Energia-cserés szösszenet

2009.06.07.
(Telihold van)

Egy kis szösszenet lefekvés előtt.
Tom mondta, hogy minél többet gyakoroljuk, hogy cseréljünk energiát valakivel, annál jobban fog menni, annál jobban érezzük a különbségeket az energiák között. Én 4 emberrel cseréltem ezalatt a 3 nap alatt. Nagyon jó volt. A mait szeretném leírni, hogy soha ne felejtsem el, hogy unokáim is olvashassák.

Egy nálam alacsonyabb hölggyel végeztem ezt az energia adok-kapokot, akivel előtte már végeztem egy gyakorlatot. Nagyon szimpatikus hölgy volt energetikailag:) Piko-piko légzéssel megtisztítottuk az energia útját, hogy szépen áramolhasson át rajtunk. Azt én kaptam az ő energiájából, nagyon érdekes volt, és nagyon más, mint az előzőek. Ami viszont még érdekesebb és izgalmasabb volt, az akkor történt, mikor én adtam neki energiát. Ahogy küldtem az energiát, éreztem a melegséget, ami haladt felfele deréktől egészen a fejig, aztán a fejtetőn ki, vissza az égbe. De mikor a fejéhez ért, akkor egyszer csak megjelent egy őz előttem (becsukott szemeim előtt), nagyon szépen és kivehetően. Meg is lepődtem, mert ritkán látok ilyen tiszta alakokat ebben a helyzetben. De ő csak továbbra is ott volt, és próbált megtartani, mert a hölgy már majdnem feldöntött fizikailag, kicsit ki is léptem, hogy megtartsam. S ő csak ott állt előttem. A fejét láttam csupán, mintha homlokát homlokomhoz tette volna. Aztán közelebb jött és erős fénnyé változva csapott át rajtam, és ekkor jelezte a partnerem, hogy kész, telítődött az energiámmal.
Döbbenetes volt.

Mikor ezt elmeséltem neki, kiderült, hogy ez az őz, az ő őze. Már vagy 30 éve jár hozzá, mindig akkor szokott jönni, mikor a meditációja "csúcspontjára" ér. Most úgy látszik, beköszönt nekem. Talán megköszönte, hogy én adom most neki az energiát. Én pedig köszönöm neki, hogy meglátogatott!

 

Elõzõ nap

Záró nap

 

A TANFOLYAMRÓL

Megosztás