozol fel, ezzel egyúttal feliratkozol a Mindennapi NLP tanfolyamajánló hírlevelére is. Ez egy külön hírlevél, amelynek keretében kb. havonta egy levelet fogunk küldeni, amelyben tanfolyamajánlókat és a közelmúltban megjelent cikkeink listáját küldjük majd ki számodra.

Azért van szükség erre a külön hírlevélre, mert így garantált, hogy ezeket a leveleket csupán egy alkalommal fogod megkapni. Ha minden egyes hírlevél és tanfolyam olvasóinak kiküldenénk a levelet, akkor azok az olvasók, akik több sorozatunkat is olvassák (sokan vannak ilyenek), többször is megkapnák ugyanazt a levelet.

Ha tehát leiratkozol egy hírlevelünkről, és utána mégis kapsz egy tanfolyamajánló levelet, akkor egyszerűen iratkozz le arról a levélről is, és több levelet nem fogsz kapni tőlünk (egészen addig, amíg nem iratkozol fel újból valamelyik hírlevelünkre.)

Ha bármiféle problémád vagy kérdésed adódna a fel- és leiratkozásokkal kapcsolatban, akkor kérlek, jelezd azt felénk az info[kukac]mindennapinlp.hu címünkön, és mi mindent elkövetünk majd, hogy a lehető leghamarabb segítsünk Neked.

Természetesen az e-mail címedet bizalmasan kezeljük!

Leállás...

Ma hajnalban az Invitel erősáramú karbantartást hajtott végre, s emiatt gyakorlatilag a hírlevelek és az online tanfolyam kiküldéséért felelős szerver összeomlott. A hibán a szolgáltató dolgozik.

Addig nem kerülnek kiküldésre az aktuális levelek, nem lehet újabb hírlevélre feliratkozni.

Az online célkitűző tanfolyam első részét végzettek nem tudják lekérni a folytatáshoz szükséges információkat. Ettől függetlenül jelentkezhetnek a következő részre itt:

jelentkezési lap a célkitűző tanfolyam II. részére.

Bízván a szerver gyógyulásában, holnap reggel indul a tanfolyam folytatása azoknak, akik már jelentkeztek.

 

Regisztráció és Premium Content

Érdemes -e regisztrálnom ezen az oldalon?

Úgy gondolom, minden közösségi weboldalt az olvasók és szerzők tábora tart életben. Így minden regisztrált tag erősíti az oldal szellemiségét.