gyógyulás

Belső Írás Tanfolyam

Belső írás
kétnapos tanfolyam

Nem tudod, mi az a belső írás?
Próbáld ki most!
Négy gyakorlat már most is elérhető,
és hamarosan újabbakat is találhatsz ezen az oldalon:


Belső Írás - Kreatív írásgyakorlatok

Kétnapos, élő tanfoyam


Jelenleg nincs meghirdetett időpont!

Tréner:
Szűcs Tibor, NLP mester

Az írás, mint öngyógyítás

A betegségek lelki okairól sokat és sok helyen lehet olvasni. Egyre jobban elterjedt az a szemlélet, hogy önmagunk vagyunk felelősek betegségeinkért. Odáig is elmehetünk, hogy nincsenek is betegségek, csupán állapotok.

A nyugati- és keleti orvoslás kezd egymás felé haladni, még ha lassan is. Azonban a gyógyszerek, kúrák, diéták és sportos, stresszmentes életmód mellett van a mi kezünkben is egy csodaszer: az önkifejezés.

Puha leszállás

Aktuális témánk a Mindennapi NLP-nél a kreativitás.
Azt gondolom, a hazugság sokszor meg sem fordul a fejünkben bizonyos helyzetekben, pedig a cikk azt mondja, nyugodtan hazudhatunk, és még jót is teszünk vele. Egy ilyen lehetőség adhat jó kis löketet a kreativitásunknak.

És hogy mi az a puha leszállás? Amikor le akarsz tenni egy űrhajót a Hold felszínére úgy, hogy a lehető legkisebbet koccanjon. Egyre kevesebb üzemanyagot adsz, hogy közeledj a felszínhez, végül már egész pirinyó adagokban, hogy szinte észrevétlen és teljesen zökkenőmentesen landolj. És egyszer csak ott vagy.

Tom Hoobyar 2011. őszén távozott közülünk, nyomdokaiba a lánya, Tracy lépett. Tomnak már olvashattuk pár írását magyarul is.
Bízom benne, hogy ez az írása is hasznos gondolatokat ébreszt.

Szűcs Tibor

***

Puha leszállás

Írta: Tom Hoobyar

Ez a történet arról szól, mikor érdemes hazudni. Nem csak hogy érdemes, de a következő esetben szükséges, sőt morális. Egy igazi titokról van szó, ami sokszor jól jöhet - szavamra, mindig csak becsületesen.

Ezzel a titkos módszerrel felgyorsíthatod valamely sérülés gyógyulását, én pedig megmutatom neked azt is, hogyan lehetséges - és szükséges - ilyen módon növelni az ügyfeleid elégedettségét, és jövedelmezőbbé tenni üzleted. Még a személyes életed minőségét is javíthatod vele. Könnyebben megérted, ha elmesélem, mi történt velem.

A legtöbb ember inkább meghalna, csak ne kelljen közönség előtt beszélnie

Egy baltimore-i hotel báltermében voltam, egy tucat kerekasztal egyikénél ültem, mindegyik asztalnál 10 ember, akik egymás kezére adták a mikrofont.

Ha érdekel a teljes cikk, kérlek, lépj
be
az oldalra!

Ha
még nem vagy tag, akkor regisztrálj most nálunk teljesen ingyen, így sok más
tartalomhoz is hozzáférhetsz, ráadásul megkapod az olvasói ajándékokat!

Regisztráció itt.

Segíts a testednek a gyógyulásban!

 

Egy újabb cikk az NLP Comprehensive egyik alapítójától, Steve Andreas-tól. Steve és Connirae számos klasszikus mintát alkotott meg az NLP-ben. A módszereik páratlanok, mint ez is: egyszerű és egyszerűen hatékony.

Ez a példa a gyógyítással és az egészség javításával kapcsolatos. Nagyszerűen mutatja be az igazán elegáns NLP erejét és könnyedségét.

Ahogyan az összes NLP gyakorlat esetében, most is egy nagyon egyszerű példával célszerű kezdenünk. Talán olyan egyszerűvel, mint egy szúnyogcsípés. Fuss végig párszor egy ilyen egyszerű eseten, így sokkal könnyebben tudod majd alkalmazni a gyakorlatokat fontosabb ügyekben is.

Ha érdekel a teljes cikk, kérlek, lépj
be
az oldalra!

Ha
még nem vagy tag, akkor regisztrálj most nálunk teljesen ingyen, így sok más
tartalomhoz is hozzáférhetsz, ráadásul megkapod az olvasói ajándékokat!

Regisztráció itt.

A metafora csodája - Kettővel kevesebb.

A metafora csodája

Történetek a változáshoz

A metaforák a legklasszabb és legrugalmasabb módszerek közé tartoznak az NLP-ben. A metafora egyszerűen egy történet, amelybe NLP gyakorlatokat vagy változásra ösztönző sugallatokat rejtettünk.

A metaforákkal vagy történetekkel egyszerűen enelpézhetsz másokkal, csoportosan vagy egyedül.

Az egyszerűnek látszó történetek méyreható sugallatokat tartalmazhatnak a változáshoz. Ha a gyakorlatot egy történetbe ágyazod, az pont olyan, mintha egy kanál cukrot tennél az orvosságba, hogy az könnyebben lemenjen.

A most következő történetek a metaforák művészeinek néhány valódi mesterétől származnak. Norma és Phil Baretta Milton Ericksonnál tanultak hipnózist még mielőtt az NLP megjelent volna. Erickson hipnotikus nyelvi mintáik képezték az alapját az NLP összes későbbi hipnotikus nyelvi mintájának és folyamatának. A történetek a két mesternek egy programjából származnak, amelyből mára már szinte semmilyen anyag nem maradt fent.

Ezek az esetek közvetlen az élő program alatt lettek rögzítve. A változás metafóráinak megalkotására vonatkozó alapelvek, amelyek itt megfogalmaztak, bármilyen területe érvényesek - nem beszélve arról, hogy a történetek olvasása önmagában is élvezetes.

Üdv:
Tom

(Ezekkel a szavakkal ajánlotta Tom Dotz, az NLP Comprehensive elnöke a most következő beszámolót.)


Esettanulmány #4.
Pakold ki a csomagod: Kettővel kevesebb (Two more less)

(A fonológiai* kétértelműség felhasználása)

Norma: Az egyik kedvenc esetem az egyik legjobb barátunkkal kapcsolatos, aki egy orvos, egy ortopéd sebész, aki már résztvett a tanfolyamainkon, tehát elég jól ismeri a munkánkat. Együtt utaztunk. Vele és a feleségével Bécsben találkoztunk, a repülőtéren vettük őket fel.

Phillip: Ez volt az első európai útja.

Norma: Pakolja ki a csomagjait, egyiket a másik után. Tudod, hogy egy személynek csak 2 csomagot szabad vinnie? Ők fejenként néggyel utaztak.

Nagy autónk van, egy Volvo, nagy csomagtartóval, mégis 2 bőrönndel ültek a hátsó ülésen. Nem sejtettük még, hogy az a két bőrönd remek rejtett utasításokra ad majd lehetőséget.

Ugyanis amikor visszatértünk az útról, kiderült, hogy a barátunk rákos. A húgyhólyagjában keletkezett a daganat. Azt mondta nekünk: "Most ne próbáljátok ki rajtam a kis trükkjeiteket, mert azok közé a fickók közé tartozom, akik Szent Bernadett szindrómában szenvednek. Másokkal meg tudom csinálni, de rajtam már nem működik.

EFT - Speciális, 1 napos tanfolyamok!

speciális eft tanfolyamok

 

Ezek a Speciális EFT tanfolyamok semmiféle előképzettséget nem igényelnek, tehát azok is részt vehetnek rajta, akik még nem végezték el az EFT1 Alaptanfolyamot. Akik már ismerik az EFT-t azoknak sem kell attól tartani, hogy félidőben csak arról hallanak, amit már amúgy is tudnak, hanem ők is egy könnyed segítséget, célirányos és követhető útmutatást kapnak problémáik megoldására.

A Nevében is benne van: Speciális! Emellett különleges, gyakorlatorientált, célirányos, egyedi, ami azt jelenti, hogy egyúttal egy csoportos terápián is részt veszel. Emellett, egy kulcsot is ad a kezedbe problémád megoldására. Ám a zár nem nyílik magától! A kulcsot neked kell elfordítani benne, ahhoz, hogy kinyíljon! Ehhez az első lépést akkor teszed meg, ha feliratkozol egy ilyen tanfolyamra.

A speciális tanfolyamok esetében is biztosítva van tanfolyami jegyzet, és semmiféle segédeszközre nincs szükség. Valamint itt is érvényes, hogy a tanfolyamot követően 2 hónapon keresztül e-mailben folyamatos ingyenes tanácsadással segítek a résztvevőknek problémájuk megoldásában.

 

Speciális tanfolyamok általános programja
Az EFT alapelmélete.
Pszichológiai reverzió. Speciális gyakorlatok.
Az EFT technikájának begyakorlása.
Tesztelés
Énkép javítása EFT-vel (állatok esetében is).
Specifikus események, aspektusok, egyéni problémák.
A probléma kutatása
Akadályok
Gyakorlás

A tanfolyamok helye:
B U D A P E S T

A tanfolyamok díja egységesen: 20 500 Ft

Kivéve:
Tanítsd meg a gyerekeknek!
Állatok gyógyítása EFT-vel c. tanfolyamok.
Ezek részvételi díja: 24 500 Ft

::Részletes tanfolyamajánlót ide kattintva olvashatsz!::


::Jelentkezési lap::

EFT I. tanfolyam

Gyakorlatorientált EFT tanfolyamok és tanfolyam-tréningek

 


A tanfolyamokon megismerheted az EFT-t, begyakorolhatod a kopogtató technikát, valamint megtanulhatod azt is, hogyan alkalmazhatod:

  • a szellemi-, testi- és lelki egészség növelésére,

  • az elevenség és a rugalmasság fokozására,

  • az érzelmi egészség, kiegyensúlyozottság és a belső béke helyreállítására,

  • az érzelmi intelligencia fejlesztésére,

  • az egyéni értékek kibontakoztatására,

  • az életöröm és a siker kiteljesítésére.

  • fizikai fájdalmak csökkentésére, betegségek megelőzésére, az egészség megőrzésére és a
    gyógyulási folyamat elindítására.

 

 

 

Az EFT akkor is hatékony, ha más nem működik!

Néhány példa az alkalmazására: fájdalomcsillapítás, düh/harag, káros szenvedélyek, fogyás, szorongás oldása, trauma oldása, depresszió, iskolai-, sport és szexuális teljesítményt érintő problémák, súlyos betegségek (migréntől a rákig), félelmek, fóbiák, allergiák, légzési problémák, vérnyomás problémák, kapcsolati problémák, női problémák, gyerek problémák.

 

A tanfolyamokra jelentkezőknek tanfolyami jegyzetet biztosítunk! Semmilyen segédeszköz beszerzésére nincs szükség. Minden esetben 2 hónapon keresztül ingyenes konzultációt e-mailben és folyamatos ingyenes támogatást, klub tagsági lehetőséggel folyamatosan segítséget kapnak problémáik megoldásához.

Jelenleg nincs meghírdett időpont!

EFT

Gyakorlatorientált EFT tanfolyamok és tanfolyam-tréningek

 


A tanfolyamokon megismerheted az EFT-t, begyakorolhatod a kopogtató technikát, valamint megtanulhatod azt is, hogyan alkalmazhatod:

  • a szellemi-, testi- és lelki egészség növelésére,