Természetes Nyelvtanulás Tanfolyam - Jelentkezési Lap

Természetes Nyelvtanulás Tanfolyam
Jelentkezési lap

Budapest
2017. február 11-12.

Részvételi díj: 35 000 Ft.-
Hírlevélkedvezménnyel: 33 000 Ft.-

További kedvezmények is igénybevehetők!

::bővebb információt a hírlevélkedvezményről itt találhatsz::

Figyelem! A jelentkezés megerősítéséhez 5000 Ft.- helyfoglaló befizetése szükséges, a visszaigazolásban megadott számlaszámra. A helyfoglaló megérkezésekor válik a jelentkezés aktívvá, ezért kérlek, ezt az összeget mihamarabb utald át.

Tréner:
Murányi Péter
kultúraközi tanácsadó, kommunikáció-, NLP- és nyelvtanár, tolmács, fordító

Segítő:
Monáth Gábor NLP mester, tolmács, fordító

A D A T A I D

Személyes információid

Kérlek, add meg a teljes nevedet!

Kérlek, add meg a teljes címedet!

Az a név, amellyel ezzel az oldalra regsiztráltál. Ezt a mezőt nem tudod szerkeszteni. Ha regisztrált tag vagy, és beléptél, akkor a felhasználói neved szerepel itt.

Kérlek adj meg egy telefonszámot, ahol elérhető vagy!

E-mail címed (amelyet olvasol is). Ha regisztrált tag vagy, ne változtasd meg ezt az értéket.

TANFOLYAM VÁLASZTÁS
DIÁKOK, NYUGDÍJASOK KEDVEZMÉNYE

A tanfolyam alapdíja kedvezményekkel csökkenthető.

Ha diák vagy nyugdíjas vagy, kérlek add meg lejjebb az igazolványod számát!

Kérlek, tüntesd fel a kedvezményre jogosító igazolványod számát! (Persze csak akkor, ha igénybe vetted a fenti kedvezményt)

KORÁNKELŐK KEDVEZMÉNYE

Ha a tanfolyam előtt legalább 3 héttel átutalod a díjat, 2 000 Ft.- kedvezményt kapsz. Csoportos jelentkezés esetén 1 000 Ft.-/fő a kedvezmény.

Ha a tanfolyam előtt legalább 3 héttel a teljes összeget kifizeted, akkor 2 000 Ft.- kedvezményt kapsz. Csoportos jelentkezés esetén a csoport minden tagjának 1 000 Ft.-tal csökken a részvételidíja. A díjat minden esetben kérjük a tanfolyam előtt legkésőbb egy héttel átutalni. Ha a tanfolyam ezen a héten lesz, a helyszínen tudsz fizetni. Bővebben a fizetési feltételekről a jelentkezést visszaigazoló e-mailben.

C S O P O R T O S K E D V E Z M É N Y

Ha egyszerre többen jelentkeztek, mindannyian árengedményt kaphattok. FIGYELEM! Ha csoportos kedvezményt vesztek igénybe, a csoport minden tagja adja le a jelentkezési lapot!

Ha többen jelentkeztek egyszerre, akkor a csoportotok minden tagja megkapja a kedvezményt. Ha csoportban jöttök, akkor alul töltsd ki a csoportnevet is. (Figyelem! Ha csoportos kedvezményt veszel igénybe, kérlek, hogy legkésőbb a tanfolyam előtt egy héttel a fizetendő díjat, vagy legalább annak 50%-át helyfoglalóként küldd el!)

Ide írj valamit, hogy tudjuk, kivel jelentkezel együtt. Mindannyian ugyanazt a csoportnevet adjátok meg. (pl. "Szabó Pisti csoportja" vagy "Én meg a Tót" vagy "Árnyékkomandó" esetleg "Mókus őrs", szóval teljesen mindegy, de így egyszerűbb, mint ugyanarra a jelentkezési lapra tenni mindenkit.)

SPECIÁLIS KEDVEZMÉNYEK

Ha rendelkezel kedvezménykóddal, azt ide írhatod.

Ha rendelkezel kedvezményes kuponnal, ebbe a mezőbe írd be. A visszaigazolásban a kedvezménnyel csökkentett árat fogod látni.

Áfás számlát kérek!

Ha megegyezik a szállítási címmel, nem kell kitölteni!

Ha bármilyen hozzáfűznivalód, kérdésed van.

VISSZAJELZÉS NEKÜNK

Köszönjük, hogy segítesz!