célkitűzés

Nagy Belső Utazás 2019 - Elindultunk!

Ugye, nem akarsz kimaradni az év kalandjából?

Negyedik alkalommal indul a Nagy Belső Utazás - gyere velünk!
12 nagyobb állomás, 35 izgalmas önfejlesztő feladat, különleges gyakorlatok,
játékos küldetéssorozat.

Te mit változtatnál az életeden 2019-ben?
Online személyiségfejlesztő kalandtúrával és élő tanfolyamokkal várunk.
Ne sajnáld magadra az időt.

 

MÉG CSATLAKOZHATSZ!

 

Érdekel a Nagy Belső Utazás!

Kreatív Élettervezés Műhely - élő program, szeptember 9-10.

A Mindennapi NLP az idén is (egy alkalommal) meghirdeti a Kreatív Élettervezés Műhelyt.

Ezen a hétvégén egy nagyszerű csoportban különleges célkitűző, NLP és kreatív írásgyakorlatok segítségével felfedezheted céljaid, és hozzáláthatsz a megvalósításnak is. Hatalmas adag motivációval, új gyakorlatokkal, kávéval és teával várunk a Flow Stúdióban Budapesten 2017. szeptember 9-10-én.
Megnézem a tanfolyamot!

Utazás a csillagok felé - INGYENES online műhely

2018. november 13. kedd, este 8 óra

A Mindennapi NLP 15. élő webináriuma

A részvétel INGYENES.

Online NLP tanfolyam


Végre! Íme, itt az első magyar nyelvű online NLP tanfolyam, azoknak, akiknek nincs ideje, vagy lehetősége eljutni egy élő képzésre!

Mit kezdesz a nyelvvel?

Nem mindegy, hogy mire akarod használni a nyelvet, hogy milyen a hozzáállásod, hogy milyen eszközeid vannak, hogy van-e kedved hozzá egyáltalán, és lehetséges-e. Épp ezért, ha valóban elszántad magad, hogy megtanulsz egy nyelvet, akkor a legjobb egy célkitűzési gyakorlattal átgondolni, hogy egészen pontosan mit is akarsz elérni.

Vajon Te melyik nyelvvel ismerkednél meg mélyebben is? Van egy kiválasztott nyelv, amit szívesen tanulnál? Ha igen, akkor miért éppen azt a nyelvet választottad?

Küldetés Iránytű - 2 hétvégés


Küldetés iránytű

(2 hétvégés tréning)

Felmerült-e már benned, hogy nem azt csinálod, amit szeretsz? Érezted már, hogy TE is többre születtél vagy még keresed a helyed a világban? Csodálod-e azokat az embereket, akik küldetésük által vezérelve élnek?

Küldetésed megismerni életreszóló befektetés

Önismeret és elengedés

Régebben egy ügyfelemmel arról beszélgettem, hogyan lett belőle üzletember, mi az, ami legjobban segítette őt, hogy érvényesülni tudjon? Erre a kérdésre az alábbi mondást osztotta meg velem:

“Az üzletember úgy születik, hogy megköt tíz nagyon jó üzletet, elbukik tíz nagyon jó üzletet, és otthagy tíz nagyon jó üzletet.”

Teljesen felvillanyozódtam!
Ebben a mondatban szerintem minden benne van, ami egy jó élethez nélkülözhetetlen.

Indulj már!

Indulj már!

Megjelent a Pozitív Gondolkodás c. magazin 2011 júniusi számában, és kapcsolódik az áprilisi témakörünkhöz!

Ha úgy érzed, nem Te irányítod a saját életed, inkább csak sodródsz, s a körülményeid határolják be a lehetőségeidet, akkor a leghasznosabb alaposan átgondolni mindent. Ha sikerül kialakítanod egy egészséges, pozitív énképet, ha tudod, mi az, ami igazán fontos, akkor el tudod dönteni, mit akarsz kezdeni magaddal, és még ha magasra tetted a mércét, akkor is kirajzolódhat előtted egy megvalósítási terv. Elérheted a céljaidat, előbb-utóbb teljesen világosan fogod ezt látni.

Sokan itt feneklenek meg a fene nagy célkitűzésükben, mert hát tényleg nagyon alaposan átgondoltak már mindent, és egészen pontosan tudják, mit kell tenni, és teljesen tisztában vannak önmagukkal is - csakhogy a változás sehogy sem akar bekövetkezni. Még elindulni sem. Sőt, valójában még mindig ugyanabban a zavaros pocsolyában üldögélnek. Közben persze nagyon okosak.

Végül is okosan ülni egy tócsa közepén sokkal jobb. Ha csak úgy ücsörgünk benne tudatlanul, kissé anyátlanul és elszontyolodva töprengve azon, hogyan is kerültünk ide, és mit kellett volna tenni, hogy ne toccsanjunk bele a tócsa közepébe, akkor kesereghetünk életünk végéig. Ha szerencsénk van, a tócsa kellemesen langyos, és elvagyunk benne szépen hosszú éveken át.

Ha azonban nem csak tétlenül veszteglünk ott, hanem közben használjuk a fejünket, akkor már tudjuk, hogy van remény a kikászálódásra, sőt, egészen pontosan tudjuk, hogy mit kell tennünk érte. De ettől még semmi sem fog megoldódni. A kikászálódáshoz ugyanis fel kell végre emelnünk a tócsa legalján ázó testrészünket, és ehhez nem mindig van kedvünk.

3. feladat: A cél átformálása

Cél átformálása az NLP célkitűzési kritériumai alapján

Az NLP alapokon nyugvó célkitűzés remek lehetőség arra, hogy több szempont szerint is átgondoljuk, mérlegre tegyük a célunkat. A következő gyakorlatot az Online Célkitűző Tanfolyam anyagából emeltük ki. Az NLP által meghatározott célkitűzési kritériumok szerint vizsgálhatod meg adott célodat, ha elvégzed a következő feladatot.

Kérlek, válassz ki egy számodra fontos célt, amelyet szeretnél elérni, amelyet érdemesnek tartasz arra, hogy akár komolyabb erőfeszítéseket is tegyél az érdekében. Ha a lenti feltételek szerint átformálod a célodat, akkor ezáltal elérhetővé válik.

Kérlek, elsőként írd le a célodat, fogalmazd azt meg egy egyszerű mondatban, pl. "középfokú nyelvvizsgát szerzek angolból", vagy "veszek egy új autót" vagy "kibékülök a Gézával", tehát bármit, amit valóban szeretnél elérni.

Írd le ezt a célt egy darab papírra, vagy használd a letölthető feladatlapot ennek a cikknek az alján.

Minden egyes kritérium átgondolása után átfogalmazhatod a célodat, ha szükségesnek tartod. Ilyenkor mindig írd le az új, átformált célt. Ha a célod semmit sem változik a gyakorlat során, akkor ezt vedd megerősítésnek: igen, ez a cél elérhető és érdemes tennem érte. Ha többször átfogalmazod a célod, akkor mostantól tekintsd ezt az új célodnak.

Küldetés Iránytű - 5 napos

Küldetés iránytű - 5 napos

Felmerült-e már benned, hogy nem azt csinálod, amit szeretsz? Hogy a hétköznapok felőrölnek? Csodálod-e azokat az embereket, akik küldetésük által vezérelve élnek/éltek? Érezted már, hogy TE is többre születtél?Ha Téged is foglalkoztatnak ezek a gondolatok és kapcsolatba akarsz kerülni legmélyebb értékeiddel, vágyaiddal, képességeiddel, gyere el KÜLDETÉS IRÁNYTŰ tréningünkre!

Amikor a célok zsákutcák (2.)

A cikk előző részét itt olvashatod.

Amikor a célok zsákutcák (2.)

Írta: Charles Faulkner

A célok, mint dolgok

Azt mondják, attól függ, hogy a társadalom mennyire tart értékesnek valamit , hogy mennyit hajlandó fizetni érte. Ezen az alapon a hivatásos sportolók (fizetésüket és szponzorálásukat tekintve) a legértékesebb emberek közé tartoznak a földön, a gyermekeink pedig (tekintettel az iskolákra) a legkevésbé értékesek között vannak. Elég elcsépelt már ez a téma ebben a választási évben. Sokkal érdekesebb felfedezni, hogy ez az egész egy cél (vagy több cél) orientációja miatt alakult ki.

A hivatásos sport célja a pénzszerzés. A győztes mérkőzések és játszmák másodlagos céloknak számítanak, mert így nagyobb tömegeket lehet vonzani vagy nagyobb média-visszhangot adni az ügynek - ez pedig még több pénzt eredményez. Mivel a játék és a pontozás nagyon egyedi, könnyen kalkulálható és számszerűen mérhető, könnyen maghatározhatóvá válik az egyes sportolók pontozás alapú jutalmazása, és ők is ennek megfelelően kérnek juttatásokat.

A sportolók doppingoznak, szexuális kalandokba keverednek, lenézően bánnak a rajongókkal, és nincsenek tekintettel azokra, akik kiesnek a körből - egészen addig, amíg működnek sportolói képességeik (a rács mögött nem működnek), és amíg megveszik a jegyeket.

Eközben a gyerekeink az iskolákban a sokkal kevésbé cél-orientált tanulással vannak elfoglalva. Az iskolák erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy cél-orientáltabbá tegyék a tanulást osztályzatokkal és általános tesztekkel, de van-e vajon egy nagy, irányadó céljuk? Hogy befejezzék az iskolát? Miért? Hogy jobbá tegyék a világot? Kinek? Hogy boldogabb életet éljenek? Erre nincs garancia. Mint társadalomnak, nem egyértelmű a számunkra, hogy mi a célja az iskolázott polgároknak - és ez meg is mutatkozik. Gyermekeink gondozásának és tanításának az eredménye ugyanis nem látható 90 perc elteltével, mert a tanévzárón búcsúbeszédet mondó diák, az iskola legértékesebb tanulója nem tesz eleget egyetlen olyan célnak sem, amelyet a társadalom jutalmazna, és ezt nem lehet összehasonlítani a hivatásos sporttal.

Ha érdekel a teljes cikk, kérlek, lépj
be
az oldalra!

Ha
még nem vagy tag, akkor regisztrálj most nálunk teljesen ingyen, így sok más
tartalomhoz is hozzáférhetsz, ráadásul megkapod az olvasói ajándékokat!

Regisztráció itt.

Tanfolyamajánló - 2010. NYÁR

Kedves tanulni vágyó érdeklődő!

Engedd meg, hogy a figyelmedbe ajánljunk néhány aktuális tanfolyamot, s jó pár olyat, amely új a Mindennapi NLP-nél. Mielőtt azonban a tanfolyamokra térnénk, pár szót mondok a Twitterről, amelyen a Mindennapi NLP is képviselteti magát.

TWITTER - Mindennapi NLP
Magam is elcsodálkoztam rajta, mennyi lehetőség adódik ezen a nyáron az önfejlesztésre, tanulásra. Annak, aki tudatosan foglalkozik az élete jobbá tételével, igazi kincsesbányát tudok most felkínálni. Mivel a májusi eső hatására gombamód kezdtek növekedni a Mindennapi NLP-nél a jobbnál jobb tanfolyamok, ezért különösen fontos lehet, hogy mindenről időben információt szerezz, ezek között ugyanis vannak ritka és kis létszámú tanfolyamok is. Ha a legfrissebb írásaimra voltál kíváncsi, engem eddig is követhettél a Twitteren. Mostantól külön Twitter csatornát kapott a Mindennapi NLP is. Ha szeretnél tehát a tanfolyamokról már akkor tudni, mikor még meg sincsenek hirdetve, akkor a legegyszerűbb, ha követed a Mindennapi NLP-t is a Twitteren:

Kattints a képre!
Kattints a képre!

Ha nem tudod, mi az a Twitter, az interneten bőven találhatsz róla információt, pl. a Wikipédiában, vagy a Google-ben.


TANFOLYAMOK

2 NAPOS CÉLKITŰZŐ TANFOLYAM
Mielőtt az új tanfolyamokat megemlíteném, rögtön néhány lehetőség. Legközelebb októberben fogok 2 napos célkitűző tanfolyamot tartani, azonban a jövő hétvégén (2010.06.12-13.) Budapesten tartandó tanfolyamra még van lehetőséged jelentkezni. Ha eljössz, akkor személyesen is megismerkedhetünk, én pedig örömmel bevezetlek Téged az NLP varázslatos világába, és ami még fontosabb: azonnal elkezdhetsz foglalkozni a saját életed jobbá tételével, hiszen a személyes céljaid vezetnek majd végig ezen a két napon.
Bővebb információ: 2 napos célkitűző tanfolyam

VILLÁMOLVASÁS TANFOLYAM: BUDAPEST, GYŐR, KECSKEMÉT, MISKOLC, PÉCS,
A nyáron is lesz minden hónapban teljes elmés olvasás tanfolyam. Az izgalmas, forradalmian újszerű olvasási technikával egyre többen ismerkednek meg, s használják szerte a világon. Tanfolyamainkon olvasási tesztekkel győződhetsz meg, hogy már az első könyveknél is eredményesen juthatsz információhoz az olvasott könyvekből. A másodpercenként egy oldalas olvasási sebesség önmagáért beszél. A budapesti tanfolyamok sikerei után mostantól vidéki városokban is biztosítjuk a részvételi lehetőséget.
Időpontok és jelentkezés: Villámolvasás

INTENZÍV NLP ALAP- ÉS MESTERTANFOLYAM
Az idén lehetőséged van egyetlen nyár alatt megszerezned az NLP mesteri oklevelet. Természetesen ez azt is jelenti, hogy ezek valóban intenzív tafolyamok. 2 x 12 nap, napi 10 órányi NLP-vel - garantáltan a legemlékezetesebb nyári élményeid közé tartozik majd ez a tanfolyam, ha beleveted magad a változásba. Helyek már csak korlátozott számban és rövid ideig állnak rendelkezésre. A tréning a Budapesttől 40 km-re fekvő festői Dunakanyar történelmi múltú településén, Visegrádon kerül megrendezésre.
Bővebb információ: Intenzív NLP Alaptanfolyam és Intenzív NLP Mestertanfolyam

NLP ALAPÚ KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING (Budapesten és Győrben)
Amikor megkérdezik tőlem, mire jó az NLP, legszívesebben azt válaszolnám, mindenre. Van azonban egy területe, amelyben vitathatatlanul az élen jár, ez pedig a kommunikáció. A kommunikáció pedig az egyik legfontosabb képességünk, e nélkül képtelenek volnánk életben maradni. Ha valaki belemerül ezekbe a lehetőségekbe, és hatékonyan fejleszti az ide tartozó különböző képességeit, rövid időn belül óriási fejlődésre számíthat az élet azon területein, ahol emberekkel kerül kapcsolatba. Többek között ilyen a tanulás, a karrier, az üzleti élet, és ilyen a család, a párkapcsolat, a gyereknevelés.
Bővebb információ és jelentkezés: Út egymáshoz - GPS nélkül


ÚJ JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAMOK!
Óriási sikere van a Betty Edwards által kifejlesztett különleges módszernek, ezért nagy öröm a számunkra, hogy mostantól még több lelkes érdeklődőnek nyílik lehetősége részt venni a következő tanfolyamokon.

Charles Faulkner: Amikor a célok zsákutcák

Ha érdekel a teljes cikk, kérlek, lépj
be
az oldalra!

Ha
még nem vagy tag, akkor regisztrálj most nálunk teljesen ingyen, így sok más
tartalomhoz is hozzáférhetsz, ráadásul megkapod az olvasói ajándékokat!

Regisztráció itt.

Így érdemes célokat kitűznöd!

Egy biztos módszer, ami örömöt és sikerélményt ad

Megjelent az Ezotér magazin 2010. februári számában.

Sok embernek fogalma sincs róla, mi fán terem a célkitűzés. Aki viszont egyszer alaposabban is belemerül, az rájön, hogy nem valamiféle fura tudományról van szó, hanem az élet művészetéről. Ráadásul mindenki a saját életének válik a szakértőjévé a célkitűzés során, s ez az egyik legizgalmasabb dolog a világon. A célkitűzés elméleti része zseniálisan egyszerű - a gyakorlati része pedig megváltoztatja a világot. Itt az ideje, hogy Te is kipróbáld!

Mi a célkitűzés?

Akik foglalkoznak célkitűzéssel, azok hamar rájönnek, hogy igenis lehetséges változást elérni az életünk bármely területén, dédelgetett álmaink is valóra válhatnak, és bármiből kiléphetünk. Szándékosan nem azt írtam, hogy "könnyedén lehetséges", csupán azt: "lehetséges". Tenni kell érte, nem is keveset, de a jutalom mindent felülmúl.

A célkitűzés röviden azt jelenti, hogy alaposan átgondolom, ki vagyok én, milyen ember vagyok, milyen a jelenlegi helyzetem az élet különböző területein, mennyire vagyok vele elégedett, ezután eldöntöm, mit akarok pontosan, eltervezem, hogyan érhetem el, és aztán cselekszem, egészen addig, amíg el nem jutok a célomig. A legtöbb dolgot persze csinálhatjuk jól és rosszul. Minél részletesebben ismerünk valamit, annál jobbak leszünk belőle, ezért nézzük meg alaposabban, mi is az a célkitűzés.

A témával igen komolyan foglalkozik az NLP, vagyis a Neurolingvisztikus Programozás. Ezzel a fantasztikus módszerrel egyszerűen, szinte varázslatosan megszabadulhatunk fóbiáinktól, korlátozó hiedelmeinktől, kiépíthetünk új, hasznos viselkedésmintákat, megtanulhatunk mesterien kommunikálni, és... használhatjuk célkitűzésre. Az általam használt célkitűzési módszer is erőteljes NLP-s alapokon nyugszik.


Ki vagy Te?

Az első lépés az önismeret. Hogyan is juthatnánk előre, ha saját magunkkal sem vagyunk tisztában?

Tanfolyamajánló


Sok-sok tanfolyamra jelentkezhetsz az oldalunkon keresztül, most csak néhányat emelek ki ezek közül. Az aktuális tanfolyamok listáját itt tekinthetd meg.

Villámolvasás - Olvass teljes elmével!

(Tanfolyam Budapesten és Debrecenben)

Paul Scheele világhírű módszerét egyre többen sajátítják el. Az első pillantásra hihetetlennek tűnő különleges technika néhány hét alatt olyan szintre fejleszthető képességet eredményez, amellyel új dimenziókat adhatsz eddigi olvasási tapasztalataidnak. A 2 napos tanfolyam során megtanulhatod, hogyan juthatsz mélyebb tudatszintre, ahol egy speciális szemállás segítségével (a könyv két lapja között megjelenik egy 3. oldal, az ún. fantomoldal) másodpercenként (!) egy oldalas sebességgel mentális fényképekben el tudod tárolni a teljes könyvet. Ennek egy része önmagától is megjelenhet a tudatos elmédben, de a tanfolyam 2. napján tudatos aktivációs technikákkal ismerkedhetsz meg, s ezzel minden fontos információt felidézhetsz, amely a könyvben szerepel.

A 2 nap rendkívül gyakorlatias felépítésű, és lehetőséged van azonnal lemérni, hogyan működik Nálad a technika az első könyvek esetében is. 3 tesztkönyv közül választhat minden résztvevő: Richard Bandler: Elmés változások (NLP), José Silva: Gyógyíthatsz (Agykontroll), és T. Harv Eker: A milliomos elme titkai (sikeres pénzügyi modell kialakítása). Mindhárom könyv a szellemi és lelki gyarapodásodat szolgálja. A könyveket 60 percig aktiválhatod, majd utána egy 50 kérdésből álló olvasási tesztet tölthetsz ki, amelyből megtudhatod, hány százalékos megértési szintet értél el.

Olvass el hetente 4-5 személyiségfejlesztéssel, gyógyítással, önismerettel vagy bármi mással foglalkozó könyvet, s vedd észre, ahogy ugrásszerűen növekszik életminőséged. Használd a fotóolvasást a tanuláshoz, s gondolkozz el rajta, mi mást fogsz csinálni a felszabaduló idődben!

Bővebb információ a tanfolyamról: http://mindennapinlp.hu/villamolvasas


2 napos Célkitűző Tanfolyam

Nos, ezen a tanfolyamon a következő kérdésekre keressük a válaszokat:

- Mi a legfontosabb a számodra?
Talán az egészséged. Talán a pénz, és a karrier. A tanulás és a személyes fejlődés. A szórakozás és a barátok. A szerelem. A gyerekek. Talán mindez együttvéve. Készíts leltárt a személyes értékeidről, s tedd őket fontossági sorrendbe.

Szülinapi akció

 

Örömmel jelentem be, hogy

a Mindennapi NLP Hírlevél március 18-án ünnepli 2 éves SZÜLETÉSNAPJÁT.


Ebből az alkalomból szeretnénk megajándékozni benneteket egy pár remek lehetőséggel.

Több tanfolyamunkon is kedvezményes áron vehetsz részt, ha most jelentkezel, és beírod az kedvezménykódot jelentkezési lapodra. A kedvezmény érvényes, ha 2010. április 8-ig befizeted a kedvezményes összeget.

Ha szeretnél ezzel a kedvezménnyel élni, kérlek, írd a jelentkezési lap "kedvezménykód" mezőjébe a következő kódot:

"SZÜLINAP-2"

(Más kedvezményekkel NEM vonható össze. Ha ezt a kódot szerepelteted, a további kedvezményekre vonatkozó részt nem kell kitöltened)

Ezt a kedvezményt a hírlevél olvasói vehetik igénybe. Ha még nem vagy olvasója, de szeretnél részt venni a kedvezményben, akkor automatikusan a hírlevél olvasójává válsz, csak tüntesd fel a kedvezmény kódot jelentkezési lapodon.

A kedvezmények a következő tanfolyamokra érvényesek

Folyton a kommunikáció

Milyen érdekes, hogy bármivel is kezdünk el foglalkozni, semmiből sem hagyhatjuk ki a kommunikációt.

Ha a párkapcsolattal foglalkozunk - kommunikáció, igen erőteljesen. Ha célkitűzés a téma - kommunikációval az igazi. Ha NLP? Az NLP teljes egészében kommunikáicóra épít.

De lehet szó üzletről, eladásról, gyógyításról, tanulásról, tanításról, olvasásról, játékról, vagy bármiről, mindenhol előjön, hogy milyen fontos, hogy áramlik az információ.

Az emberi kapcsolatok folyamatosan formálják az életünket. Mindenki formálja a saját életét és mindazokét, akikkel kapcsolatban van.

Az enelpés kommunikáció kifinomult. Tudjuk mit akarunk, mert jól átgondoltuk. Teljesen egyértelmű célokkal rendelkezünk. Belépünk a másik világába. Figyeljük a légzését. Érzékeljük, merre mozdul a szeme. Figyeljük a szavak mögött meghúzódó gondolatokat. Eggyé válunk a másikkal.

És persze ez még "csak" a célkitűzés és a "követés". Ami ezután következik, az az üzenet. Az, hogy hogyan adod át ezt, óriási jelentőséggel bír. Az NLP itt is erőforrás: hipnotikus nyelvi minták, meta-modell, megjelenítő-rendszerek, rögzítések.

A 2 napos, élő célkitűzőtanfolyamon épp ezért különösen nagy hangsúlyt fektetünk az enelpés kommunikációra. És a saját konkrét, kézzelfogható céljainkra.

Ha komolyan veszed az NLP-t, óriási pozitív változásra számíthatsz az életedben. Ha játszol vele - talán még nagyobbra.

Gyere el Te is, és tapasztald meg a saját bőrödön.

::jelentkezési lap::
::bővebb infó::

(Ez a tanfolyam egy több részes sorozat első része)

Elindulás a SIKER felé

Elviselni vagy irányítani akarod a jövődet?

Elindulás a SIKER felé...

A Mindennapi NLP bemutatja "Elindulás a SIKER felé..." című tréningjét.

Tréner: Kalandos Stefan

Ugye te is vágysz a sikerre? Talán már tettél is lépéseket, hogy megvalósuljanak a vágyaid, álmaid... de időnként elbizonytalanodsz, leállsz - és ki tudja, hogy mikor indulsz el megint. Jól jönne egy kis segítség, motiváció a haladáshoz?

Ha komolyan gondolod, akkor állunk elébe. Két nap tömény munka, hogy ne téblábolj tovább, hanem azonnal tedd meg az első lépéseket a saját sikereid felé! Tudatosítsd saját sikercéljaidat! Kötelezd el magad! Tedd lehetetlenné a meghátrálást! Aktiváld saját erőforrásaidat! Vond be környezeted további erőforrásait is! Alakíts ki támogató kapcsolatokat! Csináld meg a megvalósítási terved! Kezdd el!

Mindezekhez megközelítési módokat, gondolatébresztő gyakorlatokat, konkrét módszertanokat kapsz a tréning során. A tréning után mód van egyéni konzultációra is - az esetleges "holtpontról" történő elmozdulás érdekében.

2 napos Célkitűző Tanfolyam

2 napos, élő Célkitűző Tanfolyam

Meghirdetett időpontok:

Jelenleg nincs meghirdetett időpont!
Budapest

Tréner:
Szűcs Tibor
NLP mester

A tanfolyamól részletes információkat találhatsz még a
celkituzotanfolyam.hu

oldalon.

Miről is szól ez a 2 nap?


Célkitűzés
Pillanatfelvétel - magadról minden ebben a pillanatban.
Értékek: ami valóban fontos Neked.
Célok megtalálása
Célok rendszerezése
Legfontosabb cél kiválasztása
Cél átformálása
Cél elérése - alapok

A célkitűzésnél tehát az alapoktól indulunk -az önismerettől -, és alaposan megvizsgáljuk a céljaid, hogy kiválaszthasd a legfontosabbat. Hogy a változást azonnal elindíthasd, a cél eléréséhez is tanulhatsz pár fontos dolgot. Ez azt jelenti, ha eljössz a tanfolyamra, a második nap végére tudni fogod, hogy mi az, ami fontos Neked, mi az, amit akarsz, és mi az a legfontosabb, amivel a legrövidebb úton a legjobb irányba fordíthatod az életed. Ha akarod, egészen pontosan tudni fogod, hogy mit kell tenned - minden pillanatban.NLP
Mi az az NLP?
Előfeltevések - a világról és Rólad.
Célkitűzés - az NLP kritériumai
Kommunikációs alapok
Életfonal - Időutazás az NLP-vel
Erőforrások
Rögzítések
NLP-s gyakorlatok alapjai: keretek és szerepek
Hiedelmek