Tom Best - Szíved legyen küldetésed iránytűje-

Tom Best tanfolyama
- Szíved legyen küldetésed iránytűje -

"Amikor azt javasoljuk, hogy érintetlen, hagyományos kultúrákban keressük azt a fajta egyensúlyt és esztétikát, amelyet személyes kultúránk megteremtésekor kalauzként használhatunk, akkor burkoltan azt jelentjük ki, hogy a hagyományos kultúrák szerveződésében olyan bölcsesség van, ami a mi társadalmunkból hiányzik."

John Grinder (az NLP egyik megalkotója)

Tom Best nemcsak nevében, az utóbbi 20 év egyik legjobb nemzetközi hírű NLP trénere. Antropológusként sokat foglalkozott a természeti népek kultúrájával. Több évtizede kutatja az NLP és a "primitív" népek tradiciói közötti kapcsolatot. Érdeklődésének fókuszában a személyes identitás és az azt létrehozó kulturális mátrix közötti "interface" áll.

Amikor éppen nem utazik szerte a világban, a Texas állambeli (San Antonio) NLP intézetet igazgatja.

www.nlpoptions.com


- 2009 Visegrád -

A nagy sikerű 2009-es és 2010-es visegrádi "Energiával kiegyensúlyozott coaching" tréningje után most új helyen és új témával örvendeztet meg bennünket. Tom 2011. június 2-5 között a Bakony egy eldugott szegletében, Bakonybélben tartja "Szíved legyen küldetésed iránytűje" címmel intenzív tréningjét.

A tanfolyamot azok számára is ajánljuk, akik nem rendelkeznek NLP-s háttérrel, és még nem élnek küldetés vezérelt életet.

A legtöbbet ebből a rendkívüli tréningből azok profitálhatnak, akik már legalább az első modulját elvégezték a "Küldetés Iránytű" tanfolyamnak. Azok, akik még keresik életcéljukat, még többet kaphatnak a bakonybéli napoktól, ha előtte elvégzik a "Küldetés Iránytű" tanfolyamot. (2011. május 14-15., amire még érvényes a Tavaszi kedvezmény)
A téma nem véletlen, hiszen a cél az, hogy a "Küldetés Iránytű" tanfolyamának résztvevői egy másik síkon is megtapasztalhassák megtalált küldetésük megélését.

A június első napjaiban (2011. június 2-5.) zajló intenzív tréningen életkedvünket felerősítve, életenergiánkat feltöltve felfedezhetjük, hogyan éljünk teljes harmóniában önmagunkkal, a körülöttünk élőkkel, a világmindenséggel. Önismeretünk útján fordulópontot jelent a "látomásként megélt életcél keresése". Ebben a spirituális folyamatban kulcsfontosságú, hogy megtanuljuk összeegyeztetni küldetésünket szívünk látomásával.

Sokan felteszik a kérdést, mi is az a küldetés. Amikor a "küldetésről" beszélünk, akkor az elménk (egónk) által kitűzött céljainkra vagy feladatainkra gondolunk. Különös fontosságot tulajdonítunk elérésüknek, és azt gondoljuk, hogy ennek a beteljesítése a mi feladatunk és kötelességünk. Gyakran küldetésünk képeit egyedül az elménk hozza létra a szív támogatása nélkül. Így üresnek és talán örömtelennek érezzük.

Ha a tudatosan alkotott célok és feladatok összhangba kerülnek legbensőbb értékeinkkel, szívünk látomásával, akkor megtelnek szeretettel, fénnyel, és élettel.

Bakonybélben a 3 nap alatt megismerjük, hogyan élesszük újjá azt a képességünket, hogy összhangba hozzuk küldetésünket és szívünk vízióját.

A félelem, a kétely és a bizonytalanság álarca gyakran elhomályosítja a szív üzenetét és eltakarja előlünk valódi lényünk tiszta fénnyel teli megnyilvánulását. Amint megtanuljuk, hogyan lássunk a hétköznapok maszkjai mögé, a világmindenség spirituális életereje és valódi küldetésünk összhangja közötti kapcsolatteremtést kapjuk feladatul.

A látomás azon tapasztalatunk kivetülése, hogy túlmutatva az egón, egy nagyobb egység részei vagyunk. A "Szíved legyen küldetésed iránytűje" tanfolyamon kinyílik előttünk egy másfajta realitás-érzékelés. Teremtünk, kiterjesztjük tudatosságunkat és megjelenítjük testünk, elménk és szellemünk energiáját egyesítve azt a magasabb rezgésszintre emelt felsőbbrendű énünkkel.

A tudást az észak-amerikai síkságok indiánjainak, a hawaiiak és különösen a perui sámánok kultúráiból merítjük, hogy újfajta egyensúlyt, harmóniát és teljességet fedezzünk fel.

A háromnapos program egyik érdekes momentuma az "éjszakai séta", amelynek során perifériás látásunk fejlesztésével és belső párbeszédünk megállításával kezdjük erősíteni ösztönös, intuitív képességeinket, és megtapasztaljuk, hogyan léphetünk be az öt érzékszerven túli észlelés birodalmába. Ez egy olyan érzékelési stratégia, amelytől fejlődik intuíciónk, nő kreativitásunk és mélyebben megértjük magunkat és kapcsolatunkat a bennünket körülvevő világgal. Különleges eszközökkel és technikákkal, a csillagok fényében fedezzük fel a természetet.

Tarts velünk ezen a különleges úton, hogy Neked is: Szíved legyen küldetésed iránytűje!

::Jelentkezési lap::

2011. június 3-5.

Helyszín: Bakonybél, Odvaskő hotel

Tanár: Tom Best (magyar nyelvű tolmácsolással)

Tandíj: 200 euró + ÁFA + költségek

Jelentkezési határidő: 2011. április 30.
Fizetési határidő: 2011. április 30.

Miután a résztvevők száma korlátozott, a jelentkezés sorrendjét és a befizetett részvételi díjat vesszük figyelembe.

Szállás:
Szállás reggelivel: 6.750 Ft / fő / éj (3 éjszaka)

Étkezés:
Ebéd és vacsora: 1.500 Ft / fő / étkezés.

A fenti árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek összege 200 Ft / fő / éj.

Megosztás