Visszajelzések a teljes tanfolyamsorozat (16 hét) elvégzése után

A teljes tanfolyamsorozatot elvégezted? Komolyan? Mesélj, milyen volt?

:))

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
tibi képe

Szia Márta! Örülök, hogy

Szia Márta!

Örülök, hogy hasznosnak találtad a tanfolyamot! Smile

Sok kitűzött célt kívánok Neked - és persze azt, hogy el is érd őket.

Köszönöm a visszajelzést!

Tibi

Kedves Tibor!   A célkitűző

Kedves Tibor!

 

A célkitűző tanfolyam egyértelműen nagyon haszos volt!

Általában eddig is céltudatosan éltem, és sokan csodálkoztak azon, hogy olyan dolgokat is meg tudok csinálni, amit elképzelni sem tudtak.

De mindezt ösztönösen csináltam. Leírtam, hogy mit akarok, és ütemekre bontva elkeztem megvalósítani.

Azonban ezek a tervek csak arról szóltak, ami valamilyen fizikai munkáról szólt, valamint voltak benne beszúrások, hogy mikorra milyen szerszámot, vagy anyagot kell beszereznem. Ezért néha kicsit leakadtam, de utána folytattam tovább.

Most tudatosult bennem, hogy a terveimet az éltem minden területére ki kell terjasztenem, és komplexen kell megvizsgálnom.

Azt is megtanultam, hogy át kell lépnem az általam felállított korlátokat, és a céljaimat ne ezek alapján tűzzem ki. A lehetőségeimet magam alakítom ki.

 

Mindenképpen hasznos volt, megerőstett abban, amit jól csináltam, és megtanított sok olyan dologra amit nem tudtam.

 

Köszönöm Tibor!

Üdvözlettel: Márta

tibi képe

Hát, én köszönöm! :D Nagyon

Hát, én köszönöm! :D

Nagyon jó az, amit csinálsz! Remélem király a munka! Smile

Mondd el, ha újabb sikerek röppenek az utadba!

Tibi

Jaj és majdnem elfelejtettem

Jaj és majdnem elfelejtettem ide írni a legfontosabb dolgot. Azt, hogy mi a legeslegjobb a tanfolyamban. Hát az, hogy 100% biztos vagyok benne, hogy minden célomat el fogom érni, amit csak akarok. Ez az a higgadt magabiztosság, amit ez a tanfolyam adott nekem. 

Szóval köszönöm. A viszont olvasásra. 

Heló mindenki :) Ha valaki

Heló mindenki :)

Ha valaki még nem végezte el a célkitűző tanfolyamot akkor szerintem tegye meg és ezt a legnagyobb jóindulattal mondom. :D Félelmetesen jó és ezt konkrétan értem, mert volt egy pillanat a tanfolyam alatt, amikor megilyedtem. Az egyik tipp alkalmazása kb 3 hét alatt váltotta ki a hatását. A hatás annyi volt, hogy kaptam egy munkahelyet. Ez így nem hangzik nagy cuccnak, de azt tudni kell, hogy a környéken "nagyon nehéz" munkát találni, legalábbis mindenkitől ezt hallom. Ami még érdekes lehet, hogy nem kerestem munkát, nem adtam be önéletrajzot, sem motivációs levelet, nem olvastam újsághirdetésben álláslehetőségek után. Egyik napról a másikra felhívott egy ismerősöm, hogy ismer valakit, aki embereket szervez egy cégbe. Azt mondta hívjam föl az illetőt, meg adta a telefonszámát. Felhívtam, ő meg már elkezdett egyből úgy beszélni, mintha már ott dolgoznék. A munkáról beszélt, arról, hogy milyen műszakok vannak, milyen a fizetés, mintha már teljesen egyértelmű lenne, hogy én márpedig ott fogok dolgozni. Másnap bementem aláírtam a papírokat és most ott dolgozom kb 1 hónapja. Még mesélhetnék, de túl hosszú lenne. 

Teljes lelki nyugalommal merem ajánlani a célkitűző tanfolyamot bárkinek. Sőt tantervbe rakatnám :D :D :D

sziasztok :)  

tibi képe

Szia Kriszta! Örülök, hogy

Szia Kriszta!

Örülök, hogy megfelelően tudtad használni a levelekben található információt, és gratulálok a sikereidhez! Köszönöm a visszajelzést Smile

Tibi

A célkitűző tanfolyamot éppen

A célkitűző tanfolyamot éppen abban a pillanatban nyertem meg tőletek, amikor a legnagyobb szükségem volt rá! Mire befejeztük meglett a diplomám, kiléptem egy számomra mérgező kapcsolatból, álláslehetőséget kaptam, szóval minden úgy történik, ahogy a nagykönyvben meg van írva. És ezt nektek köszönhetem!Nagyon hálás vagyok! Kriszta

tibi képe

Szia Kinga! Bízom benne,

Szia Kinga! Bízom benne, hogy most már sorozatosan jó dolgok történnek veled! :) Nagyon szépen köszönöm a visszajelzést! Tibi

Kedves Tibi! Köszönöm,

Kedves Tibi!

Köszönöm, hogy rátalálhattam erre az oldalra, és magára a célkitűző tanfolyamra.

Az NLP-vel, egy tanfolyam ismerkedtem meg, egy tanárom által, aki ezzel is foglalkozik, és ezt követően kezdtem el kutakodni az interneten és találtam az oldalatokra.

A Titok könyv elolvasása után a célkitűzési tanfolyammal kaptam egy kis pluszt, hogy hogyan is tudom az álmaimat beteljesíteni.

Persze azt tudtam is, hogy az ember kövesse az álmait, de az elmúlt évben sorozatos rossz dolgok értek, nagy segítségemre volt ez a tanfolyam, hogy visszanyerjem , és át gondoljam az önmagamban vetett hitet.

További szép napot
üdv:
Kinga

tibi képe

Szia Otti! Valóban elmés

Szia Otti!

Valóban elmés változás, de nem mély, belső átalakulás, csupán felszínes, mert a szerkesztő ablak az, ami kicsit furán működik, de azért valamit állítottam rajta, hátha jobb így.

Örülök, hogy a forrásvízhez csatoltam a gombócot is a levélben, az úgy az igazi! :o)

Remélem is, hogy találkozunk még!

Tibi

Nem is így nézett ki amit

Nem is így nézett ki amit előnéztem. Mire beküldtem átalakult. Ez, egy elmés változás. Mármint úgy! Amúgy. Otti

Szia Kedves Tibi! Reggel

Szia Kedves Tibi!
Reggel elolvastam a leveledet, de túl nagy gombóc lett a torkomban, amit nem tudtam lenyelni (most sikerült csak.) Na, jól van ez így!....köszönöm, hogy kristálytiszta forrásvízzel itattál, és nem hagytál szomjazni. Leborulok nagyságod előtt, egyszerűen zseniális vagy! Még egyszer köszönök mindent! Fogunk még találkozni! (nem fenyegetés:)
Otti
Remélem most nem írtam túl nagy hülyeséget, így a tanfolyam végén!:)) Biztosan fejlődtem. Akkoriban is véget ért valami. (2009 09 29:))ajaj!
Nem baj. Szerencsére nem olvasták nagyon sokan:)
Hm, kinek mi a sok? Van akinek sokk.
Szia
Látlak még.

tibi képe

Szia Otti! Én is nagyon

Szia Otti!

Én is nagyon örülök, hogy ide tévedtél:) Találkozunk az élő 2 napos tanfolyamon! :)

Tibi

Ja, Igen! A hírlevelek

Ja, Igen! A hírlevelek nagyon inspirálóak! Köszönöm! Otti

Szia Kedves Tibi!:) Amikor

Szia Kedves Tibi!:) Amikor elhatároztam, hogy jelentkezni fogok a tanfolyamokra, még nem tudtam, hogy miből, hogyan fogom megvalósítani a vágyaimat, hogy minden tanfolyamon jelen lehessek. Kitűztem a CÉLT,és megvalósulni látszik nagy-nagy örömömre:)Lázán, ott leszek (részt veszek) mindegyiken:) Jóóó tudom, nem elég ott lenni:)Szóval, nálam nagyon működik a célkitűzés, az élet egyéb területein is. Ajánlani tudom mindenkinek, hiszen könnyebbé, szebbé válhat az életük:)ha egy kicsit is fogékonnyá válnak az NLP-iránt. Örülök, hogy ide tévedtem. Otti
tibi képe

Szia Otti! :) Nagyon

Szia Otti! :)

Nagyon örülök neki, hogy teljesülnek a vágyaid, és a Te hozzáállásoddal még nagyon sok kellemes élményre számíthatsz. Ha mélyen belül átalakulsz, akkor még jobb lesz Neked:)

Tibi

Ha mélyen belül

Ha mélyen belül átalakulok, akkor talán nem felejtem aláírni a nevem:) Üdv; Otti

Szia Kedves

Szia Kedves Tibi!
Nagyon-nagyon tetszik,tetszett a tanfolyam és hiányzik nekem,hiszen már jó ideje a végére értünk.Hiányérzet kompenzálási tevékenység;mindig újból kezdem:)(mármint olvasni:)Szerencsére megvan minden levél amit eddig kaptam,(biztonságiból kinyomtatva is megvan) Minél több ismeretet kaptam,annál inkább éreztem,hogy mennyire nem figyeltem magamra,mintha eddig nem is léteztem volna-(komolyan)Vagy talán ezt nem kellett volna ide írnom? Most már mindegy.Ide írtam.Itt marad.
Hol is tartottam?-ááá megvan!-hopp,elkaptam! Igen!-működik,nagyon-nagyon hasznos az NLP (az Én számomra biztosan az)sokat kaptam általa,általad. Szóval,lazán teljesülnek a vágyaim! Sok-sok jó gondolatot generál, és még sok minden mást.Egyszóval élve; REMEK! NEKEM! :) Na igen! KÖSZÖNÖM. Ha mélyen belül átalakulok, akkor milyen leszek? Mert Én megyek!:)

tibi képe

Szia Marianna! Örülök,

Szia Marianna!

Örülök, hogy úgy érzed, nem befejeződött, hanem elkezdődött valami. Annál is inkább, mert a mestertanfolyam valóban nem ér véget, továbbra is mennek majd még levelek, benne további tippekkel és gondolatokkal a célkitűzéshez.

Én is köszönöm, hogy velem tartottál! :)

Tibi

Kedves Tibi! Ma értem a

Kedves Tibi!
Ma értem a célkitűző tanfolyam végére ... ezt az utolsó szót igen nehezemre esett leirni, mert nem igaz. Nem befejeződött, hanem elkezdődött valami. Nem most, hanem hónapokkal ezelőtt.
Az életemre másképp tekintek ma. Idő kellett, mire a nehézségek feladatokká szelidültek (a feladatokat meg lehet oldani, a nehézséggel nem tudtam mit kezdeni), de ezen már korábban túljutottam.
Ami újat hozott számomra a tanfolyam, az az, hogy a "hadi"tervet HOGYAN dolgozzam ki. Rengeteg ötletet kaptam!!!
Nagyon tetszett az online változat!!! Megdolgoztatott. Akkor vettem elő, amikor időm volt, és annyi időt szántam rá, amennyi jól esett (és néha nem jól. "takaritottam", a szőnyeg alatt is).
Hálás vagyok az Égieknek, hogy nyáron "véletlenül" rábukkantam erre a tanfolyamra!
Nagyon köszönöm a tanfolyami leveleket, válaszaidat, amit kérdéseimre, kétségeimre küldtél! Sok szépet és sok jót kivánok Neked!
Marianna

tibi képe

Szia Ildikó! Nagyon

Szia Ildikó!

Nagyon köszönöm a visszajelzésed, és az én számomra sem ért véget ez a tanfolyam, rengeteg dolog van még a fejemben, amit idővel megosztok majd Veletek.

És mindig örülök az e-mail-eknek is, ezekből a legtöbbször én is sokat tanulok, mert a célkitűzés elméleti szinten ugyan nagyon érdekes, de akkor válik izgalmassá, amikor gyakorlati szintre helyezzük. A nekem küldött levelekben nem feltételezésekről van szó, hanem az életben felmerülő valós kérdésekről, és ez nagyon értékes!

Még jelentkezem! :)

Tibi

Aranymag képe

Kedves Tibi! Számomra

Kedves Tibi!

Számomra kicsit olyan volt ez a tanfolyam mint egy beavatási út.Igyekeztem végigjárni lépésről lépésre, és esélyt adni a céloknak......Érdekes volt tudatositani, mennyire megalapozatlanul műveltem én eddig a célkitűzést, és igy persze gyakran megtörténthetett, hogyha akadályokba ütköztem megálltam. Ebben a folyamatban most mindig volt, ami továbblenditsen. Mintha kezembe kaptam volna kicsit az életem. Már az a tény, hogy időben meghatározott hosszútávú céljaim vannak irányt és energiát ad.
Azt is tapasztaltam, hogy a halogatások az energiám zsilipjei. Vagyis, ha megteszem, azt amit eltoltam magatól, vagy már régóta tologatok, akkor erőt és kilátásokat nyerek. És szerettem a kreativ játékokat is.
Azt mondhatom, hogy az alapállásom változott az önmegvalósitással kapcsolatban. És egyfajta tudatosság felébredését szeretném nagyon megköszönni neked!
Számomra még nem ért véget a tanfolyam, bár már voltak sikerélményeim...
Amit nagyon szerettem, az az, hogy válaszoltál a leveleimre, hogy kérdezhettem, időnként megmutatkozhattam. Igy én is tanulom ezt a szép és pontos, személyreszabott, személyes figyelmet.:)
Örülök, hogy nem kell végleg elbúcsuzni és kapunk még leveleket.
Szeretettel: Ildikó

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Hozzászólás

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><p><br><img><table><tr><th><td><tbody><theader><sub><sup>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről